- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Scrapyard je dobio malo vise scrapa.
mozes objasnit kaj je to lol (da vidim da je avion)
Scrapyard je dobio malo vise scrapa.
mozes objasnit kaj je to lol (da vidim da je avion)
kamikaze avion,na mjestu udara napravi eksploziju uz efekte nukelarne eksplozije i potresa,ja sam samo stavio komentar kod brisanja modela,pa su ostali ukopani
ako koga zanima MW2 moze da se igra preko steam-a ima fix koji zamijeni mapu za multiplayer
zove se- fix v1.0.182
Ne isplati se,pričekaj sad novi COD:Black Ops.
Dolazi update playliste nekoliko modova bez killsteakova. LINK
Kada ce to tocno doci? Ima li nekih detalaja oko toga?
Ne isplati se,pričekaj sad novi COD:Black Ops.
A jel znas mozda koliko bi me doslo da kupim orginal Call Of Duty Modern Warfare 2?Hvala unaprijed...
Ali mislim da ce Call of duty Black Ops biti isti kaoCall Of Duty Modern Warfare 2 samo ce biti drukcije misije i neka nova oruzja :]
Kada ce to tocno doci? Ima li nekih detalaja oko toga?
To dolazi sa novim DLC-om, znači 6.7.2010.
A jel znas mozda koliko bi me doslo da kupim orginal Call Of Duty Modern Warfare 2?Hvala unaprijed...
Ali mislim da ce Call of duty Black Ops biti isti kaoCall Of Duty Modern Warfare 2 samo ce biti drukcije misije i neka nova oruzja :]
Pa evo imašovdje za 180kn,a novi cod će bit nešto slično kao MW2 al će imat dedicated servere.... :]
Imam pitanje.
Da li je uopce moguce biti dobar u MW2 MP ,a cim si dobar optuze te da varas ,a ako ne ide onda nisi zadovoljan sa sobom.
Cim sam dosao do 70 ranka,odmah sam presao na prestige da dobijem taj extra create a calss slot.
Dosoa sam do lvla 70 uglavnom koristeći M4A1 i ACR.
I napokon uzmem svoj AK 47 i krenem rasturati na najdrazoj mi mapi Scrapyard.
Imao sam omjer 37 : 2 , i odmah su me optuzili da sam cheater i kickali me.
POnovo postavljam pitanje : Isplati li se biti najbolji?
Imam pitanje.
Da li je uopce moguce biti dobar u MW2 MP ,a cim si dobar optuze te da varas ,a ako ne ide onda nisi zadovoljan sa sobom.
Cim sam dosao do 70 ranka,odmah sam presao na prestige da dobijem taj extra create a calss slot.
Dosoa sam do lvla 70 uglavnom koristeći M4A1 i ACR.
I napokon uzmem svoj AK 47 i krenem rasturati na najdrazoj mi mapi Scrapyard.
Imao sam omjer 37 : 2 , i odmah su me optuzili da sam cheater i kickali me.
POnovo postavljam pitanje : Isplati li se biti najbolji?
točno znam kako ti je... ja kad god upalim mw2 i krenem igrat, odma optužbe da sam čiter, ili ako još dobijem nuke, odma se počnu vrijeđat, a nisam kriv što igram dobro, a još igram s famasom jer mi je to oružje predobro još kad se koristi s određenim prekovima, jedan klik miša i mrtav je... a što je još bolje, imaju killcam i mogu me promatrat, no opet sam za njih čiter =\
Ako imaš original igru nebre te kickati, pa da ima hack.
A to što te kickaju jer si pre dobar to je tvoj problem jer igraš na piratskoj igri izgleda.
Rješenje za tvoju situaciju kupi original i nemaš više takvih briga.
MW2 nema veze sa p2p-informacije se ne šalju međusobno među igračima ,već sve ide prek listen servera(jedan klijent istovremeno igra i hosta server).Kad izbacis klijenta i ostavis server-to je dedicated server.
Upravo to.Nisam kriv sto igram sa noobovima koji se oslanjaju samo na radar.
Covjece u igri je vazno pratiti tko od kud puca,zvuk ,a osobito dobro oko.
Na primer cujem da netko hoda iza mene okrenem se i ubijem ga,a on odmah cheater!
I kazem im da me spectaju ili da im posaljem slike sa XFirea ,ali ne,oni odmah kickaju!
Ako imaš original igru nebre te kickati, pa da ima hack.
A to što te kickaju jer si pre dobar to je tvoj problem jer igraš na piratskoj igri izgleda.
Rješenje za tvoju situaciju kupi original i nemaš više takvih briga.
Ne igram dugo ,samo za robu da vidim kako sve to funkcionira,a original uskoro stize
E pa vidiš na originalu te neče moći kickati, jer tamo nema ni vote kick.
MW2 nema veze sa p2p-informacije se ne šalju međusobno među igračima ,već sve ide prek listen servera(jedan klijent istovremeno igra i hosta server).Kad izbacis klijenta i ostavis server-to je dedicated server.
Znaš savršeno dobro na šta mislim, jer u principu ni jedna igra ne koristi p2p već listen ili dedi servere.
Budući da svi u slučaju listen servera govore p2p, u svim igrama, onda sam tako i ja stavio.
Kad izbaciš klijenta dobiješ dedi server, da, ali oni neće izbaciti klijenta ako nisi skužio.
Znaš savršeno dobro na šta mislim, jer u principu ni jedna igra ne koristi p2p već listen ili dedi servere.
Budući da svi u slučaju listen servera govore p2p, u svim igrama, onda sam tako i ja stavio.
Kad izbaciš klijenta dobiješ dedi server, da, ali oni neće izbaciti klijenta ako nisi skužio.
Pa to je jedan od dva problema koji ce rijesiti.
Dali mi vrijedi platiti 180 kuna za MW2?
Mislim da u originalu nema opcije za kick i nema toliko cheatera.Isprobaj alterIWnet beta verziju pa vidi da li ti se svidja CoD MW2 ,pa onda kupi.
ak si novi neće te kickat. a i ne mogu.
ako je taj mw2 za 180 kn org, sve radi-uzmi.
Mislim da u originalu nema opcije za kick i nema toliko cheatera.Isprobaj alterIWnet beta verziju pa vidi da li ti se svidja CoD MW2 ,pa onda kupi.
Nemoze te nitko kikat ali te zato djeca beskrajno mogu smarat, psovat, gnjavit i spamat bez da mozes ugasiti chat ili ih preventivno izbacit s servera i nastaviti igrati u miru. A sto se tice cheatera ima ih i to masa, u prosjeku svake 2-3 mape bar se nadje jedan, a da uopce i nekrije da vara nego on roka a ti gledas odakle je vedro jer mu nemozes nista.
(Prije se neko napravi pametan i kaze mozes izaci s tog "servera" istina moze se, ali ja nikad neigram sam nego s 3-4 klanskih kolega, kad u to uracunas da netko ispadne, intermission time koji traje citavu minutu, unable to find host i ostala sran** koja ova igra nudi na kraju ti ispadne da vise buljis u loby nego sto igras. . . .)
Nemoze te nitko kikat ali te zato djeca beskrajno mogu smarat, psovat, gnjavit i spamat bez da mozes ugasiti chat ili ih preventivno izbacit s servera i nastaviti igrati u miru. A sto se tice cheatera ima ih i to masa, u prosjeku svake 2-3 mape bar se nadje jedan, a da uopce i nekrije da vara nego on roka a ti gledas odakle je vedro jer mu nemozes nista.
a može u configu isključit chat.
šteta je što su svi bugovci prešli na bc2 i nema više zabave na mw2.
Jel postoji mogućnost spojiti se na IP nekom komandom u konzoli?
Npr. u CoD 4 je to bilo /connect 192.168.1.175 (Izmisljeni IP).
Postoji li to u Modern Warfareu 2?
Jel postoji mogućnost spojiti se na IP nekom komandom u konzoli?
Npr. u CoD 4 je to bilo /connect 192.168.1.175 (Izmisljeni IP).
Postoji li to u Modern Warfareu 2?
ne nema konzole u mw2