Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina

Onda su ovo mogli nazvati Modern warfare 3 a ne DLC. Po mojem mišljenju sa kupnjom DLC-a trebao si imati sve stare i ovih pet novih mapa kad stisneš stimulus, ovako je ovo igra unutar igre, glupost totalna.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovak imam COD

ali NJEMACKA VERZIJA ISUSE

nemogu nis procitati

-.-

neznam njemacki

i sta cu ja sad ...

kako da to promjenim?

pokusala sam i u steamu i u igri naci i sve ali nema :(

I'm small person with big personality
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok ljudi novi sam ovdje.... jel je ovo dovoljno da pokrene modern warfare 2??????

intel(R) Pentium(R) 3.39GHz,2.99GB of RAM

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kendo kaže...

Onda su ovo mogli nazvati Modern warfare 3 a ne DLC. Po mojem mišljenju sa kupnjom DLC-a trebao si imati sve stare i ovih pet novih mapa kad stisneš stimulus, ovako je ovo igra unutar igre, glupost totalna.

Ali isto to je jedini nacin kako da ne unistis IWnet i drasticno mu smanjis bazu igraca na osnovu koje ce traziti kvalitetne hostove za igru. Ako bi uradili to sto ti zelis (mada je to posteno prema tebi kao kupcu) igra bi se jednostavno prepolovila na one sa/bez DLC smanjis hostove ajmo reci 50%/50% ali sta ce tek da bude kada dodje sljedeci DLC pa neko kupi neko nekupi. . . ., totalni kaos i smrt igre. (mada bi se tome slatko nasmijao i plesao joj na grobu) Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina

Pa gledaj i ovako se to dogodilo. Ako igraš stimulus nisi u bazi početnog originala ili obratno. Znači već su PC zajednicu podijelili. Zato kažem da su i u stimulusu trebale biti dostupne sve mape pa bi i IW net prodao više DLC-a. Ovako kad to ekipa skuži (a ja nisam) nitko neće kupiti DLC gdje možeš igrati samo pet mapa i još ti miješa modove koje nečeš igrati a sam nemožeš birati.

Edit:

Možeš polako navlačiti balerinke za ples.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:06 (Kendo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izaso iwnet emulator.Sad mogu opet igrat oni koji su dobili vac ban ili nemaju novca.I naravno dlc isto besplatno.I naravno mogu se rijesavat hakera instantno.

0 0 hvala 3
17 godina
Kendo kaže...

Edit:

Možeš polako navlačiti balerinke za ples.

Ma jebe* balerinke to je za curice bolje neke debele cizme s mamuzama da dobro utabamo zemlju kako se nebi iskoprcao. . . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:24 (D3ViL).
15 godina
Matk044 kaže...

bok ljudi novi sam ovdje.... jel je ovo dovoljno da pokrene modern warfare 2??????

intel(R) Pentium(R) 3.39GHz,2.99GB of RAM

Sasvim dovoljno sto se tice proca i memorije. Samo reci koju graficku imas?

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

Johohoj, znao sam...kako oni nas muzu stari moj...znaš zašto...jer jer dolazi novi DLC...naravno neke mape, možda iz cod1 united offensive ovaj put o0...i koliko ce kostat 20$ ovaj put? ako ideš pre-purchase onda ce bit 19.99 $...super isplativo...eto tako svaki mj, i do kraja godine 1000 kn i više za cod6...ma možeeeee...NOT...evo danas sam izbrisao igru, neda mi se više...ova igra je jadna do bola...sve više nubova, iskreno bolje mi je bilo dok je bilo puno cheatera ajde barem nije bilo dosadno...ali dok vidim ove nubove s 10-15 kilova i 35 deaths...isuse i bože, napravim takav rage quit da mi se i komp restarta od muke...zašto sam kupio ovo sranje zašto...ljudi ako imate višak novca nemojte ga bacit na mw2 NIKAKO...prvih mj dana ce vas se cinit da ja pricam gluposti, ali nakon tog vremena, ako imate sta za radit, il neku drugu vrstu zabave (pod to smatram i tetris 1D), prestat ce te igrat ovu dosadu!

2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi ako imate novaca kupite MW2 igra je odlicna, zabavna i opuštajuca. Šta cemo sad?

15 godina
neaktivan

E nece mi se konektirat u iwnet vec 2 sata...dal je jos kome tako...??

antifriz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo novih vijesti o drugom DLC-u.

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Timon kaže...

Izaso iwnet emulator.Sad mogu opet igrat oni koji su dobili vac ban ili nemaju novca.I naravno dlc isto besplatno.I naravno mogu se rijesavat hakera instantno.

sta sta sta? kreknuli su igru??? :)))))))))))))))))))) hahaha :D

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Vidio to maloprije. Koja zalost. I opet ce izmust novce od njubara. Nema sanse da igram ovaj MW2 vise. Nisam ga takno 2 mjeseca. Lopovluk.

Audaces fortuna iuvat
17 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...
Timon kaže...

sta sta sta? kreknuli su igru??? :)))))))))))))))))))) hahaha :D

i tako ode 400kn bye bye. a mogao igrat besplatno kao cod4. a ne 400kn+15$/€ za stimulirani paket.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

I kao što već svi znaju,mape su:Revolt,White House,Abandoned,Vacant i Shipment.Samo se nadajte da je IW odustao od shipmenta, 3 eura previse za 10 metara kvadratnih  mape. 

15 godina
Timon kaže...

Čuj ovo mogu se rješavati hakera instantno. Pa svi koji će igrati na tom emulatoru su hakeri jer je i emulator sam po sebi hack, valjda si mislio cheatera. A možeš se kladiti da će aimbotera biti ko mušica, a među prvima i ja jer fučka mi se za ban kad je badavaCool

Kendo
17 godina
neaktivan

haha, ja mislio da je neće uspjet crackirat/hackut pa sam zato kupio original. a pirati uživaju u modiranim serverima i sl. al sa cheaterima.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canassob kaže...
luckyluke kaže...

Vidio to maloprije. Koja zalost. I opet ce izmust novce od njubara. Nema sanse da igram ovaj MW2 vise. Nisam ga takno 2 mjeseca. Lopovluk.

Što je tu tocno lopovluk nije mi jasno. Da li te netko tjera da kupiš? Ne! Razdvojeno je potpuno nove mape od starih. Sama igra košta 60€ + 15€ na steamu. Dakle do sada 75€ ako ja recimo imam 550h igre od kada je izašla mislim da je to poprilicno dobar value for money? Jedan Mass Effect 2 košta, kolko, 50€? Da kupio sam i to i imam nekih 70 sati ovdje imam 7 puta više /played za ne 7 puta više novaca. Dajte se uozbiljite.

17 godina
neaktivan
Rasta.Barbie kaže...

Ovak imam COD

ali NJEMACKA VERZIJA ISUSE

nemogu nis procitati

-.-

neznam njemacki

i sta cu ja sad ...

kako da to promjenim?

pokusala sam i u steamu i u igri naci i sve ali nema :(

Njemačka verzija je zalockana na njemački pa ne možeš službeno promjeniti jezik unutar steama.

Moraš od nekoga nabaviti instalaciju na engleskom skupa sa zadnjim patchem(mislim da čak ne treba čitava, nego samo lokalizacijski fajlovi), i onda isključiti automatski update. Barem mislim da bi to trebalo raditi.

17 godina
Kendo kaže...

A možeš se kladiti da će aimbotera biti ko mušica, a među prvima i ja jer fučka mi se za ban kad je badavaCool

Ovo je i kao sala lame. . .

17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Pa ček, izašao je IW.net emulator, dakle pirati i dalje neće biti na IW.netu nego će igrati odvojeno sa drugim piratima.

Baš me zanima koliko će to biti stabilno.

15 godina
neaktivan

Evo novih mapa:Vacant,Strike,Fuel,Carnival,Trailer Park.Odustali od shipmenta i bijele kuće(možda se sele u treći dlc???).
http://uk.xboxlive.ign.com/articles/108/1089604p1.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 15:11 (Timon).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Timon kaže...

Evo novih mapa:Vacant,Strike,Fuel,Carnival,Trailer Park.Odustali od shipmenta i bijele kuće(možda se sele u treći dlc???).
http://uk.xboxlive.ign.com/articles/108/1089604p1.html

naravno opet 2 stare mape

vacant i strike

pa ko ce kupovati 3 nove mape za 100 kn molim lijepo

16 godina

kako su prokleti 15 eura za par mapa. za 15 eura kupim team fortres koji je imao 119 updatova neki veci neki manji i nisu ni jedan naplatili ni cent a ovi lopovi svaku mapu cak i staru masno naplacuju. mislim da su stvarno pohlepna govna.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam jedan problem. Kad udem na server pise mi  "main/iw_22.iwd is different from the server".

Zna li itko zasto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki previše pljujete po igri a to nije zaslužila,po meni je vrijedio svaki cent koji sam uložio.Da ko šta kaže Mislav_01 dali vas ko tijera da kupite DLC pa čak i igru.

Respect!!

8 0 hvala 0
16 godina

igra je vrh vrhova!

I See Offline People !
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

Da igra je stvarno vrh u svijetu igara, ali šteta što je meni bc2 još bolji.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 15:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je razlika između cod4 i cod6?U cod4 svatko moze imati svoj dedicated server,a u cod6 odsad svatko moze imat svoj IWNet.

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice