Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
ranko091 kaže...
crazy_luđak kaže...

da ali je kod mene prestige kills manji od običnog marskman što bi značilo d ase prestige počeo poslije brojati...razumiješ?

da, počeo se brojat kad si ušao na 1 prestiž. dok si bio u "neprestižu" tad se nije ništa brojalo. zato ti i kažem, ja ću sad lvl 5 prestiž i meni su brojke uvijek veće za prestiž čelenđe nego za normalne koji se stalno resetiraju.

da ali ja sam u trećem prestižu i veći mi je brojač koji se reseta nakon prestiganja nego onaj stalni...kako je to moguće ako se ovaj stalno reseta, a ovaj stalno broji?!?

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

da ali ja sam u trećem prestižu i veći mi je brojač koji se reseta nakon prestiganja nego onaj stalni...kako je to moguće ako se ovaj stalno reseta, a ovaj stalno broji?!?

nebih znao, ali to šta govoriš nije normalno... za svako oruzje imas 2 prestiž čelenđa. oni se ne brišu, a sve ostalo se briše na oruzjima. ako je tebi drukcije, onda stvarno neznam di ti je problem.

17 godina
neaktivan

Što se tiče challengea za oružja, nakon prestigea ne briše se onaj za weapon mastery. Znači, to   je onaj challenge gdje se vidi ukupan broj killova sa tim oružjem. Ja trenutno sa SCAROM-H imam 1500 i još nešto sitno killova, a treba mi 2500. E sad, ako budem išao na novi prestige tih 1500 ili koliko ih već bude mi se neće brisati.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni treba oko 250 killova da ispunim acr challenge od 2500 killova. headshotova imam više na m4a1.

64 lvl 2 prestige.

sve sporije i sporije.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam svoj resetovao juce jer me smetalo sto nemogu skupljat vise killove za Kalas. 2500 ubijenih ljudi i srebreni AK-47 emblem ciso nije dovoljno! Idemo dalje bar 5000!!!!

Ono sto me zanima dali je netko od vas uspio odradit Challenge: "Droppin' Crates" - Get a Game Winning Killcam by dropping a crate on the enemy.

Mislim da je ovo na granici nemoguceg Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 12:33 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam svoj resetovao juce jer me smetalo sto nemogu skupljat vise killove za Kalas. 2500 ubijenih ljudi i srebreni AK-47 emblem ciso nije dovoljno! Idemo dalje bar 5000!!!!

Ono sto me zanima dali je netko od vas uspio odradit Challenge: "Droppin' Crates" - Get a Game Winning Killcam by dropping a crate on the enemy.

ja sam ga napravio al kad sam bio 1. prestige sad sam 2. i neam to rijesenoMršti se to sam dobio kad sam igro tdm i bacio emergency airdrop i ubijo lika s tim kad ono zadnji kill :P sreca

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Nije... odeš igrat cage, i dok ti traži protivnika ja se ubacim, sa "join". i napravis 9 killova, a za 10 bacis care paket i ja stanem ispod i čelenđ komplit... :) prejednostavno da se mučiš ikako drukcije

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
D3ViL kaže...

Nije... odeš igrat cage, i dok ti traži protivnika ja se ubacim, sa "join". i napravis 9 killova, a za 10 bacis care paket i ja stanem ispod i čelenđ komplit... :) prejednostavno da se mučiš ikako drukcije

heh mos i tak al to se zove boostanje :P ja sam u pub matchu to napravio rofl

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
SliCe kaže...

zasto knife runner "noob" !?...to je najbolja stvar u igri...jedino zbog toga mi je mw2 dobar. Ako vas neko unsti ili dobije tactical nuke neznaci da je "noob" ili citer, covjek zna igrat i to je to.

to trčanje sa nožem i klanje na deset metera me ustvari natjeralo da prodavam  igru.  Užas...klanje  tj skok u oči sa pet metara. Čemu to stvarno neznam....ni jedna stvar u codu iz cijelog serijala me nije toliko živcirala kao to pa čak ni GL. Da mi netko kaže da je super trčat po mapi i klat...ma daaaj..odi igrat onda vancouver 2010. PUCAJTE ljudi  PUCAJTE..... to je čar igre,pucanje,osjećaj pucanja i pogotka metka

15 godina
protjeran
SliCe kaže...

e da mi sad svi pocnemo komentirat nase partije jednu po jednu forum bi imo 1000 stranica.....boli mene kako si ti igro i sta si igro.

Pa ne vidim ništa loše u tome da se ponekad prokomentira neka partija?! Pogotovo ovakva :)

Recimo, iz ovog mog komentara se može i pouka iščitati, ali to je vjerojatno za one oštroumnije.

U svakom slučaju moj komentar je daleko konstruktivniji doprinos forumu od npr. tvojeg zadnjeg!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 14:36 (Antraks).
16 godina
neaktivan
Antraks kaže...

U svakom slučaju moj komentar je daleko konstruktivniji doprinos forumu od npr. tvojeg zadnjeg!

ne se zamarati sa nesuvislim kritikama... postoji opcija ignore autor!! :)))))

17 godina
ranko091 kaže...
D3ViL kaže...

To je boostanje, isto kao da ti stanes i prijatelj ti roka HS da otkljuca FALL itd. ., ili posteno ili ne spominji! Belji se

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

To je boostanje, isto kao da ti stanes i prijatelj ti roka HS da otkljuca FALL itd. ., ili posteno ili ne spominji! Belji se

ko voli nek se onda muči koliko god želi... ja nemam takve afinitete da se mučim badava oko tog... :)

17 godina
odjavljen

prešao sam singleplayer i baš je kratka igra,imam 5' i 47'' igre

nemam ni jednu zvijezdu i još je nešto zaključano,dal se to da otključat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
SliCe kaže...

zasto knife runner "noob" !?...to je najbolja stvar u igri...jedino zbog toga mi je mw2 dobar. Ako vas neko unsti ili dobije tactical nuke neznaci da je "noob" ili citer, covjek zna igrat i to je to.

to trčanje sa nožem i klanje na deset metera me ustvari natjeralo da prodavam  igru.  Užas...klanje  tj skok u oči sa pet metara. Čemu to stvarno neznam....ni jedna stvar u codu iz cijelog serijala me nije toliko živcirala kao to pa čak ni GL. Da mi netko kaže da je super trčat po mapi i klat...ma daaaj..odi igrat onda vancouver 2010. PUCAJTE ljudi  PUCAJTE..... to je čar igre,pucanje,osjećaj pucanja i pogotka metka

Na HC modu nema toga,svi kojima smetaju kniferi nek odu igrat HC mod.

17 godina
neaktivan

Da li je netko uspio izvući čelendž diktator? Brijem da ga je najlakše izvući sa AUG-om.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
SliCe kaže...

pa zapravo jos je teze igrat s nozem...ti mene stignes upucat 10 puta dok ja dođem do tebe, ali vecina igraca nezna igrat (vjerojatno kao i ti) pa ih je lako ubit...

15 godina
neaktivan

"Scissors are over powered.Rock is fine"-Paper.
"Akimbo g18 je OP.Jedan je ok"-Ja,njub.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SliCe kaže...
Kill Frenzy kaže...
SliCe kaže...

pa zapravo jos je teze igrat s nozem...ti mene stignes upucat 10 puta dok ja dođem do tebe, ali vecina igraca nezna igrat (vjerojatno kao i ti) pa ih je lako ubit...

Većina ljudi zna, samo igrači poput tebe iskorištavaju lag (namjerno ili ne svejedno) u igri, gdje će tebe pogoditi jedan ili dva od tri metka, a to znači da ćeš preživjeti i sa perkom commando nekoga zaklati sa pet metara. Igra se zove MODERN Warfare, a u mdanašnjem ratovanju ljudi ne trče kao i idioti sa perkom koji im omogućava da kolju sa pet metara. Pored toga, da nekoga ubiješ sa nožem u ovoj igri u opće ne moraš ciljati, za razliku od TF2 gdje ako želiš instant kill moraš zabiti nož u leđa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 20:58 (MegaMass 2000).
17 godina
SliCe kaže...

Vecina likova koji igraju s nozevima nerade to na mapama koje imaju velike otvorene prostore, nego rokaju na mapama tipa Favela, gdje se moze sprintati uskim prolazima punim skretanja, a tu to tvoje upucaju me 10 puta dok do njih dodjem je cista glupost, jer kad te lik vidi ti vec stojis ispred njega!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 21:14 (D3ViL).
16 godina
SliCe kaže...

Onda vjerojatno ja neznam igrat

EDIT: ali moram dodat da kad isti taj lik koji trči  i kolje uzme pušku nema nikakve šanse :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 20:42 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

EDIT: ali moram dodat da kad isti taj lik koji trči  i kolje uzme pušku nema nikakve šanse :D

to je vjerovatno kad nekoga vidi on umjesto lijeve tipke na mišu stisne tipku za nož... :)

16 godina
neaktivan

Ili mu je možda lijeva tipka nož?

Taj sam... :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ili mu je možda lijeva tipka nož?

vidis vidis, toga se nisam sjetio. očito nisam dobar knifer... :)))

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
SliCe kaže...

To je notorna glupost. Ja i s nožem i puškom igram odlično. Imam čak i video na youtubeu koji to dokazuje:https://www.youtube.com/user/iddidkfaqd#p/a/u/0/iKlMY7LQR8k

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
naxeem kaže...

To je notorna glupost. Ja i s nožem i puškom igram odlično. Imam čak i video na youtubeu koji to dokazuje:https://www.youtube.com/user/iddidkfaqd#p/a/u/0/iKlMY7LQR8k

Vjeruj mi niti u jednom trenutku nisam pomislio na tebe niti me brigaNamigiva

16 godina
Danas sam igrao najgoru mapu,wasteland,i sam sebe zadivio kako mogu dobro igrati kad sam promisljen.
Cijelo sam vrijeme polagano kruzio i cuvao odredeno podrucje bez ikakve zurbe kako sam to prije radio.neprijatelji su samo navrli i pokupili postenu kolicinu olova.
Naravno,igrao sam hc tdm jer sam normal mod vec otpisao jer mi ne predstavlja neko zadovoljstvo potrositi trostruko vise municije naspram hc-a
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Kill Frenzy kaže...
SliCe kaže...

e nubovi kakvih nema.... LOOL.... i sad se hvalis xD

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Danas sam igrao najgoru mapu,wasteland,i sam sebe zadivio kako mogu dobro igrati kad sam promisljen.
Cijelo sam vrijeme polagano kruzio i cuvao odredeno podrucje bez ikakve zurbe kako sam to prije radio.neprijatelji su samo navrli i pokupili postenu kolicinu olova.
Naravno,igrao sam hc tdm jer sam normal mod vec otpisao jer mi ne predstavlja neko zadovoljstvo potrositi trostruko vise municije naspram hc-a

Prelagano je dobit u core kill,recimo ja sam u  cod4 igro  hc jer mi je core bio prvo pretezak,ali sad hc ne igram zbog onog waiting to respawn....
Probaj na core-u igrat sa UMP45 SPAS-12 MARATHON-LIGHTWEIGHT,prezabavno,i moras se zapravo potrudit da dobijes kill.
Ja cu  u 3. prestige  sprintati 250 milja ak stignem dok ne odu svi igraci na BC2.(i na konzolama ce se osjecat lag :P).

16 godina
neaktivan
Timon kaže...
luckyluke kaže...

Prelagano je dobit u core kill,recimo ja sam u  cod4 igro  hc jer mi je core bio prvo pretezak,ali sad hc ne igram zbog onog waiting to respawn....
Probaj na core-u igrat sa UMP45 SPAS-12 MARATHON-LIGHTWEIGHT,prezabavno,i moras se zapravo potrudit da dobijes kill.
Ja cu  u 3. prestige  sprintati 250 milja ak stignem dok ne odu svi igraci na BC2.(i na konzolama ce se osjecat lag :P).

Kakav core? Pa postoji Hardcore i Softcore, kakav je taj ?

Taj sam... :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice