- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bogami istina al vjerujem da ce popravit to makar patchevima
Ma ima još do izlaska, ne boj se ti.
Ne izbacuju oni bezveze ova videa, nego da vide komentare i onda poprave greške ukoliko ih je netko uočio, a ja vjerujem da nisam jedini.
Uostalom ima još do izlazka dosta.
da to je cliping problem ako se ne varam ali gledajte igra je gotova u smislu gameplay,misije i multiplayer sad slijedi jos 2 i pol mijeseca glancanje tj.rijesavanje grafickih bugova i bugova umjetne inteligencije,popravljanje clipinga koji je bio i prisutan i u promo traileru(neko je ovdje to vec spomenuo)i sada u multiplayeru
te sveopca testiranja na bugove i crash/freeze problemi mozda nesto i optimizacije
Te na kraju zadnji mijesec i pol ja mislim da slijedi pakiranje igre i posiljka po cijelom svijetu
prvo izlazi beta ali je samo za testere igara
pa izlazi demo za svu populaciju
te na kraju finalna verzija....
Negdje sam pronaso da ce beta doci za najviše mjesec dana.
Demo izlazi krajem 9. i pocetkom 10.mjeseca.
A finalna verzija 10.11.2009.
Samo da vas napomenem da sam čuo i dobio link za skidnje MW2 bete.Nisam pokušavo ali ako netko hoće nek mi se javi na PM.
Da a ja sam dobio lik za skidanje full verzije. Neznam neko iz iw mi zabunom poslao
Da a ja sam dobio lik za skidanje full verzije. Neznam neko iz iw mi zabunom poslao
hhahahahhahha ova ti je dobra.a stvarno ljudima padne napamet za taj modern warfare 2 nije izaso sistem requaments a oni vec o igri.Sam skidajte sa tih linkova dok nespusite virus
no offence
sad fakat kazem
dobio sam link za download cod 7
no offence
sad fakat kazem
dobio sam link za download cod 7
hahaha
Ja ga imam već mjesec dana, daj mi Xf acc, pa da bacimo koju u mp.
Samo da vas napomenem da sam čuo i dobio link za skidnje MW2 bete.Nisam pokušavo ali ako netko hoće nek mi se javi na PM.
Daj link gdje si to nasao.
pa stavi link nekako to dokazi DAJ DOKAZ RAJI
pa stavi link nekako to dokazi DAJ DOKAZ RAJI
ne smije, zabranjeno je stavljati tu linkove piratskih virusa
Ajd posalji mi link na PM.
a ja cuo da net-om kruzi email o mw2 beti(naravno to je virus )
"Apparently there's been alot of fake COD Modern Warfare 2 BETA invites going around. They either contain a virus or attempt to phish your information. So if you get one, DO NOT OPEN IT, delete it straight away. There is no BETA available for this game....Not yet anyway."
a ja cuo da net-om kruzi email o mw2 beti(naravno to je virus )
"Apparently there's been alot of fake COD Modern Warfare 2 BETA invites going around. They either contain a virus or attempt to phish your information. So if you get one, DO NOT OPEN IT, delete it straight away. There is no BETA available for this game....Not yet anyway."
Pogledaj samo mail cod5beta@infinityward.com pa znaš da je virus.
steta a ja bih stvarno napravio sve da dobim betu sto prije cak bi se vratio kroz vrijeme u doba davne 1946 i okopavao prugu brcko-banovic za vrijeme bivse yuge
steta a ja bih stvarno napravio sve da dobim betu sto prije cak bi se vratio kroz vrijeme u doba davne 1946 i okopavao prugu brcko-banovic za vrijeme bivse yuge
Kad već možeš putovati kroz vrijeme bolje ti je otići u budučnost točnije na dan 10.11.09
evo bas sad pijem sok koji traje do 10.11.09
valjda od 10.11. igra cod :D
samo da izbace neku betu ili demo dok su jos praznici tako da igram po cijele dane :D
što jest, jest, ne letim odmah na multiplayer, nego na singeplayer!!! SP IN COD ALWAYS RULED AND ALWAYS WILL!!!
Jedva čekam da vidim nove perkove i oružja u multiplayeru.
što jest, jest, ne letim odmah na multiplayer, nego na singeplayer!!! SP IN COD ALWAYS RULED AND ALWAYS WILL!!!
tako i ja
nikad nisam igrao mp prije sp
tako i ja
tako je.onaj koji nije igrao COD-ov SP ne zna sto propusta!
tako i ja
Još se i dan danas,nakon što sam prešao 10x,naježim kada te Griggs pokušava odvuć na sigurno pa popije metak,i onda Gaz isto.I na kraju ti Price dobaci pištolj i...you got he point
tako i ja
Još se i dan danas,nakon što sam prešao 10x,naježim kada te Griggs pokušava odvuć na sigurno pa popije metak,i onda Gaz isto.I na kraju ti Price dobaci pištolj i...you got he point
legendarna igra.zavrsetak je genijalan.neki dan sam skinuo svu mjuzu iz CoD-a 4 .Evo j
i evo te dvije su mi jednom rijeci FASCINANTNE.svake veceri ih prije spavanja poslusam na mobitelu.stvarno svaka cast autorima tih soundtrackova!!eh slazem se s vama ja isto prvo sp i onda gomila igranja mp
eh slazem se s vama ja isto prvo sp i onda gomila igranja mp
ja odigrao cijeli sp pa onda mp.
Ja prvo 2x prijeđem SP onda igram MP (CoD4) :)
Jer taman, jedno popodne i prešao si igru.
Nadam se da to neće biti slučaj s MW2.
Neka nam priušte malo više SP zabave.
Ja prvo 2x prijeđem SP onda igram MP (CoD4) :)
Jer taman, jedno popodne i prešao si igru.
Nadam se da to neće biti slučaj s MW2.
Neka nam priušte malo više SP zabave.
no ja isto presao CIJELI SP i onda igrao dosta mp
A sta se tice da nam priuste malo vise sp zabave u smislu duze kampanje(siguran sam da ce misije biti odlicne ako ne i bolje od mw1)to nece biti slucaj jer iz par videa te iz GT bonus round se vidi da imaju 3 tima koja rade na igri SP,MP i co-op Special Ops mod
Znaci dalje ce biti vjerojatno dosta kratak SP,poboljsani MP sa nekoliko novih sadrzaja i na kraju Special Ops co-op odvojen od kampanje da ne unisti pricu no i to ce se moci igrati kao sp(robert bowling potvrdio)ali glavna svrha mu je co-op
Zbog svega ovoga sumnjam da ce sp biti duzi iako ce imati dosta novih sadrzaja poput odabiranja oruzja i attachmenta prije misije jer sp nemoze biti duzi ako je toliko stvari stavljeno u igru tj. cak 3 RAZRAĐENA glavna moda igranja