Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan

Pobili su sve pa će i MW2...dokaz je igranje pirata ovih prošlih par dana...razor će opet u akciju, al ne zanima me igrali netko s oriđiđijem ili crackiranom samo da nema cheata, a oće li activision zaradit 100 mil više ili manje briga me. Kupit ću key jer je igra super pa mi se ne zeza s čekanjem cracka, želim samo kad mi se igra spojiti i zabaviti se..aj ne stvarajmo sad toliku frku...ipak je to sve samo igraNevinašce

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
luckyluke kaže...

cuo sam da na search and destroyu ima samo 4 runde.dali je to moguce?

level sam 9 pa jos nemogu pristupiti s&d-u

Da, jos jedna bezvezna stvar. To se normalno moze mijenjati i moze staviti tko koliko hoce, ali posto u MW2 nema dedi servera i posto IW sve to automatski radi, tako je namjesteno da se igra samo 4 runde. U CoD4 na 98% servera se S&D igrao do 10 rundi i tako je najbolje. Doduse, zato sam ja u MW2 odustao od S&D (samo ponekad odigram), presao sam na Demolition. U biti ista stvar samo puno zabavnije. Ima respawnanja i moraju bombe eksplodirati i na A i na B. Steta samo sto toga nema u HC-u...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
protjeran
jurisicmil kaže...

Pobili su sve pa će i MW2...dokaz je igranje pirata ovih prošlih par dana...razor će opet u akciju, al ne zanima me igrali netko s oriđiđijem ili crackiranom samo da nema cheata, a oće li activision zaradit 100 mil više ili manje briga me. Kupit ću key jer je igra super pa mi se ne zeza s čekanjem cracka, želim samo kad mi se igra spojiti i zabaviti se..aj ne stvarajmo sad toliku frku...ipak je to sve samo igraNevinašce

imas pravo...

ono sto nemoze bager, ja lopatom
15 godina
neaktivan
Za emerika

probaj na steamu napraviti drugi accaunt za drugi profil. U multipl. se može tako imati 2 ( ili više profila)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Za emerika

Ne na multiplayer,nego singleplayer,da mogu npr. ja i brat igrati svaki svoje.

AMD
17 godina
neaktivan

Dakle ljudi, otvorena je grupa Bug.hr MW2 i svi koji se nalaze na ovom forumu i igraju dotičnu mogu se komotno pridružiti. Jedini cilj grupe je da se ekipa sa ovog foruma lakše okupi. znači ne radi se o ničemu specijalnom.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
vice kaže...

Svaka čast! Tako nešto sam ima namjeru ja napisat :D

Jedenostavno nikad u zivotu nisam kupio org igru jer je to bacanje para po meni,,,,a te mogucnosti imam na netu,,zasto to neiskoristit :D Za ps2 isto sa neta skidam.A sta se tice PC igara kad kupis org key to je kao da si kupio org igru jer zapravo kad kupujes placas cd key a ne igru amo rec da je igra gratis,,evo sad mw2 igra dodje 340 kn a cd key na e nabavi ima istu cjenu ;D

Igram cod4 i imam 800h i nikad nisam koristio wh ili multihack jer je to neopisivo jadno :D

Tako i za GTAsa jednostavno mi je jadno to koristit pare i ostalo sve sam zaradim :D

Naravno kad te nitko nije naucio boljem, imas mogucnost i opljackati benzinsku ili nakrcati benzin u auto pa otici bez placanja! Zasto to ne ucinis??? Zato sto znas da ce te uhvatiti jer krades, e pa ovo je isto samo sto jos zivimo u banana drzavi pa su takvi kao ti na slobodi umjesto u gulagu Cool. I prije nego sto itko pocne mi pametovati, ja nemam ni jedan komad priatskog softwarea na kompu kako programa tako ni igara, preko steama sam kupio preko 120 igara uglavnom na popustima a za ovakvu igru koju cu igrati mjesecima a ne tjedan dana ili manje se isplati dati 400 kn a i vise u usporedbi da i neke druge ne tako kvalitetne i dugotrajne igre dodu isto... I naxeem daj vise prestani progledavati kroz prste ovoj balavurdiji (mada ni to nije isprika) i promjenjuj pravila foruma sto se tice price o piratskim igrama!!!

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:02 (Dermentor).
16 godina
neaktivan
FRZEK kaže...

ev..sam da kazem...kupio igru i sve..igra je super, grafika za 10, samo sta je malo prekratka i ima dosta bugova..://

Daj mi nabroji par.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley
15 godina
neaktivan
FRZEk

Čeka li se dugo na početak igre u MP..kako nakon upatea radi matchmaking?...rekao si da imaš orginal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo, prošao i ja. dojmovi - isto kao kod originala - priča ima rupa ko neka lokalna cesta u brdima bogu iza guze, ljepo napravljeno, ali je tempo takav, da se samo puca, bez potrebe za nišanjenjem, oružje leži posvuda...čudi me, zašto naprave takav savršeni ambijent, pa ga totalno pokvare brzinom sa kojom se kroz njega krečeš...

MW2 je samo drugo pakovanje iste MF i ništa drugo..

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.

4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

iskreno sa nadam da ovo nije istina

ovakvim ponašanjem štetite samom sebi na forumu a i time sve više potičete ljude na piratsvo a normalno s piratima dolaze i cheateri

Ma daj spusti se malo s tog tvog trona!

Ovo je PRVA orginalna igra koju si uzeo, i sada solis pamet kako s piratima dolazi ovo ili ono! Pitam se samo koliko se godina bavis gamingom? Koliko si TI pirata skinuo i dali si onda koristio cheat, jer eto to pirati rade po tvojoj logici.

Ljudi nazalost imaju potrebu da varaju imali oni orginal ili ne, igram na orginalnom serveru CoD 4 pa svakih par warova netko dodje s WH, jednostavno u Europi/Americi je veci standard tako da njima kupiti drugi org, i naprviti novi acc neznaci nista, a nazivati nekoga cheaterom jer je piratizirao igru a TI si to radio prije par dana takodje je jako, jako JADNO!

koji tron lol

nikad nisam koristio cheatove otkud ti to

ajde stvarno moram prestat pricat o piratima(iako nemam ništa protiv)al razumijete valjda da mnogo pirata koristi hackove jer njima nista ne znaci ban

sve što kažem protiv piratsva OKO OVE IGRE mi se obije o nos i odma sam popljuvan

a šta bi vi htjeli da vam kažem BRAVO mozete igrati igru iako niste platili samo naprijed nadam se da ce probitiisvaki patch koji iziđe to hocete?

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:07 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
dalibor kaže...

evo, prošao i ja. dojmovi - isto kao kod originala - priča ima rupa ko neka lokalna cesta u brdima bogu iza guze, ljepo napravljeno, ali je tempo takav, da se samo puca, bez potrebe za nišanjenjem, oružje leži posvuda...čudi me, zašto naprave takav savršeni ambijent, pa ga totalno pokvare brzinom sa kojom se kroz njega krečeš...

MW2 je samo drugo pakovanje iste MF i ništa drugo..

Neznam baš koliko je točno ovo šo si napisao, nemoj me krivo shvatiti, kampanja ima rupa, no ništa ogromno, a što se tiče ovog boldanog, odigraj ti Flavele na Veteranu brzo ( onaj dio kad te rokaju sa svih strana, ne kažem da je teško, no treba takticirati ), i svaka ti čast.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley
16 godina
neaktivan

e ljudi sam da vas pitama dali je moguce da CoD 6 prifali rama?? tjekom igre pojavio mi se proglem Run out of memory!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

koji tron lol

ajde stvarno moram prestat pricat o piratima(iako nemam ništa protiv)al razumijete valjda da mnogo pirata koristi hackove jer njima nista ne znaci ban

sve što kažem protiv piratsva OKO OVE IGRE mi se obije o nos i odma sam popljuvan

a šta bi vi htjeli da vam kažem BRAVO mozete igrati igru iako niste platili samo naprijed nadam se da ce probit isvaki pathc koji iziđe to hocete?

Klinac to sto se ti osjecas prozvanim kao cheater je tvoja stvar, ja nisam rekao da ti koristis cheat nego da svojim stavom pirat=hack stavljas sve u ISTI kos ukljucujuci sebe. A tron na kojem se nalazis je tvoj anti-pirat stav iako si ti sam piratizirao bezbroj igara, evo iskreno reci kolio ih trenutno imas na HD? Samo MW2? Namigiva

Ja ovdje iznosim samo svoje misljenje i iskreno piratstvo PODRZAVAM samo u smislu TESTIRANJA IGRE, jer u danasnjim uvjetima pogotovo na Balkanu nije bas inteligentno zaletiti se i kupiti igru ukoliko ti se ulozeno visestruko ne isplati, pod tim sigurno nemislim na fenomenalni SP od 5-7 sati jer je to losa investicija, nego iskljucivo na MP, a po mom misljenju ova igra koja se svodi na p2p bez dedicated servera koliko god kvalitetna bila utonut ce u zaborav dok opadne trenutni hype!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Jedini lijek je LOCK,i igrajte cod sta ste vise vremena na forumu nego u igri ako je toliko dobra i zaraznaCool

CHE

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

koji tron lol

a šta bi vi htjeli da vam kažem BRAVO mozete igrati igru iako niste platili samo naprijed nadam se da ce probit isvaki pathc koji iziđe to hocete?

Klinac to sto se ti osjecas prozvanim kao cheater je tvoja stvar, ja nisam rekao da ti koristis cheat nego da svojim stavom pirat=hack stavljas sve u ISTI kos ukljucujuci sebe. A tron na kojem se nalazis je tvoj anti-pirat stav iako si ti sam piratizirao bezbroj igara, evo iskreno reci kolio ih trenutno imas na HD? Samo MW2? Namigiva

Ja ovdje iznosim samo svoje misljenje i iskreno piratstvo PODRZAVAM samo u smislu TESTIRANJA IGRE, jer u danasnjim uvjetima pogotovo na Balkanu nije bas inteligentno zaletiti se i kupiti igru ukoliko ti se ulozeno visestruko ne isplati, pod tim sigurno nemislim na fenomenalni SP od 5-7 sati jer je to losa investicija, nego iskljucivo na MP, a po mom misljenju ova igra koja se svodi na p2p bez dedicated servera koliko god kvalitetna bila utonut ce u zaborav dok opadne trenutni hype!

samo zato jer imam 16 godina misliš da mi možeš reci bilo kaj i podcjenjujes me zato?

NISAM ANTI PIRAT NEGO SAVJETUJEM DA KUPITE IGRU AK VAM SE SVIĐA A AK NE ONDA NIKOM NIŠT(također podržavam testiranje)

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
16 godina

Mislim da ce IW ubaciti dedi servere jer na xfireu ne vidim bas neke briljantne rezultate kakvima sam se nadao.

Kadtad ce staviti DS,siguran sam.

Luckyluke!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Mislim da ce IW ubaciti dedi servere jer na xfireu ne vidim bas neke briljantne rezultate kakvima sam se nadao.

Samo je pitanje vremena, mozda i dana. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

LOL!!!!!

Kak to misliš, osim šta je treći na listi za danas a drugi u globalu po vremenu provedenom u igri?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:23 (Danny_HR).
16 godina
Dermentor kaže...
vice kaže...

Svaka čast! Tako nešto sam ima namjeru ja napisat :D

Jedenostavno nikad u zivotu nisam kupio org igru jer je to bacanje para po meni,,,,a te mogucnosti imam na netu,,zasto to neiskoristit :D Za ps2 isto sa neta skidam.A sta se tice PC igara kad kupis org key to je kao da si kupio org igru jer zapravo kad kupujes placas cd key a ne igru amo rec da je igra gratis,,evo sad mw2 igra dodje 340 kn a cd key na e nabavi ima istu cjenu ;D

Igram cod4 i imam 800h i nikad nisam koristio wh ili multihack jer je to neopisivo jadno :D

Tako i za GTAsa jednostavno mi je jadno to koristit pare i ostalo sve sam zaradim :D

Naravno kad te nitko nije naucio boljem, imas mogucnost i opljackati benzinsku ili nakrcati benzin u auto pa otici bez placanja! Zasto to ne ucinis??? Zato sto znas da ce te uhvatiti jer krades, e pa ovo je isto samo sto jos zivimo u banana drzavi pa su takvi kao ti na slobodi umjesto u gulagu Cool. I prije nego sto itko pocne mi pametovati, ja nemam ni jedan komad priatskog softwarea na kompu kako programa tako ni igara, preko steama sam kupio preko 120 igara uglavnom na popustima a za ovakvu igru koju cu igrati mjesecima a ne tjedan dana ili manje se isplati dati 400 kn a i vise u usporedbi da i neke druge ne tako kvalitetne i dugotrajne igre dodu isto... I naxeem daj vise prestani progledavati kroz prste ovoj balavurdiji (mada ni to nije isprika) i promjenjuj pravila foruma sto se tice price o piratskim igrama!!!

sami neki sveci ovdje...

šta to tebi smeta što neki klinci što nemaju para oče nač načina da igraju isto kao i ti?

te usporedbe sa benzinskom i sl. su mi u najmanju ruku smiješne.

aj dobro treba podržavat proizvođača igre i to al zar ne misliš da 800 miljuna dolara najavljene zarade nije dovoljno da se pokrije taj njihov "mukotrpni" rad?

uostalom ima dosta klinaca u razvijenim zemljama kojima nije teško dati 60$ za igru pa kad budemo i mi imali taj standard onda nebi bilo u redu piratizirati al do tada..

još ču samo ponovit: nek probaju prodat nekom amerikancu ili stanovniku zapadnoeuropskih zemalja igricu za 1000 kn iliti 200$ pa da vidimo koliko bi ju kupovali.  kad se sredi tržište ili kad budemo imali standarde EU počet ču davat tolke pare za igru.

svatko iz dotičnih zemalja bi ti se smijao da mu kažeš da si dao 3 dnevnice za jednu igru. nije ni čudno da smo banana država.

16 godina
Danny_HR kaže...
luckyluke kaže...

LOL!!!!!

Kak to misliš, osim šta je treći na listi.

Vidio sam ja sta si napisao pa si povukao svoje misljenjeSmijeh

Ako me oci ne lazu COD 4 ima 2409485 sati dok CODMW2 ima 2114503.

Luckyluke!
17 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Igra je druga na xfire-u, odmah iza WoW, treca je COD4..s obzirom da je izasla prije cca tjedan dana, rezultati su prilicno ok Belji se

16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
luckyluke kaže...

Igra je druga na xfire-u, odmah iza WoW, treca je COD4..s obzirom da je izasla prije cca tjedan dana, rezultati su prilicno ok Belji se

današnji rezultati pokazuju da je igra na 3. mjestu. druga je cod4

http://www.xfire.com/

ich liebe cod...
16 godina
neaktivan

Pa ameri imaju vece place od nas a sve mi je jeftnije.

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobro, ne gledamo iste tablice, zar je bitno? Igra u roku od 10 dana ima statisticki beznacajno manje sati od cod4, po meni je to ''prilicno dobro''

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:37 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne to samo govori o dobroj reklami igre,sve novo sto izlazi a nahvaljeno na sve usi postaje planetarno popularno,a taj broj ako se nesta drasticno ne promjeni ce padati dok onaj iz 4 ce ostati manje vise isti,

netko je napisao za standarde, e to si u potpunosti u pravu,katastorfa je da nama naplacuju igru necije 3 dnevnice,dok si neki mutavi pristavi svabo moze dnevno jednu takvu priustiti od trecine dnevnice ,a vi sto napadte na pirate a hvalite ove sto kupuju, to sto ste vi vecinom tatini sinovi ne znaci da si svako moze priustiti 400 kn za igru.

CHE

6 2 hvala 0
17 godina
alien kaže...

sami neki sveci ovdje...

1.šta to tebi smeta što neki klinci što nemaju para oče nač načina da igraju isto kao i ti?

te usporedbe sa benzinskom i sl. su mi u najmanju ruku smiješne.

aj dobro treba podržavat proizvođača igre i to al 2. zar ne misliš da 800 miljuna dolara najavljene zarade nije dovoljno da se pokrije taj njihov "mukotrpni" rad?

uostalom ima dosta klinaca u razvijenim zemljama kojima nije teško dati 60$ za igru pa kad budemo i mi imali taj standard onda nebi bilo u redu piratizirati al do tada..

još ču samo ponovit: 3. nek probaju prodat nekom amerikancu ili stanovniku zapadnoeuropskih zemalja igricu za 1000 kn iliti 200$ pa da vidimo koliko bi ju kupovali.  kad se sredi tržište ili kad budemo imali standarde EU počet ču davat tolke pare za igru.

svatko iz dotičnih zemalja bi ti se smijao da mu kažeš da si dao 3 dnevnice za jednu igru. nije ni čudno da smo banana država.

Nisam svetac ali...

1.briga me sta tko radi sam sa sobom ali na ovom forumu nema ili bar ne bi trebalo pricati o piratskom software-u tome, uostalom to je na roditeljima da uce svoju djecu sto je krada a sto nije,  puno puta se vec reklo, igre nisu osnovna potrebstina nego luksuz, a i sva ta djeca imaju konfe zaboli glava, pa 4 ili 5 igara (one koje su stvarno kvalitetne i koje ces stvarno igrati) godisnje nije ni puno ako su im vec roditelji mogli kupiti zvjeeri od kompova a tko nema za kupit igru nek se ide igrat vani sa djecom iz ulice (ako govorimo o klincima) to je ionako zdravije. Kad sam bio mali susjed je imao gameboy a moji mi ga nisu mogli a ni htjeli kupiti pa jbg. nisam ga isao ukrasti...

2. ni ja ni ti nemozemo odredivati koliko kome je dosta zarade, svi zele zaradit koliko mogu najvise naime sumnjam da bi ti da si na njihovom mjestu rekao ''Eto sad mi je dosta pa cu djeliti igru besplatno''

3. i ja se slazem da preskupo je to kod nas ali ajmo se ne usporedivati sa amerima, njima je puno gore u vecini stvari od nas (kod nas bar mozes mirno setati ulicama po noci) a u europi cjene su tu negdje, sta bi oni trebali paziti da zato sto je kod nas nizi standard nego u njemackoj da daju nize cjene u jednoj maloj beznacajnoj Hrvatskoj, ma daj molim te... (btw na prosjecnu hrv. palacu to je oko 1,5 dnevnice)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 20:11 (Dermentor).
17 godina
neaktivan

Evo opet sam malo igrao... igra mi se sviđa, mrvicu je teđko na nekim mapama uočiti neprijatelja, ali ide na bolje učenjem. Šteta za servere, jer me osim wallhackera najviše iritiraju warperi i kad sam laggam. Čini mi se kao harakiri taj potez.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Ljudi, igra je tako dobra, da sam prešao SP u neprekidnom igranju, nisam se odvajao od računara, te dan poslije počeo da igram MP

jednostavno sam zinuo, i mogu vam i sada reći kojeg je ukusa parket!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice