Na kojim detaljima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta ti to znači?
To znači da bi je mogao pokušati pokreniti, ako i uspiješ ne očeku pretjerano dobre tehničke postavke,
Gdje mogu najjeftinije kupiti mw 2 ili original cd key ?
Kako da mi NAT bude open? Iskljucim firewall i svejedno mi je na strict :(
Postoji li drugi nacin?
Kako da mi NAT bude open? Iskljucim firewall i svejedno mi je na strict :(
Postoji li drugi nacin?
meni je papak isto strict napravio sam portforward probo sam sve i opet strict..
ko ga hebe nedam ja nikome da igra preko mene :D:D:D
ahahahahah jeste vi svi smjesni.. imam gusarsku verziju i igram bez problema samo trebam 5min da se konektam na server .... gusari igraju bez problema ... to sto neki neznaju to je njihov problem ... i ima dosta ljubomornih ljudi okolo koji su dali za igru 400kn a sada se moze igrati istu tu igru besplatno ... ZIVJELI GUSARI 4 EVER :D
jel ti to sa starom verzijom 1.159 ili sa 1.166??
Bili se mogla aktivirati COD MW2 preko steama (orginalnim ključem) iako je skinuta s "bespuća interneta",
zasto ne
igram s starom verzijom i radi mi sve normalno ...
ahahahahah jeste vi svi smjesni.. imam gusarsku verziju i igram bez problema samo trebam 5min da se konektam na server .... gusari igraju bez problema ... to sto neki neznaju to je njihov problem ... i ima dosta ljubomornih ljudi okolo koji su dali za igru 400kn a sada se moze igrati istu tu igru besplatno ... ZIVJELI GUSARI 4 EVER :D
iskreno sa nadam da ovo nije istina
ovakvim ponašanjem štetite samom sebi na forumu a i time sve više potičete ljude na piratsvo a normalno s piratima dolaze i cheateri
Kada se riješe pirata, a s time i cheatera, bit će bolje, ali sada ih je sve više i više iz dana u dan i nije igrivo.
Pa zar se nisu već riješili pirata?
Pretpostavljam da nisu jer je cheatera baš previše, a treba imat muda baš tako puno cheatat na orig, accu.
Nema pirata sada sigurno, novi update (tj 2 updatea) se pobrinio za to. Svi cheateri koje sada srecete su ljudi s originalima, 100%. Mozete zahvaliti naprednom VAC sustavu za to hebiga. Ne treba imati muda ako si americki balavac koji 60 dolara skupi u 2 tjedna od dzeparca.
igram s starom verzijom i radi mi sve normalno ...
kako...mome frendu neće...daj mi link za frenda on hoće igrati a nema original...mislim od cracka koji si skinuo??
iskreno sa nadam da ovo nije istina
ovakvim ponašanjem štetite samom sebi na forumu a i time sve više potičete ljude na piratsvo a normalno s piratima dolaze i cheateri
Ma daj spusti se malo s tog tvog trona!
Ovo je PRVA orginalna igra koju si uzeo, i sada solis pamet kako s piratima dolazi ovo ili ono! Pitam se samo koliko se godina bavis gamingom? Koliko si TI pirata skinuo i dali si onda koristio cheat, jer eto to pirati rade po tvojoj logici.
Ljudi nazalost imaju potrebu da varaju imali oni orginal ili ne, igram na orginalnom serveru CoD 4 pa svakih par warova netko dodje s WH, jednostavno u Europi/Americi je veci standard tako da njima kupiti drugi org, i naprviti novi acc neznaci nista, a nazivati nekoga cheaterom jer je piratizirao igru a TI si to radio prije par dana takodje je jako, jako JADNO!
cuo sam da na search and destroyu ima samo 4 runde.dali je to moguce?
level sam 9 pa jos nemogu pristupiti s&d-u
Ajde dajte mi savjet, nemogu dati 400 kn za igru..
Preko HCL-a ti je sa 10% popusta.
Preko HCL-a ti je sa 10% popusta.
To je opet 360 kn što i nije baš nešto posebno jeftinije..drugi prijedlog ?
Za sve one koji misle kupiti samo key. link
To je opet 360 kn što i nije baš nešto posebno jeftinije..drugi prijedlog ?
Da, pričekaj Božićna sniženja i nadaj se najboljem, jbga čovječe nemoš takvu igru nabaviti za 250kn i to ti je to, pa makar je u Tunguziji uzima.
kupio novi miš(razer deathadder), kupio novu tipkovnicu(neka genius, ne mogu se baš naviknut na pisanje s njom) i naručio sam igru. neću se mučit crackovima.
budem ja dobio odgovor napokon?
kupio novi miš(razer deathadder), kupio novu tipkovnicu(neka genius, ne mogu se baš naviknut na pisanje s njom) i naručio sam igru. neću se mučit crackovima.
eeee znači ima se love, kaj je to đeparac ušteđeni ili si opljačakao banku?
Da nisi možda opljačkao poštu pa uzeo doxyev primjerak, pa zato njemu kasni? xD
btw, u potpisu ti piše da čekaš 10.11.2009, mislim da je taj datum iza nas, igra je izašla.
budem ja dobio odgovor napokon?
Da samo 4 runde su. Ja sam se tako navikao pošto sam igrao cod4 na tate, a tamo se igrlo do 5.
DA.
DA.
pa na sta to lici?
hoce li biti nekakvih updateova oko toga i dedi servera?
EDIT:tjedan dana me nije bilo pa nisam bas informiran
pa na sta to lici?
hoce li biti nekakvih updateova oko toga i dedi servera?
EDIT:tjedan dana me nije bilo pa nisam bas informiran
Pitaj"nadu"ona umire posljednja.
Update-ova če bit,pitanje kakvih....
Ljudi nazalost imaju potrebu da varaju imali oni orginal ili ne, igram na orginalnom serveru CoD 4 pa svakih par warova netko dodje s WH, jednostavno u Europi/Americi je veci standard tako da njima kupiti drugi org, i naprviti novi acc neznaci nista, a nazivati nekoga cheaterom jer je piratizirao igru a TI si to radio prije par dana takodje je jako, jako JADNO!
Svaka čast! Tako nešto sam ima namjeru ja napisat :D
Jedenostavno nikad u zivotu nisam kupio org igru jer je to bacanje para po meni,,,,a te mogucnosti imam na netu,,zasto to neiskoristit :D Za ps2 isto sa neta skidam.A sta se tice PC igara kad kupis org key to je kao da si kupio org igru jer zapravo kad kupujes placas cd key a ne igru amo rec da je igra gratis,,evo sad mw2 igra dodje 340 kn a cd key na e nabavi ima istu cjenu ;D
Igram cod4 i imam 800h i nikad nisam koristio wh ili multihack jer je to neopisivo jadno :D
Tako i za GTAsa jednostavno mi je jadno to koristit pare i ostalo sve sam zaradim :D
Se može napraviti da se kampanja igra s 2 profila?
ev..sam da kazem...kupio igru i sve..igra je super, grafika za 10, samo sta je malo prekratka i ima dosta bugova..://