Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
null kaže...

od kud su ovi padobranci stigli :D

pozdrav..moj prvi postOsmijeh

a stigli su možda do 12 13 14 godine...

15 godina

U još samo 13 dana. Can't wait!!! Jel itko zna oće možda igra doći više od 400 kn???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a plati mi je pa cu je kupit,prec cu  singleplayer i miran sam, tesk mi je izdvojit 70kn za cod4 org a ovo cu kupovat , stedim za ekran, imam tek 500kn.

Imati komp i igrati se na njemu online je i do sad bio skupi hobi. A sad postaje postaje još skuplji jer su napokon kolko tolko uspjeli stati na kraj piratima. A tko nema para, a hebiga, njegov problem. Nigdje ne piše da je igranje na kompu jedini način za zabavit se.

Treba nagovorit UN da igranje MP igara stavi na listu osnovnih ljudskih prava pa će nas onda možda sve to skupa manje koštati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 12:09 (ZC_Someone).
16 godina

ehh, tako su svi pričali da se Modern Warfare 2 Multiplayer neće moći igrati na piratki i bili su u to uvjereni, a vidi sad... ako je igra jako popularna, hakeri će sve učiniti da se može igrat na piratki, tako da nema brige,.. dok god nisu napravili da se mw2 i bilo koji CoD može igrat mp na piratki nisu odustali... tako da ću ja čekati "onu" verziju i neću bzvz davati pare, kad to što želim mogu dobit i za đaba, samo je pitanje vremena... :D

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
protjeran

Čim igra podržava dedi servere to je to, piratlija pada odmah :D . Ak su uspjeli MW2, ovo će im biti "piece of cake".

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
9 7 hvala 0
16 godina
system kaže...

ehh, tako su svi pričali da se Modern Warfare 2 Multiplayer neće moći igrati na piratki i bili su u to uvjereni, a vidi sad... ako je igra jako popularna, hakeri će sve učiniti da se može igrat na piratki, tako da nema brige,.. dok god nisu napravili da se mw2 i bilo koji CoD može igrat mp na piratki nisu odustali... tako da ću ja čekati "onu" verziju i neću bzvz davati pare, kad to što želim mogu dobit i za đaba, samo je pitanje vremena... :D

Trebalo im je za cod 6 godinu dana(i vise ja mislim),pa onda jos dok su to usavrsili...

Pa ti uzivaj u cekanju "jogurt" multija dok mi uzivamo na Bugovom serveru....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
system kaže...

Trebalo im je za cod 6 godinu dana(i vise ja mislim),pa onda jos dok su to usavrsili...

ROFL!!!

Tko je uopće rekao da ga igra i zanima.

Upravo jer ekstremno sumnjam u kvalitetu...tj. razliku od MW2, ću igrati piratku, nevažno bilo to 2 dana prije izlaska igre, ili godinu dana poslije. Običan 300MB težak mod za MW2 neću kupovat. Ovo je ravno DLC Map packovima za MW2, samo kaj uz par mapa se par oružja mijenja. Pravi CoD izlazi tek za cca godinu dana. Dotad 4 i mw2.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Čim igra podržava dedi servere to je to, piratlija pada odmah :D . Ak su uspjeli MW2, ovo će im biti "piece of cake".

MW2 je u instalaciji sadržavao serverske fajlove jer su igrači bili hostovi.

Black Ops to neće sadržavati jer će jedino gameservers imati serverske fajlove.

Ne možeš crackati ono čemu nemaš pristup.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 12:21 (dekstroza).
14 godina
neaktivan
To ti samo misliš...
15 godina
odjavljen

A jeste nedokazani.

Isto kao i Bad Company 2.

Operation Flashpoint
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Weky kaže...

A jeste nedokazani.

Totalno drugačije iz razloga kaj bc2 je fail i totalno nezanimljiv, nitko se nije ni potrudi oko cracka.

Usporedi s MW2, koliko ljudi i vremena se potrošilo na Alter i usavršavanje dedia. To ti govori kaj je ljudima zanimljivo, i kaj u krajnosti valja. Ako samo pola truda ulože kolko su u MW2, igrat će se pirat MP. Samo je pitanje hoće li igra biti VRIJEDNA TOGA. Čisto sumnjam.

14 godina
neaktivan
Kako to misliš totalno je ne zanimljiv? :-)
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Usporedi s MW2, koliko ljudi i vremena se potrošilo na Alter i usavršavanje dedia. To ti govori kaj je ljudima zanimljivo

/facepalm

To ti govori da su imali fajlove koje je trebalo crackat.

Kod BC2 nisu imali fajlove za crackat, pa nisu mogli ni od kuda početi crackat.

Mislim koji dio toga ti nije jasan?

16 godina
rocker55555 kaže...
system kaže...

hehe... trebalo im je oko pola godine,.. inače, mw2 je izašao na isti dan kad će sad izaći i BO, tako da još nema ni godinu dana... ja bum čekao, ko čeka taj i dočeka... :D

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
protjeran

alter je dosao nakon pola godine,ali pirat se mogao igra u roku par dana online sa igracima koji imaju orginal igru...

pa je doso onaj fix za specops i onda alter.....i zbilja se nebi cudio da ce se i sa ovim moc igrat pirat..,.ak ne nađu host fileove napravit ce svoje 

(isto tak je alter napravio svoje host fileove za dedicated servere jer oni ne postoje u mw2)

samo za to treba dosta vremena

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 12:52 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
doxy kaže...

Totalno drugačije iz razloga kaj bc2 je fail i totalno nezanimljiv, nitko se nije ni potrudi oko cracka.

Usporedi s MW2, koliko ljudi i vremena se potrošilo na Alter i usavršavanje dedia. To ti govori kaj je ljudima zanimljivo, i kaj u krajnosti valja. Ako samo pola truda ulože kolko su u MW2, igrat će se pirat MP. Samo je pitanje hoće li igra biti VRIJEDNA TOGA. Čisto sumnjam.

Nauči razlikovati subjektivno mišljenje od realnog stanja na trzistu igara.

Broj prodanih primjeraka Bad Companya 2 sigurno je blizu MW2, što pokazuje da je igra imala odličan uspjeh te sama činjenica da je sada pumpaju ekspanzijama kako bi zaradili još malo na imenu pokazuje da igra nije fail, vec upravo suprotno. Igra je odlično prihvaćene i strane kritike i recezenti su odlično primili igru, a broj igrača sve govori.

Isto tako bi ja mogao reći da je Call of Duty 4 fail jer mi se nesvida igra.

Operation Flashpoint
17 godina
neaktivan
system kaže...

E ali jako malo je onih koji imaju love za kupit igru a da će ko ti imat strpljenja čekati da se nešto iskemija s serverskim fajlovima. A pogotovo zato jer sad nemaju što crackat. Već moraju ili ukrasti ili napravi nove serverske fajlove, a to bi moglo potrajati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
doxy kaže...
Weky kaže...

A jeste nedokazani.

BC2 je fail i totalno nezanimljiv??? Ti stvarno svasta provalis i ostanes ziv. Sto ti nisi profil covjeka koji zna cjenit BC2 kvalitete to je druga stvar.

Ali da nazoves to nekvalitetnim ili nezanimljivim proizvodom samo zbog cracka. Joj.

http://tridizajn.com/index.php
14 godina
neaktivan

Nema toga sta nece bit crackano na ovoj planeti..a kamoli ne hit kao ovo..

23.11 ce se vec moc igrat bez orginala, garantirano!

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Sale_ds kaže...

moci ce,ali mp ne... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 12:54 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...

Nema toga sta nece bit crackano na ovoj planeti

Igre koje mozes igrati online bez originala mozes na manji papir napisati.

Stoga ja nevidim uspjeh crackera da probiju barem svaku petu igru, a kamoli svaku.

Operation Flashpoint
16 godina
protjeran

zasad svaki cod se moze bez orginala igrat i jos najvise muke ima sa cod5 

vidjet cemo kak ce ovaj zavrsit 

meni je svejedno jer cu gotovo sigurno nabavit orginal 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
rocker55555 kaže...
system kaže...

u martu se moglo to je pola godine 

15 godina
neaktivan
To on priča da je bc2 fail jer nikad nije igro... Pogle na gamereport bf:bc2 mp, i kaže: definitivno je bolje od mw2!!
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Sale_ds kaže...

moci ce,ali mp ne... 

ma i multi...ja sam mw2 igro hackani nakon mj dana sta je igra izasla..doduse iw je izbacivo patch svako malo pa si sukladno tome morao cekat da dobijes novi valjani crack..

kako god bilo radilo je..ja sam ionako htio samo isprobat multi pa da znam dal da kupim il ne..kupio jesam i nije mi zao.

A tak ce bit i s ovime, a ako je istina ono da su kao maznuli kopije coda i nek se slucajno medu tim kopijama nasla koja za pc imat ces multi crack prije nego igra izade lol

Podrzavam kojekave antipiratske zastite ali sukladno tome jedna igra nebi trebala kostat 1/6 minimalca stoga cu ovo igrat crackano dok nebudem imo love za org ako ce uopce bit isplativo kupit.

14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
system kaže...

lol igra jos ni nema godinu dana...

17 godina
protjeran
dekstroza kaže...
doxy kaže...

Usporedi s MW2, koliko ljudi i vremena se potrošilo na Alter i usavršavanje dedia. To ti govori kaj je ljudima zanimljivo

/facepalm

To ti govori da su imali fajlove koje je trebalo crackat.

Kod BC2 nisu imali fajlove za crackat, pa nisu mogli ni od kuda početi crackat.

Mislim koji dio toga ti nije jasan?

Koji tebi dio nije jasan???

Da je ikoga interesirala igra možda bi se napravilo bilo šta...kaj misliš da ta sitnica može spriječiti ove dase?

I za fanboyeve ovdje...nije subjektivno mišljenje, brojke govore same po sebi, koja je igra u kom trenutku koliko igrana.

Netko je bubnuo za CoD4 da je loš ili nekaj...da vidim haha, višestruko više igrača ima od voljenog vam BC2 ... a stariji je par godina. Mislim da to sve govori.

Al fanboyevima i djeci nemožeš utuvit u glavu, bubaju i ostaju živi jelda?

Ako će igra biti dovoljno zanimljiva, nekaj će ekipa smislit.

EDIT.

Vidim da neki klinac kaže da nisam probao BC2...na sreću jesam, Betu, poslije izlaska original, i srećom sam vidio kakve je smeće. Žali bože novaca.

Sama činjenica da GAMEREPORT vam je uzor govori sve.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 13:06 (doxy).
16 godina
protjeran

ma i multi...ja sam mw2 igro hackani nakon mj dana sta je igra izasla..doduse iw je izbacivo patch svako malo pa si sukladno tome morao cekat da dobijes novi valjani crack..

kako god bilo radilo je..ja sam ionako htio samo isprobat multi pa da znam dal da kupim il ne..kupio jesam i nije mi zao.

A tak ce bit i s ovime, a ako je istina ono da su kao maznuli kopije coda i nek se slucajno medu tim kopijama nasla koja za pc imat ces multi crack prije nego igra izade lol

Podrzavam kojekave antipiratske zastite ali sukladno tome jedna igra nebi trebala kostat 1/6 minimalca stoga cu ovo igrat crackano dok nebudem imo love za org ako ce uopce bit isplativo kupit.

znam ja to sve,ali ono su bile pocetnicke greske sa novim sistemom 

sigurno to nece ponovit 2x

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 13:08 (hrvatskafarkasevec).
16 godina

Svejedno

Ipak ce ekipa kupiti Bug server pa cu radije kupiti igru da igram s ekipom i zezamo se,nego da igram s nekim strancima....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
OmG, pa normalno da ce se vise igrat cod4 kad se moze igrat s piratom... Nekazem ja da je loš al mi je bf bolji...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice