@doxy
zombiji ne rade?
meni rade :) ali glupo mi je to
@doxy
zombiji ne rade?
Jel ko preša single player.. Napišite nešto, može i spoiler
@doxy
zombiji ne rade?
Rade TEBI, MENI ... al ne rade NAMA... ONLINE ne radi...solo radi...barem u mom slučaju...tj. slučaju nas 35 s steama.
Jos mrvicu ostalo, meni je uber super, kao i MW2, i MW, i WAW ali ja jednostavno obzavam ovakvu vrstu akcije i SPa pa je poprilicno subjektivno misljenje ^^
Nije mi stekalo nista u SPu...
Čini se da će zombiji ostat za*rani ko u WaW-u, tamo do dan danas nisu riješili problem se neprikazivanjem 80% aktivnih servera
Ja sam pomalo razočaran za sada, zvuk mi nije nimalo fantastičan kakvim ga opisuju, vizualno mi igra izgleda lošije od mw2 - nekako isprano. Možd je stvar u meni.
Da, zvuk je stvarno zasran, ali mi grafika nije nista losija nego MW2
Možete mi reći jel bi mogao moj komp držat BO ?
Ja sam pomalo razočaran za sada, zvuk mi nije nimalo fantastičan kakvim ga opisuju, vizualno mi igra izgleda lošije od mw2 - nekako isprano. Možd je stvar u meni.
U igri je...vjeruj mi.
Možete mi reći jel bi mogao moj komp držat BO ?
ne znam za procesor, no ja sam sad pičio nekih 45 minuta bez trzanja i, nakon što sam završio, skužim da sam zaboravio dići frekv memorije sa 500 na ''difoltnih'' 900 lol (držim ju na 500 kad ne radim ništa zahtjevno da bude hladnija) - 1680*1050, sve na max
Treyarch FAIL as predicted!!!!!!!!!!!!
Pa ni single nije igriv ni na low, a da moze i nize od tog nebi radilo kak spada ;9
Ja sam svima govorio ali me nitko nije slusao...sad ocekujte patch od 5gb za koji je upitno da ce ista popravit -.-
A mozda su su decki i zamislili da prodaju optimatizaciju igre kao DLC, ipak je to Activision lol
Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath.Josh Olin twitter
Rade na patchu super
super vjesti jebasu
@doxy sta kazes na to?
ajde šta bacete gnjoja po igri?! Igra će VALJDA biti fixana za koji dan, i kad ćemo svi zarokati na bug serveru, igra će svima postati odlicna :)
ajde šta bacete gnjoja po igri?! Igra će VALJDA biti fixana za koji dan, i kad ćemo svi zarokati na bug serveru, igra će svima postati odlicna :)
Tocno to isto se flejmalo po bc2 pa je nakon 2 tjedna igra zakon i uber super,tako je bilo i za probleme sa nozem,hit detectionom bla bla.
Igra nije jos ni 2 dana vani a vec je najveci promasaj u povijesti coda mislim wtf
Pa normalno da rade...moraju da nebi pare morali vracat ali po menio to nije nacin..
Kroz patcheve se igra doraduje i popravljaju se manji bugovi. Ovo ce bit fix i to jedan veliki, a ne patch. Totalno je neprofesionalno sa njihove strane uopce izdat ovako nesto.
Kod mene su ionako bili nisko ali sad su jos nize.
Sta fali igri...ja igram na ps3 sve radi super...nema stekanja..nema kickanja ..sve je super
Igram Mulitplayer ,i ako single nisam ni poceo
Sta fali igri...ja igram na ps3 sve radi super...nema stekanja..nema kickanja ..sve je super
doh!
pa normalno da na ps'u radi kad je prvenstveno radena za konzole -.-
Josh Olin sa svog Twittera http://twitter.com/JD_2020
"Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath"
ako patch bude revolucija, stižem i ja na server :D
al zapravo me nećete vidjeti, bit će kod mene isto sranje
doh!
Pa normalno da ce stekat za PC jel je zahtjevnije i izaci ce patch koji ce rijesit problem,ja sam mw2 igrao na PC i black ops sam si uzeo za ps3 jel netreba cekat patch itd...
banned sutra ak ti nije problem me jos jednom informiras sta je bilo
ispricavam se ako sam spamo malo temu jucer i danas
Uskoro cu uzet Black Ops (imam i mw2 i cod4) i mogu reci da mi singleplayer ownaaa, igra je predobra, singleplayer je epic, jako je zabavan i prica je super tako da sam siguran da cu igru uskoro kupiti...Samo bih vas zamolio da mi savjetujete gdje da uzmem igru??
Uskoro cu uzet Black Ops (imam i mw2 i cod4) i mogu reci da mi singleplayer ownaaa, igra je predobra, singleplayer je epic, jako je zabavan i prica je super tako da sam siguran da cu igru uskoro kupiti...Samo bih vas zamolio da mi savjetujete gdje da uzmem igru??
algoritam ili game.co.uk
doh!
Pa normalno da ce stekat za PC jel je zahtjevnije i izaci ce patch koji ce rijesit problem,ja sam mw2 igrao na PC i black ops sam si uzeo za ps3 jel netreba cekat patch itd...
Frende nema to veze sa zahtjevnoscu nego sa optimatizacijom..igra valjda uopce nije optimatizirana za pc i radi ko pr**ev.
Poludio sam koliko igra trza, imam praktički nov komp, grafička GTX465, a trza ko ludo! Jako sam razočaran, mislio sam da mi komp ne radi kako treba, provjerim na nekoliko drugih igara i sve funkcionira savršeno.
Valjda će uskoro izaći patch.
I've bought JingJang
Ajme,nije da želim kritizirat igru jer sam bio cod fan od jedinice ali ovo sa jing jang scopeom je totalna sprdačina,a cod se oduvjek furo na autentičnost.
Samo ispunjavaju želje raznim konzolaškim noobovima i onda mi PC gameri to moramo progutat.