Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
17 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops 2

Možda u nuketown preorder bonusu?

Al provjeri kod tih koji prodaju najbolje.

15 godina
toxic kaže...

Kupujem igru pa me zanima razlika izmedu uncut steam verziji i standardne verzije?? osim sto je ova normalna verzija 278kn a ova uncut 350kn

Koliko sam upucen, uncut verzija je normalna verzija i ta verzija je zabranjena za prodaju u nekim zemljama (Njemačka, Australija) Dok ova druga "normalna" verzija je cenzurirana i dopustene za prodaju u prije spomenutim zemljama.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
15 godina

Call of Duty: Black Ops 2 Walkthrough - All Intel Locations

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Ti likovi koji stišću nule su valjda jedini koje je još briga za user score na metacriticu...

User score ionako nikad nije vrijedio pišljiva boba.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina

Evo da se bragam malo {#} Jutros stiglo!

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je user rating dosta bitna stvar u citavoj prici. Ocito nas je activison/treyarch 'razmazio' nekvalitetnim naslovima koji su se redali kao na proizvodnoj traci tako da se momentalno zadovoljavamo i minimalnim pozitivnim pomacima, mada, ruku na srce, u usporedbi sa cod4, svaki naslov je samo nazadovao iz godine u godinu,prema tome user rating i nije tolika nebuloza. To je ono na sto vecina korisnika gleda- politiku jedne kompanije koja zgrce milijune €ura stancajuci nove (i gluplje) mape, neznatne pomake u grafici i jos nekim sitnicama, prodajuci igru pod punom cijenom kao pravi novi naslov +naplacujuci dodatnih 15€ura za jos par mapa nakon par mjeseci. Mislim da su to dosta bitne stavke u ocjenjivanju, lako je recenzentima pricati i pisati bajke kada ne kupuju sami svoje primjerke a niti ih igraju dovoljno dugo kao pravi korisnici. Uostalom, treba igru sagledati iz vise aspekata. Sto je cod zapravo donio novim izdanjima? Ponudio je neosjetno bolju grafiku (ako), napravio od respektabilne pucacine run and gun igru koja se sve vise oslanja na faktor srece  a sve manje na skill pojedinca, nove,vece i nekompetitivnije mape,hrpu blesavih i nerealnih dodataka(perkova). Ukratko, napravili su cuspajz pristupacniji klincima od 10-17 god. i iritantnu igru iskusnijim gejmerima. Iskreno, nemam nista protiv novoga nastavka i respektiram ludu zabavu u vidu svakakvih perkova/streakova i bezglavo rushanje mapama, ali svatko tko je odigrao starije primjerke osjeca da to vise nije ta kvaliteta koju je jedan cod nastavak trebao ponuditi. Los balans izmedju oruzja, cudno kretanje (a posebno lean opcija), nema konzole, matchmaking sustav bez privatnih servera... Mozda sam i ja samo tip koji ne voli previse experimentirati prema tome mislim da cu se jos dugo zadrzati na BF3 i cod4(promod) jer mi pruzaju oblik zabave kakav pase mojim gamerskim izazovima. 

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
dekstroza kaže...

Možda u nuketown preorder bonusu?

Al provjeri kod tih koji prodaju najbolje.

da narucio sam tu skuplju verziju upravo mi se skida.. veli bonus map + double xp :) jedva cekam :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina

Lol igram normalno sp jučer i danas idem pokrenut i igra se stalno ruši na uvodnoj sekvenci kad leži mason mrtav i tako stalno, dalje od toga ne ide.

Consola baca unhandled excpetion caught.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sushii kaže...

Mislim da je user rating dosta bitna stvar u citavoj prici.

Nije, zato što se pod user ratingom nalaze "recenzije" dežurnih trolova i multiaccounta koje zabavlja rušenje user scorea svakoj AAA igri. Imaš ih na Battlefieldu, Dragon Ageu, Witcheru, Warcraftu... svim većim igrama. 

Bude im zanimljivo prvih par tjedana a kasnije izgube interes. Ali već u startu naprave dovoljno da user score ne bude bitan.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
protjeran

"Lol igram normalno sp jučer i danas idem pokrenut i igra se stalno ruši na uvodnoj sekvenci kad leži mason mrtav i tako stalno, dalje od toga ne ide.

Consola baca unhandled excpetion caught."

Vrati datum na kompu na 13.11.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:28 (kmarko79).
15 godina
protjeran

Jel mi moze netko poslati save SP igre? Izbrisli mi se oko 4-te misije...

Dva fajla u instalacijskom folderu/players.

savegame.svg

savegame.foo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Smiješno je to da ja nakon dva dana još uvijek imam Connection interrupted problem. A još smiješnije je to da ću ga imati narednih par mjeseci dok pcdev ne odluči malo pomaknuti dupe i zapravo napraviti nešto. 

Baš sam se nadao duboko da više nikad neću vidjeti te dvije najgroznije riječi u svom životu od CoDa 5.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Smiješno je to da ja nakon dva dana još uvijek imam Connection interrupted problem. A još smiješnije je to da ću ga imati narednih par mjeseci dok pcdev ne odluči malo pomaknuti dupe i zapravo napraviti nešto. 

Baš sam se nadao duboko da više nikad neću vidjeti te dvije najgroznije riječi u svom životu od CoDa 5.

Zasto ti jedini imas taj problem?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
14 godina
neaktivan
Pa, i nemam jedini taj problem.
Pogledaj Steam forume, Call of Duty forume, Twitter, čak i u Facebook CoD official grupi se ljudi žale na to. I kako vidim, svi imaju AMD grafičku karticu. A pcdev je u suradnji sa nVidiom. Čudno, jelda?
15 godina

Ja, hvala Bogu, imam nVidiu.

Ima li tko od vas ruski key, evo logirao sam se na paypal i samo mi fali da stisnem "pay", ali želim čuti radi li sve normalno kod vas.

Masterpiece nije online :/

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Pa, i nemam jedini taj problem.
Pogledaj Steam forume, Call of Duty forume, Twitter, čak i u Facebook CoD official grupi se ljudi žale na to. I kako vidim, svi imaju AMD grafičku karticu. A pcdev je u suradnji sa nVidiom. Čudno, jelda?

ja imam amd i sve najnormalnije radi. bolje rečeno leti {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina

Gledam malo gameplaye. Postoji li neki razlog zašto se puške tako brzo vraćaju u početni položaj nakon trčanja.

Neki future shit ili.

Pingu ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Vapor kaže...

Gledam malo gameplaye. Postoji li neki razlog zašto se puške tako brzo vraćaju u početni položaj nakon trčanja.

Neki future shit ili.

Perk

17 godina

Kaj ima koji nas ducan za nabavku kljuceva, osim ovih stranih?

Bome kolko gledam dost visoka cijena, oko 50-tak€... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

Kaj ima koji nas ducan za nabavku kljuceva, osim ovih stranih?

Bome kolko gledam dost visoka cijena, oko 50-tak€... 

CJSdisk.com

13 godina
neaktivan

Do pred 2h igra je radila odlicno, sad sam pokusao da je pokrenem i ono kao pocne da se ucitava i samo odjednom zakoci i pojavi se PROBLEM ! moze pomoc :D

0 0 hvala 0
15 godina
Nidzo95 kaže...

Do pred 2h igra je radila odlicno, sad sam pokusao da je pokrenem i ono kao pocne da se ucitava i samo odjednom zakoci i pojavi se PROBLEM ! moze pomoc :D

Nemam ideje.

Kupio igru, sutra nolifat cijeli dan

15 godina
nul-3 kaže...
Vapor kaže...

Neki future shit ili.

Perk

Tj. nije perk više, mislim da je sada to atachment, kao neki nabrijani kundak. Ne mogu ti sigurno reći, ali sad kad zaigram, potvrdit cu ti :D

13 godina
protjeran
grit kaže...
Masterpiece kaže...

Ovako jos jednom cu reci a onda mi se vise stvarno neda ponavljat xD

Da ruska verzija radi super.Frendu sam kupio key sa CDkeyhunt.com dobio sam ga dosta brzo i skinulo mu engleski jezik.Vidim da neki drugi storovi imaju bas rusku verziju sad neznam jeli to do keya ili nezz.

Iz ove trgovine koju sam rekao radi (barem mom frendu) sve na engleskome i igra sa mnom tako da nema ni govora o onoj ruskoj restrikciji sto su govorili

A sad me ispricajte moram pwnat neke nabove tipa ovog d4rkde4tha :)

Da, ali i ti isto imas rusku verziju kao i taj tvoj frend. Mozda zato mozete igrati zajedno. Mene zanima 100 postotna potvrda da li se, ako imas rusku verziju, moze igrati sa ljudima u partyu koji su kupili non restricted verziju. Bio bih ti zahvalan ako mi ovo mozes potvrditi.

LOL opet treba objasnjavat.Ja sam kupio box verziju u sophos labu a frendu sam sa CDkeyhunt kupio ruski key i igramo zajedno bez problem :)

BTW jbt ovaj zombie mod je jbno tezak sad >.<

The king is back!
16 godina
Vapor kaže...

Neki future shit ili.

Zašto lik ima toliko killstreakova?

Pa ovako izgleda kao da ih ima 30 komada.{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Vapor kaže...

Neki future shit ili.

Zašto lik ima toliko killstreakova?

Pa ovako izgleda kao da ih ima 30 komada.{#}

Ima tri ista koja se skroz rotiraju

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li ima negdje jeftini cd key za kupiti?

0 0 hvala 0
14 godina

Tko hoce,neka me doda- AstrAOwneRR

Mozemo komunicirati preko TS isto.  Za neki zombie mod ili multi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Tko hoce,neka me doda- AstrAOwneRR

Mozemo komunicirati preko TS isto.  Za neki zombie mod ili multi.

Prihvati me na oba, jos nisam siguran kuda cu stavit game :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice