Ako hoćeš mali ip onda tražiš servere koji su ti blizu. Probaj neke iz Hrvatske i Bosne.
80.71.144.141 Port: 28961
Game-Hosting.com: Serious-Gaming DM #1 Server : #srs 80.239.200.173:32960
Lan-wars.com TDM Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND 80.71.144.141:28961
Multiplay Online - Dignitas DM 85.236.101.99:29360
GameZone CoD:MW 1.5 TDM 82.193.215.10:28960
GameZone CoD:MW 1.5 S&D FF ON 82.193.215.10:28970
Metrohive SD CoD4 Server 80.74.160.101:28960
[CRO]CLAN S&D COD4 Server 82.96.113.97:29060
codhr.com DM Public server powered by Clan =XII= 195.4.19.122:28960
eSuba.HAL3000 PRO-SET server v1.5 by X3Mservers.net 82.192.84.227:29900
RABBITS CLAN <3 CoD4 85.114.38.26:28960
OBiNet CoD4 WAR (tdm) 1.5 Server #1 | OBiNet.hu 84.2.39.240:28960
Igra je ok.
Inace špilam AA jer je realan za razliku od ostalih igara ali je COD4 dobra igra za mozak na pašu i peri deri.
Zbog COD4 sam otvoril acc na Steamu i kupil igru.
Hvala na popisu servera.
Multiplayer će se igrati joooš dugo,SP je jako kratak(ali su zato misije,zadaci,oružja,protivnici)na visini zadatka-ako možda i više :)
--
Odličan FPS!
Cod 4 best 4 ever!
Odična vrvu emocija zapleti i mala kampanja ...
Ja ne igram multipleary jer kad probam samo mi ispije živce!!!!!!!!!!!!!!!
COD4 je super, dobar je i SP, meni je bio ok, nije bio kratak, a MP mi je sad još bolji na 20 sam levelu. Iskreno COD4 mi je jedna od boljih FPS-a, uz njega su mi još dobri Far Cray, i FEAR.
COD4 je super, dobar je i SP, meni je bio ok, nije bio kratak, a MP mi je sad još bolji na 20 sam levelu. Iskreno COD4 mi je jedna od boljih FPS-a, uz njega su mi još dobri Far Cray, i FEAR.
Stalker je glupost - osrednja grafika,a i jadna prica
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
I sto se tice Cod-a 4 nabolji je Hard Core multyplayer gdije nema nikakve pomoci,a jedan metak ubija - zakon je tako,prepun akcije
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
igra je veoma jednostavna i zbog toga je dozivjela ovakav uspjeh
ali reci da je njabolji fps nikad
multiplayer je pun bugova i ogranicenja malo dobrih mapa izostanak njapoznatijih oruzja (hk 416,sig 552,fn fal,steyer aug,hk ump)
i tu se debilni perkovi slight of hand, martydom, last stand,nema semi auto,auto,lock,
igra treba ogromne dorade (g3 su ogranicili na semi paljbu)wtf fizike su ocajne
itd
dakle igrajuci ovu igru govorimo da nam bolje ne treba a to nije istina
zato cekam cod5 ili expanziju za cod4 multiplayer
G3 je ograničen zbog uravnoteženja. Perkovi su ok osim martyrdoma.
Moram sve da kazem u superlativu za ovu igru,igram je jos od orginala i sve je bolja i bolja.
Ova me posebno odusevila.
Pozz svim Call Of Duty fanovima.
ah,šta reći?God bless CoD4
Isključivo sam na GameZone, tu i tamo na L@n wars hercegovina i na onom našem Hardcore serveru (tako se nekako i zove). nick OutOfSp4c3
pozz
COD4 je jedna od najboljih pucačina, gotovo najbolja, samo kratko traje, a najbolja misija je ona s dva snajperista gdje si ti jedan od njih
ne znam. Evo ja igram na serveru mog klana. Evo ti IP i port 85.236.101.40:27733
Ponekad je prazan. Al se ja i moji kolege u klanu trudimo da ga startamo. Navrati tu i tamo.
PS. to ti je engleski ko sta si i htio. 50 Klicks.
Ima li neko ideju zbog cega se ne mogu spojiti ni na jedan server,uvijek neki novi razlog nadje. Ili pise server disconnect ili je full ili pise permamently ban ... ako se pak spojim onda me za 20-30 sekundi izbaci.
Instalirao sam update v 1,5 , skino i updateo punkbuster i opet nece. Igra nije orginal, ali normalno je radio singleplayer i multiplayer kad sam igrao na LAN-u. Da ne treba otvorit port na routeru, iako mi to nema logike jer nisam ja server?
g
Ima li neko ideju zbog cega se ne mogu spojiti ni na jedan server,uvijek neki novi razlog nadje. Ili pise server disconnect ili je full ili pise permamently ban ... ako se pak spojim onda me za 20-30 sekundi izbaci.
Instalirao sam update v 1,5 , skino i updateo punkbuster i opet nece. Igra nije orginal, ali normalno je radio singleplayer i multiplayer kad sam igrao na LAN-u. Da ne treba otvorit port na routeru, iako mi to nema logike jer nisam ja server?
http://epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=16&filter=online Evo ovdje imas preko 250 servera iz cijelog svijeta,nadam se da ces naci nesto...
hvala
Igra je odlicna, ali proglasiti je najboljom je vrlo subjektivno - kako se kaze : o ukusima se ne raspravlja!!
Igra je zanimljiva, dinamicna, prica je dosta dobra, grafika je odlicna i optimizirana tako da licina nesto i na starijim racunalima
Sve u svemu jaaaaako dobra igra!!
Kada sam prvo igrao demo bas me i nije zadivila,pa sam onda vidio u bugu da su ju proglasili igrom godine i to me jako zacudilo stvarno nisam vidio na temelju cega je to zasluzila,sad kad sam si instalirao cijelu,dozivio sam potpuni preobrat,igra je stvarno odlicna oruzja ambijent sve je vrhunski napravljeno,kao sto su vec mnogi rekli ona misija u černobilu je najbolja barem po mojem misljenju.takoder mi je zakon sto mozes pucati kroz drvo i tanje limove.neki su ju usporedivali u onim pismima u bugu sa crysisom ,doom-om 3 i slicnim,mislim da se ne moze usporedivati sa crysisom sto se tice grafike jer na medium postavkama na crysisu grafika je jadna dok na COD4 rastura!!
Ma ljudi, igra je drama!
A kome je singleplayer prekratak, naka si lijepo poveća težinu igranja sa najlakše...
koliki minimalni PING trebam za on-line. Jer nemam neku brzinu.
to mi je najbolja igra do sada(fps) nadam se da će biti još igri kao COD4...STALKER je isto dobra igra ali mislim da je bolji COD4
trebaš imati što manji naravno hehe!
al ako ti je stalno visok ping, mislim da nećeš moći ući u dosta servera jer oni sve sa velikim pingom (preko 150 bi rekao) automatski izbacuju...
a što se igrice tiče ZAKONNN je!!! j**** single player, pravi ratnici deru odmah multyplayer hehe!
pozz svim fanovima! ;)