imam orginalni key kupio sam ga.. ugl problem je sto mi na org serveru ne spoji se i kaze eror Bad Key Code muci me.. moze pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde priko xf. Skini patch 1.3 i uživaj
Nema to veze s XFire-om.
Ako je server 1.0 verzija, a ti imas patch 1.3 ili obrnuto napisat ce ti
Server is different version 1.0 (tj 1.3)
Ovo je bas poruka koja kaze da je krivi key code.
Mozda je key iskoristen ili nije dobro upisan.
Multiplayer options - Enter key code i probaj ponovno ukucati....
pozz
key nije koristen, tj. koristen je samo od mene ne od nikog drugog, key je dobro upisan.. igram na 1.3 verziji samo.. do jucer sam cb igro normalno i danas odjednom me to sje..
imam orginalni key kupio sam ga.. ugl problem je sto mi na org serveru ne spoji se i kaze eror Bad Key Code muci me.. moze pomoc?
taj key si kupio od nekog "švercera" 100% i jednostavno nije orginalan nego je neki crackani sugavi cd key sa net-a pomoč?nema je
lol -.- pa nije sugavi s neta -.- pa jucer mije sve bilo normalno igro cb i sve normalno..
jednostavno, moguce da je taj isti lik od kojeg si kupio cd key (od švercera) prodo taj isti cd key vise puta, i to bi ti bilo isto ko da ti je crackani cd key, ili ti je neko maznuo key, pa ga upiso sebi...
Ako si 100% uvjeren da ti lik nije podvalio i da uistinu nitko osim tebe ne koristi Cd key (I ja sam također kupio cd key na isti način) može biti sljedeće:
Ako ti je nedavno pukla veza, probaj restartat router (po potrebi i PC), dok se ne budeš mogao spojit na server.
Imam ja jednog u klanu kojem skoro svakodnevno usred wara pukne veza, i uvijek mora restartat router (nekad i više puta) jer mu server izbacuje: Key code in use.
sve probo nece :s