npr nexeem me jucer ubio 10 puta, i nista njemu jer je admin :P
danny me neki dan spicio namjerno u glavu XD
a i pirat stalno tim killa
najveci timkilleri
Zna se tko je najveci teamkiller(teamkillerica)
npr nexeem me jucer ubio 10 puta, i nista njemu jer je admin :P
danny me neki dan spicio namjerno u glavu XD
a i pirat stalno tim killa
najveci timkilleri
Zna se tko je najveci teamkiller(teamkillerica)
Mislim da sam ipak ja najveći teamkiller
Koliko puta mi se desilo da upadnem među neprijatelje, sve ih pokosim, okrenem se i poberem i jadnog squad membera koji se upravo spawnao na mene. Srećom, u zadnje vrijeme igram medica (medika) pa svoje žrtve mogu odmah oživiti.
Ipak, ne bih htio da se isključi FF, ovako je igra realističnija.
od kojeg je hostera server? to pitam jer namjeravam kupiti za squad rush server, pa da znam odabrat dovbrog hostera
Nebi niti ja da se iskljuci FF. To je skroz u redu da se malo pazi kuda se troše metci, ali da se ne teamkilla onog koji deaktivira stanicu (jucer min 5 puta).
Par pitanja za Dannya:
1. Kako donirati za server i koliko kn otprilike?
2. Ima li tada donator osiguran slot na serveru?
Unaprijed zahvalan na odgovorima.
Moje je mišljenje da kada je uključen FF igrač postaje odgovoran i razvija se timska igra, ukoliko nema FF svatko igra neku svoju igru, ali to nije dovoljno da ekipa pobjedi u rundi jer tim ne zavisi o pojedincu već je potreban timski rad, a FF služi za poboljšanje timskog rada. Možda je u početku iritantan, ali se brzo navikne.
Pravi ping testiraj pingajući server: 85.236.101.22 - ako si u HR na T-Comu ili B.netu (za ostale ne znam) ping ti nebi smio biti veći od 70ms.
Upravo testirah, ping je 159ms. Amis je dakle nekonkurentan na bugovom serveru.
Pravi ping testiraj pingajući server: 85.236.101.22 - ako si u HR na T-Comu ili B.netu (za ostale ne znam) ping ti nebi smio biti veći od 70ms.
Upravo testirah, ping je 159ms. Amis je dakle nekonkurentan na bugovom serveru.
hmm.. meni pak 75, a frendu 60.. Neznam dal sam igrao kod vas, al on izbira neki zdefani server tak da ja neam bas priliku igrat duze od 30 minuta..
Evo moj ping sa T-Com.
Prvi put u dve godine da mi je žao što sam se riješio T-Coma jednom zasvagda...
B.net (kabelski) je 45-55.
Samo jedan je metronet ;)
Pinging 85.236.101.22 with 32 bytes of data:
Reply from 85.236.101.22: bytes=32 time=33ms TTL=112
Ping statistics for 85.236.101.22:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 33ms, Maximum = 33ms, Average = 33ms
BTW, što se servera tiče. Ja ne znam koji je to vrag sa ljudima da nikad, osim ako je pun server ne uzletim u balansirani meč.
I ekipa se ne bi prebacila, nema tog boga. Zar vam stvarno toliko znači pobjeda i zašto bi se baš najgori iz drugoga tima morao prebaciti za balans?
I još nešto... postoji par klanova koji se ponašaju kao, blago rečeno, retardi.
Jel' baš morate ići u isti tim da razje*ete balans?
Jel' se samozadovoljavate dok vas 5-6 tako timski uništava njubove na public serveru?
Evo i mog pinga sa T-coma.
B.net (kabelski) je 45-55.
Samo jedan je metronet ;)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 33ms, Maximum = 33ms, Average = 33ms
Samo se vi hvalite. Neka, neka, dohvatit će vas moja čakija i sa 100ms razlike ;)
BTW, što se servera tiče. Ja ne znam koji je to vrag sa ljudima da nikad, osim ako je pun server ne uzletim u balansirani meč.
I ekipa se ne bi prebacila, nema tog boga. Zar vam stvarno toliko znači pobjeda i zašto bi se baš najgori iz drugoga tima morao prebaciti za balans?
Jel' se samozadovoljavate dok vas 5-6 tako timski uništava njubove na public serveru?
Pa npr... mi igramo uviek skupa
nas 4 minimalno :)
i ne vjerujem da smo mi toliko krivi za balans... jer ocito ekipa treba nauciti igrati hehehe :D
a ne fkt sad, salu na stranu
jel ti znas kak je tesko balansirati timove :/
ak su svi noobovi u jednom timu a "pro" u drugom, mislis da ce prelazak jednog znaciti nes?
pa nebi bas rekla... onda se mora sve Zmiksati
a i uviek ce se zaliti oni koi gube... a i sva se ekipa prebacuje u pobjednicki tim, ak ste bili jucer na serveru mogli ste o vidjeti jako intenzivno
ja sam neku vecer igrala na bugu protiv danny-a pirata i ekipe...
toliko sam ***izdla da sam otisla sa servera...
necu cviliti tamo neg cu se radje pokupiti :D
I ja sam se jučer iznervirao, prebacio sam se u gubitničku ekipu samo da bih skužio da se par njih prebacilo u pobjedničku, otuda i nebalans. Zatim, svi moji squadmateovi su stalno čekali helikopter, čujem da je bilo i TK-ova za helić. A mapa je bila s onim rasturenim brodom na sredini, imaš dva dana jahanja do prve zastavice. Vrhunac je bio baseraping od strane moje ekipe, valjda drugačije nismo ni mogli pobijediti.
Inače, mislim da skupljanje clanmateova u jednu ekipu rastura igrivost na public serverima. To je bilo tako u svakoj igri koju sam do sada igrao. S jedne strane uvježbana ekipa koja najvjerojatnije koristi ventrillo a s druge ljudi koji se ne poznaju i najvjerojatnije su manje vješti od članova nekog klana i svakako manje organizirani. Zakupite si server za svoj klan pa zovite druge klanove na dvoboj, ili vas je strah?
Ime servera: Snyders Hideout
IP adresa: 212.187.247.147:19567
Broj slotova: 24
bilo mi je dosadno pa sam uzeo jedan server na mjesec dana da vidim dal se isplati i dal ce ekipa iz AoC guilda igrati dovoljno (volim imati svoje mjesto i kickati budale :))
ne volim prevelike servere pa je 24 slota, mislim da je cist dovoljno. igra se rush i mislim da cu staviti Valparaiso i Atacama Desert da se vrte stalno jer su mi to najdraze mape.
ako bude dovoljno ljudi na serveru iz HR i iz guilda nastavit cu placati (30$ nije puno, vise popijem svaki vikend, puno vise :)) a ako ne, naravno, necu placati za prazan server.
jedina glupost koja me za sad smeta je to sto se server ne vidi u browseru ako se ne napise tocno ime, ne znam zasto, a ne znaju ni u hostu al su rekli da ce rijesiti ako je moguce :/
pozdrav,
Bruno
E de ljudi gdje vam je mozak pa iznajmljujete servere u Eng ?? Očito ste amateri u online igranju pa nikad niste igrali online kako spada :)
Da ste malo bolje gledali kojim potevima se dolazi do Engleske shvatili bi da svaki provajder ide preko Bečkog čvora. Znači uzimajte servere u Austriji ili u Švabiji pa ćete svi imat fini ping od 50 a ne smeće od pinga...
daj linkove na server providere negdje blize i uzet cu slijedeci mjesec :P
Molim da se poruke u ovoj temi ograniče na pisanje o BOL serveru, eventualne novosti o istom i probleme sa istim.
Za sve drugo imate Bad Company 2 temu.
Hvala!
''Ključ'' mi je stigao, vidimo se s druge strane nišana!
Don't be hard on the rookie...
Upravo instaliravam igru :) Pa kad ju instaliram sve ću vas ownati
Prvo skočite pa kažite hop
Kako ide IP od ,,našeg" venta?
Ne postoji službeni vent.
--
Prvi puta sam zaigrao i čim sam se spawnao popio sam metak :D
Ali kasnije sam se uhodao i ovom bi prilikom zahvali Vlatki Pokos koja me mnogo puta digla iz mrtvih (znam da zvuči čudno).
Kasnije sam uletio u neko oklopno vozilo kojeg je vozio Dr.Nasty i svaka mu čast dok sam se vozio s njim nabrao sam 18 killova.
Sve u sve dojam je super, čak sam i Danny-u uzeo dog tag :P