Danny dali bi server za kikanje kada se ništa ne radi u igri umijesto 300 sekundi (5min),
bio 600sekundi (10min9 bio bi zahvalan jer malo više sam otsutan i odmah me izbaci.
HVALA!
Danny dali bi server za kikanje kada se ništa ne radi u igri umijesto 300 sekundi (5min),
bio 600sekundi (10min9 bio bi zahvalan jer malo više sam otsutan i odmah me izbaci.
HVALA!
HVALA!
nadama se da nece, jucer si tako camio u djipu na mjestu vozaca u nasoj bazi i nismo mogli zbog tebe uzet djip, tj vozit ga... na kraju sam poludio i isao te dignut u zrak s c4 ali je8eni FF je off.. rodjo ili igraj ili ne zauzimaj mjesto
Primjetio sam ovo na jednom serveru, jel se to automatski ispremješaju igrači?
Ne bi bilo loše to imat kad teamovi postanu previše nebalansirani
I onda kad igraš sa squadom nakon balansiranja ti pola squada ode u drugi team?
A ako zaključaš squad možda prebaci ili cijeli squad ili ga ne dira kao u BC2.
A ako zaključaš squad možda prebaci ili cijeli squad ili ga ne dira kao u BC2.
Ako balansira po squadovima onda to i nije tako loše.. Jedino ako ne igrate kao dva squada preko ts-a
Sutra se igraju b2k mape? (pitam da znam da li da idem u školu)
Sutra se igraju b2k mape? (pitam da znam da li da idem u školu)
Da. Ali odi kao i ja. :)
Ma daj ajde do subote/petka staviš samo B2K.
27 | Stavi samo B2K do petka/subote |
---|---|
11 | Stavi SVE u rotaciju |
Uzeo mi anketu iz usta.
Mislim da bi bilo u redu da se malo izigramo pravog BF-a.
Ja bih volio da od sutra do negdje petka ili subote, više vrte B2K mape nego obične.
Ja bih volio da od sutra do negdje petka ili subote, više vrte B2K mape nego obične.
Pa za to imaš anketu, daj svoj glas.
Dajte se sad malo susdržite komentara da ljudi "primjete" anketu.
Super ideja, da se nauzivamo novih mapa.
Sto ce biti s onima koji nemaju BTK ekspanziju?
Uopce se nece moci spojiti na server? Ili se mogu samo onda kad su "stare" mape pokrenute?
Stavit cemo onda samo za danas rotaciju B2K mapa u oba moda, a od sutra ih mijesamo s ostalim mapama.
Sto se tice onih koji nemaju ekspanziju, vjerojatno nece moci na server, ali nisam ziher.
nece moci na server sve dok se vrte btk mape,dok ce bit mapa koju imaju moci ce svi igrat.
Oni koji nemaju ekspanziju ce biti upozoreni da se spajaju na server sa "novim" contentom, spojit ce ih ali ce ih isto tako sutnut kada dodje na red B2K mapa.
Obzirom da je jučer bilo puno problema s igrom, ostavljamo i danas rotaciju samo B2K mapa da se možemo izguštat kak spada.
Danny zašto nema Strike at Karkand na conquest?
Pogledaj rotaciju na serveru pa će ti biti jasno ;)
Ima.
Mislim da ovaj tjedan trebaju biti samo B2K mape.
Evo i anketa
7 | Samo B2K |
---|---|
10 | Vanilla+B2K |
Evo i anketa
Već smo dosta igrali samo B2K mape. Sada neka sve bude po starom.
Evo i anketa
Idu mi na qurac već samo te b2k mape..
Neznam za vas, ali meni su 4 nove mape 100 puta bolje od svih sadašnjih zajedno...
Neznam za vas, ali meni su 4 nove mape 100 puta bolje od svih sadašnjih zajedno...
I meni su isto.Pa bile su samo jedan dan na serveru
Kratko pitanje adminu:
Razmišljaš li o povečanju broja igrača iznad 40 sada kad je izašao B2K?
Neznam kako se postavke namještaju ali nove mape uistinu 'traže' 64 igrača, ima dovoljno prostora i vozila, prakticki nema choke pointova.
Zašto ne ostaviti Vanillu na 40 a B2K na 64, ako opcije dopuštaju takvu izmjrnu?
Trenutno ne.
Prvo zbog love, drugo zbog toga što bi onda prevelika gužva bila na Rushu.
Nisam baš dobio dojam da je preprazno na novim mapama, taman je.