Bioshock na AMD quad ?

poruka: 8
|
čitano: 1.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bioshock na AMD quad ?

2008 Bioshock mi uredno radio na AMD Athlon X2 i ATI HD3850 ,konfiguraciji nakon instaliranja AMD fixdualcore ali tada nisam igrao... neki dan istu igru nisam uspio pokrenuti na AMD Phenom II X4 940 i ATI HD4850 1GB ! nakon uvodne scene sve zablokira i moram reset; AMD fixdualcore nije pomogao , probao i stare i najnovije ATI drivere sve moguce postavke DX9, DX10, rezolucije ali nece... na ovoj kompi sve ostale igre rade perfektno (sve leti). Zna li netko u cemu je problem ? ja pretpostavljam da je do Phenoma quad ! nista nisam nasao na netu da rijesim to !

P o m o c !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bioshock na AMD quad ?
kolko vidim po nazivu fixdualcore je za dualce. problem je najvjerojatnije u driverima za grafu ili u os-u. reinstaliraj os a ako to ne pomogne, ubaci drugu grafu te probaj oce li radit.
Want me to Google that for you?
17 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

2008 Bioshock mi uredno radio na AMD Athlon X2 i ATI HD3850 ,konfiguraciji nakon instaliranja AMD fixdualcore ali tada nisam igrao... neki dan istu igru nisam uspio pokrenuti na AMD Phenom II X4 940 i ATI HD4850 1GB ! nakon uvodne scene sve zablokira i moram reset; AMD fixdualcore nije pomogao , probao i stare i najnovije ATI drivere sve moguce postavke DX9, DX10, rezolucije ali nece... na ovoj kompi sve ostale igre rade perfektno (sve leti). Zna li netko u cemu je problem ? ja pretpostavljam da je do Phenoma quad ! nista nisam nasao na netu da rijesim to !

P o m o c !!

Šta je taj "AMD fixdualcore"? Neki Bioshock patch?

A si probao reinstalirati Bioshock?

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
AlienWare1 kaže...
joyjoy kaže...

P o m o c !!

drugu grafu da probam bas nemam (niti imam od koga posuditi) , ovo 2008 je bilo na OS Vista a sada je Win 7 Ultimate . da probao sam reinstal Bioshock vise puta ali uvijek isto , reinstal Windows 7 mi se bas neda jer svi drugi programi perfektno rade kao i sve druge igre... a sta se tu moze

17 godina
neaktivan
joyjoy kaže...
AlienWare1 kaže...
joyjoy kaže...

P o m o c !!

drugu grafu da probam bas nemam (niti imam od koga posuditi) , ovo 2008 je bilo na OS Vista a sada je Win 7 Ultimate . da probao sam reinstal Bioshock vise puta ali uvijek isto , reinstal Windows 7 mi se bas neda jer svi drugi programi perfektno rade kao i sve druge igre... a sta se tu moze

Možda je baš do Win7?  Meni nakon patcha Bioshock radi besprijekorno..Imam x64 Vistu Ultimate

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan
Bioshock na AMD quad ?

Kazem ti, probaj win 7 reinstall to ti je 20 min posla, i onda sve drivere i patcheve instaliraj.

Want me to Google that for you?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bioshock na AMD quad ?

Je li Bioshock crackan? Moguce da crack zeza.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

Je li Bioshock crackan? Moguce da crack zeza.

nema uopste crack , nije ni prije trebao ! pokusao sam reinstal Bioshock (sa compability mode Vista SP1 i instalirao uspjesno Patch ) opet isto...gotovo je nista od Bioshocka , valjda cu spjeti igrati 2 kada izadje !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice