Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.561.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Battlefield V

Šta ste pali po čovjeku, svaka mu je na mjestu. Neće tebe spriječiti u borbi prodane duše i svjetski hohštapleri. Na muci se poznaju junaci. I Galileo je, pokoj mu duši, jednom rekao "Ipak se okreće"

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield V

Ne znam je li tko ovo stavio.

2 0 hvala 2
16 godina
Re: Battlefield V
D-wook kaže...

Da je ovaj forum pokazao trunčicu respekta prema svima koje je BF i njegov marketing uvrijedio bez kojih danas nebi imali ovako "slobodan" svijet i da su moderatori pokazali nijansu zdravog razuma ova tema bi već odavno bila ključana u znak podrške onome što bi ljudska civilizacija trebala biti i postati.

Da si imalo dosljedan u onome o čemu govoriš sad bi obrisao acc na forumu u znak podrške onome što bi ljudska civilizacija trebala biti i postati.

8 godina
loky4i4 kaže...
D-wook kaže...

Da je ovaj forum pokazao trunčicu respekta prema svima koje je BF i njegov marketing uvrijedio bez kojih danas nebi imali ovako "slobodan" svijet i da su moderatori pokazali nijansu zdravog razuma ova tema bi već odavno bila ključana u znak podrške onome što bi ljudska civilizacija trebala biti i postati.

Da si imalo dosljedan u onome o čemu govoriš sad bi obrisao acc na forumu u znak podrške onome što bi ljudska civilizacija trebala biti i postati.

Nikad ne znas kad ce mu zatrebati acc.

Neki dan nas je hvalio, danas nas kudi. Kolo srece se okrece, za divuka smo il heroji ili smeće.

9 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kako pises ove nebuloze vidi se da si "alt-right" paćenik kojem su davno utvrdili diagnozu kronične nejebi*e..., "shill" "cuck lord" malo previse pratis The Quatering na jubito?

Igra je skroz OK, gameplay je OK, setting je OK, feeling je OK, grafika je OK, sound je OK a na srecu nisam toliko paćenik kao ti da me to sto netko igra sa zenskim avatarom moze sprijeciti da igram zabavnu igru. A ti paćeniče ako vec zelis da glumis neku bobu za "etiku i stav za bolju drustvenu prihvacenost i i uvjete zivota" mozda to radi IRL a ne tako sto NE podrzavas kupovinu jedne igrice..., jadniče hranis svoj EGO time sto napises pokoji nebulozni post na irelevantnom forumu (globalno) i onda si pravdas kad ti spucaju CRVENI kako si zrtva borbe za " bolje uvijete zivota" 
Bilo je na ovom forumu kroz godine svakakvih panjeva, ali ti si bas PANJINA! 

Znam da se je teško promijeniti kada si već dogmatiziran, ali probaj, ja sam uvijek u nadi da će zdravi razum pobjediti, pa i kod tebe.

Kupovinom nekog proizvoda, u ovom slučaju računalne igre, itekako šalješ poruku. Poruku da podržavaš onoga tko je taj proizvod i napravio. EA i BFV su izvrijeđali svoje lojalne kupce, prozvali ih neobrazovanima, rasistima, seksistima i rekli da ne kupujemo ako ne želimo prihvatiti njihovu revizionističku povijest u koju uopće ne treba sumnjati. Uz to vrše zabrinjavajuću cenzuru u in game chatu što je u današnje vrijeme opasan presedan za gaming zajednicu. Kako netko može podržavati takvu kompaniju i njihov proizvod je za mene nepojmljivo jer nije u granicama zdravog razuma.

Nike ne kupujem od kad su uposlili onog izdajnika Kaepernicka, da imam novca zapalio bi i ovo što imam on Nikea. R6S ne igram otkada su krenuli sa cenzurom za Kineze, takvo nešto podržavati ne dolazi u obzir.  Itd. itd. Da svi slijede svoje principe brzo bi kompanije promijenile svoje ponašanje, ali kada je svijet put cockova koji se samo znaju naguziti onda je teško išta promijeniti.

Što se crvenih kartona tiče teško je raspravljati s nekim tko ne zna što pojam "sloboda govora" predstavlja i zašto je toliko važna pogotovo u današnje vrijeme. Moderni libtardi su u pokušaju cenzure svih s kojima se ne slažu slobodu govora predefinirali u "možeš reći što želiš, ali to ne isključuje posljedice zbog izgovorenog" što je potpuna promjena paradigme i kršenje svih načela na kojima je sloboda govora zasnovana. Ako postoje posljedice zbog izgovorenog onda sloboda govora ne postoji - plain and simple.

mrfloyd kaže...

Nisam htio ali ipak budem...

Ti kao jedan od gorljivih pobornika SJW pokreta u Hrvata, trebaš shvatiti i prihvatiti činjenicu da kao što ti ne prihvaćaš naše mišljenje da nam je ok, jer tebi nije ok - igra i sve oko nje, jednako tako mi ne prihvaćamo tvoje, jer nam je ok i boli nas kurchin4muška! Shvati to, nije teško!

Ako te nije briga što se onda mješaš, drži se svojeg dijela rijeke i ništa na dobacuj. Ne pišem ja ovo zbog tebe, pišem zbog ljudi koji dođu na ovaj forum vidjeti kakva je igra i odlučiti da li je kupiti ili ne jer nemaju vremena sami proučavati i istraživati. Svi prije kupovine imaju pravo znati istinu, a istina je bome ubila prodaju BFV-a za čak 50%. 

Tako da uživaj u promašenoj kupnji i praznim serverima, a ja ću i dalje ljude obrazovati o tome u što se upuštaju, jer imaju pravo znati.

Jack Sparrow kaže...

Inače ignoriram vuka, ali jučer mi čitali ovo na Discordu i krepavali smo haha.

Baš sam polaskan D-wookvom prozivkom.

Samo pazi divuče da ne dobiješ još koji prema ban u Overwatch zbog toksičnosti i to nakon 1100 sati igranja.

Znam, ponekad je smiješno čitati istinu o sebi. Nevjerica dolazi u više oblika.

Umjesto da mene i sve ostale igrače koji su OW održavali na životu ove 2 godine podržavaš i boriš se s nama, ti nas vrijeđaš i ponižavaš. Koliko ljudi igra OW danas? MM timer neide ispod 3 minute u niti jedno doba dana, a tad se uključuje algoritam za veću pokrivenost. Arkadni modovi su u još gorem stanju. Što drugo možeš očekivati kada svoje najvjernije igrače izvrijeđaš i baniraš, tko će ti igrati igru?

Još od korporacije koju je briga samo za novac takvo nešto i nije najnevjerovatnije za očekivati, ali dosad pokazana nesolidarnost na ovoj i OW temi je rijetko viđena od fellow gamera. Može vas biti sram.

Uopće me nemojte više spominjati, uzimam predah od ovog foruma jer se ovdje očito ništa neće promijeniti.

17 godina
odjavljen
D-wook kaže...

Uopće me nemojte više spominjati, uzimam predah od ovog foruma jer se ovdje očito ništa neće promijeniti.

Runda za sve!!!

Ivanec placa

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield V

Svaka mu je na mjestu!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
D-wook kaže...

Što se crvenih kartona tiče teško je raspravljati s nekim tko ne zna što pojam "sloboda govora" predstavlja i zašto je toliko važna pogotovo u današnje vrijeme. Moderni libtardi su u pokušaju cenzure svih s kojima se ne slažu slobodu govora predefinirali u "možeš reći što želiš, ali to ne isključuje posljedice zbog izgovorenog" što je potpuna promjena paradigme i kršenje svih načela na kojima je sloboda govora zasnovana. Ako postoje posljedice zbog izgovorenog onda sloboda govora ne postoji - plain and simple.

Evo, ja se ispricavam forumasima sto te citiram, zadnji puta, ali ovo stvarno dovoljno govori o tebi. Nisi ti micko svjestan sto znace posljedice "slobode govora". Crveni karton na online forumu gdje mozes u 2 minute napraviti novi profil nije posljedica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 14:10 (sexytoiletpaper).
13 godina
protjeran
Friday kaže...
D-wook kaže...

Runda za sve!!!

Ivanec placa

Kada su ovako dobre vijesti, budem i ja!

13 godina
Battlefield V

Stariji Intel SSD 120GB.

Stali bi gore Win 10, Office i BFV?

Ja si nekak mislim da baš i ne.... Ima netko iskustva?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Stariji Intel SSD 120GB.

Ja sam gurao sedmicu i BF4 na SSD-u istog kapaciteta (uz, naravno - office, razvojne alate za posao i to). Moze...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 14:32 (Friday).
17 godina
Battlefield V

Znači BF V i RS Siege su sigurni od našeg žestokog borca za bolje životno stanje u drustvu. Nikako se ne mogu složiti s njim oko BF V jer smatram da ga previše pogađaju trivijalne stvari i da zbog tog propusta odličan core gameplay.

Ali za RS Siege ga 111% podržavam i meni je onog momenta kad sam pročitao kako će na JEDNOJ MAPI primjeniti 2 slike na zidu iz lubanje u  bikera i što su se usudili i POMISLITI da maknu 4 aparata za kockanje koji su KRUCIJALNI element gameplaya (ah kad se sjetim koliko sam rundi izgubio igrajući blackjack) došlo muka!

Srećom outrage našeg Đenerala Đwoka i njegove horde je spriječio taj njihov pokušaj inače bi propalo već 2 godine besplatnog contenta i konstantnog update igre koja ima preko 100k aktivnih igrača na steamu (ko zna koliko još na Uplay) otišla bi u propast ta odlična igra put SJW progresive i tolerantnosti prema kosookim. .. Hvala đenerale!!!

Još da Overwatch prebaci 50% heroja da su female da ga se i taj community riješi.... 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
D3ViL kaže...

JEDNOJ MAPI primjeniti 2 slike na zidu iz lubanje u  bikera 

Zaboravio si na MW2 i Favelu kad su maknuli zbog toga što su se muslimani žalili na neke grafite ili nešto slično?

[19xx] 4ntraks
11 godina
Battlefield V

Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Stariji Intel SSD 120GB.

Ovisi kolika će biti veličina BFV nakon svih updatea. Ako zagusti, uvijek možeš neke manje važne datoteke prebaciti na drugi drive pomoću simboličkih linkova.

14 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

Kako su pokrali Caspian Border gameplay sa BF3 reveala za MP segment! 

Opet su me trnci prošli tho.

uteče Medžedža!
13 godina
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Stariji Intel SSD 120GB.

Ovisi kolika će biti veličina BFV nakon svih updatea. Ako zagusti, uvijek možeš neke manje važne datoteke prebaciti na drugi drive pomoću simboličkih linkova.

U tome i je problem, nije moj komp, pa ako nestane mjesta će biti problema :D

Btw, sad sam išao gledati koliko zauzima BFV i vidio sam nekoliko fajlova koji su ostali iz Trial verzije.

Sad sam ga kompletno maknuo i ponovo skidam 

Nadam se da ponovna instalacija neće obrisati snimljene postavke (snimljene su na C disk i na oblak...).

Baš me zanima dal će veličina biti vidljivo manja. 

Do sad je direktorij zauzimao 44.1GB (nisam gledao u bajtovima..)

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Stariji Intel SSD 120GB.

U tome i je problem, nije moj komp, pa ako nestane mjesta će biti problema :D

Btw, sad sam išao gledati koliko zauzima BFV i vidio sam nekoliko fajlova koji su ostali iz Trial verzije.

Sad sam ga kompletno maknuo i ponovo skidam 

Nadam se da ponovna instalacija neće obrisati snimljene postavke (snimljene su na C disk i na oblak...).

Baš me zanima dal će veličina biti vidljivo manja. 

Do sad je direktorij zauzimao 44.1GB (nisam gledao u bajtovima..)

Suluda ideja: eksterni drive za manje važne fileove?

Ne bi ti trebao obrisati pozicije. Origin nikada ne dira same saveove.

15 godina
Battlefield V

44.1 zasad ali računaj ako će bit tih content dropova + patcheva od 5-10gb, da će na kraju tuć i 80gb negdje cca...

meni su na particiji od ssd destiny i bf, particija ima 174gb i sad imam još 40.
taman da bf popuni ako popuni tih 40 i to je taj rad 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

44.1 zasad ali računaj ako će bit tih content dropova + patcheva od 5-10gb, da će na kraju tuć i 80gb negdje cca...

meni su na particiji od ssd destiny i bf, particija ima 174gb i sad imam još 40.

Ako još toliko napuniš možeš se pozdraviti sa SSD-om. TRIM je nefunkcionalan bez praznog prostora. Zapravo, nikakav, niti čvrsti, niti "ne-čvrsti", drive ne voli biti pun, jer onda ne može biti u pravoj formi. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 15:48 (NiramX).
16 godina
Battlefield V

Pfff, pa cijena SSD-a od 250GB je nekih 280-300kn trenutno :D cemu stiska....

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

Jel ima kakav patchnotes za ovo sto sutra izlazi? 

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 15:53 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Ako još toliko napuniš možeš se pozdraviti sa SSD-om. TRIM je nefunkcionalan bez praznog prostora. Zapravo, nikakav, niti čvrsti, niti "ne-čvrsti", drive ne voli biti pun, jer onda ne može biti u pravoj formi. 

Moja sirota 120-ica je cijeli zivotni vijek provela sa nekih 10% slobodnog prostora (ako i toliko). Eno ga jos uvijek fercera nakon n godina.

mrsmith kaže...

Da je on u pitanju vec bi na putu bila terebajtna 970-ica

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Moja sirota 120-ica je cijeli zivotni vijek provela sa nekih 10% slobodnog prostora (ako i toliko). Eno ga jos uvijek fercera nakon n godina.

Tko zna, možda može još desetak godina ili više, ako ne zapisuješ mnogo podataka, ali na takav način trajanje je svakako smanjeno. Dakako da ne možeš predvidjeti kada će disk otići, ali možeš minimalizirati rizik. Vjerojatno i popunjeni disk može dugo izdržati, ali zašto riskirati? Uvijek bi trebalo barem 20% biti slobodno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 16:32 (NiramX).
13 godina
Friday kaže...

E, Petko, nema se :(

Ovo mi je stiglo danas. Sirotinja :(

(Zato i razmišljam o poklanjaju Intela)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 17:07 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

E, Petko, nema se :(

(Zato i razmišljam o poklanjaju Intela)

8700K, 1080 GTX, 34 inca monitor... I disk kao socijalni slucaj

Freak Show Inc.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

A nije ti lako.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Mozda da napravimo neku akciju pa da cybu uzmemo SSD neki normalni

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Mozda da napravimo neku akciju pa da cybu uzmemo SSD neki normalni

Mogao bi ti zatražiti jedan kao kompenzaciju za duševne boli kada ti se zapali ta RTX-ica, pa ga pošalji Cyberu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice