ipak je to bio jedan drugi Fila, no pamtim nick morska dzukela, kolko se sjecam si bio dobar Bf3 igrac:)
Hvala lijepa, iako nisam nikad to mislio. Igrao sam davnom na tom mrtvom laptopu, koja je to želja bila, taj bf3 je bio sve. Sjećam se koliko puta na fax nisam otišao jer je bila ekipa na ts, od jutra do mraka, hvatao susjedu internet, provalio u ruter, isključivao ga da mi ne lagga
bf3 se živio tada, to je bila ekipa, od cole, frke i hc ekipe, pa do xxx kako su se tada zvali kad me Damir zvao u iksiće, super ekipa, što igrači, što ljudi. Bf3 je tad povezao ljude iz cijele RH, igrali skupa, jedni protiv drugih, na forumu se svađali, u igri sve riješavali.
Uppznao hrpu ljudi koji se javili kad su prolazili kroz moj gradić...to su bila vremena, i to se ponoviit neće kakav god bio bf, nažalost.
sjecam se i Mrskog Okupatora za njega sam siguran da je dobro igrao, a Dzukela sa tobom je cesto igrao ako se nevaram?
Mrtvi okupator je bio neman u heliju..tenku...na podu, ma svugdje, a da ga čuješ na ts, tako smiren i skuliran...mrski dugo te čuh na ts, fali mi ta smirenost u glasu :)
ontopic: moram priznat sa sam razoaračn bf ww2 tematikom. Zasitio se iste sad u codu (250h) i mislim da neće nudit puno toga novog u bf formatu, ali nadam se da se varam. Meni je zapravo bitnije da ujedini i vrati ekipu na ts, na ruganje...iako sumnjam.
Btw. može se kako max banat iz teme, da pričamo konstruktivno. Jebemu mtaer više i m16, sere li ga sere, a u bf1 sjedi u elitnoj klasi ili behemothu i siluje christmas noobove...stručnjak.