- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol pa upravo suprotno najlakse je ubit s njim al ocito neki ljudi ne kuze sarkazam

Dakle, kad sam u nekom vozilu sam (npr. jeep onaj) mogu li mjenjat pozicije? Npr. dovezem se na neko mjesto, i onda sa vozačkog mjesta pređem na strojnicu, isto tako i za tenk. Gledao sam u postavkama (kontrolama), ali nigdje mi to ne piše, ali čini mi se (možda mi se samo čini) da neki to rade!
Dakle, kad sam u nekom vozilu sam (npr. jeep onaj) mogu li mjenjat pozicije? Npr. dovezem se na neko mjesto, i onda sa vozačkog mjesta pređem na strojnicu, isto tako i za tenk. Gledao sam u postavkama (kontrolama), ali nigdje mi to ne piše, ali čini mi se (možda mi se samo čini) da neki to rade!
F1,F2,F3 ovisno koliko vozilo ima mjesta
i da, još nešto, kad sam u helikopteru, kako iskoč(ć)it pomoću padobrana?
i da, još nešto, kad sam u helikopteru, kako iskoč(ć)it pomoću padobrana?
kada izletiš van, sticni space par puta za redom
Kako pucati strojnicom iz onog malog helikoptera na daljinski (UAV)?
Ja samo imam rakete a vidim da neki tuku strojmicom.
Kako pucati strojnicom
Prvo moraš otključati specijalizaciju za to. Ne znam točno na kojem ranku. Ona ti omogućuje da npr. u tenku vozač uz glavni top ima i strojnicu, a na UAV-u uz Hellcat rakete imaš i machine gun.
Davno sam proša 50 rank. F1,F2,F3 ne pomažu i jednostavno neman pojma kako to radi
Davno sam proša 50 rank. F1,F2,F3 ne pomažu i jednostavno neman pojma kako to radi
OMG...pa lijepo ti je čovjek objasnio. Odabereš Alternate weapon package.
Evo ti pa uči, you lvl 50 n00b...
http://strategywiki.org/wiki/Battlefield:_Bad_Company_2/Specializations
lol kako si ti dospio do lvl 50 neznas kako pucat iz uav-a ?

dobro kolega kaze,level 50 noob
btw kolko vas ima aktivnih ovdje? razmisljam da nakon dugo vremena ponovo zaigram!
pa evo, ja se svaki dan poslije posla idem malo sramotiti opustiti
stavit ću večeras na download...i meni se igra..čisto da se ohladim nakon BF3
Ili kempas ili igras na nekim noob serverima ili igras samo za k/d. :ppppp ( salim se al premalo umires vjetojatno imas lose protivnike)
Na mobu sam pa mi nece slike stavit

BTW dodajte mene, ime vojnika je "[HR] Leo Tomičić"!
Ili kempas ili igras na nekim noob serverima ili igras samo za k/d. :ppppp ( salim se al premalo umires vjetojatno imas lose protivnike)
Na mobu sam pa mi nece slike stavit
Igram kako mi dođe ovo je bilo kako kažeš za k/d ratio.
A šta ću radit kad nema više rankova za osvojit, sve je otključano pa više ne igran za bodove neg za gušt
Evo krenuo sam igrati kao totalni n00b
Pa ako ima ko voljan pomoci ili uputiti, neka stavi neki savjet ili link.
Evo, ovo pročitaj, korisno je [http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-tips-bolji-gameplay/50693.aspx]
I, vidi sliku (kontrole).
Dodaj me ako oces, ime soldiera je "[HR] Leo Tomicic" pa mozemo igrat zajedno ;)
Evo, ovo pročitaj, korisno je [http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-tips-bolji-gameplay/50693.aspx]
I, vidi sliku (kontrole).
Dodaj me ako oces, ime soldiera je "[HR] Leo Tomicic" pa mozemo igrat zajedno ;)
Posla san ti zahtjev pa se vidimo na bojištu. LP
To nisu nikako hakirani serveri, nego od DICE-a i EA podržani serveri stvoreni za zabavu.