Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Igram i ja, često sam na Operation Hastings, pa se vidimo tamo. {#}

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
13 godina

Maloprije na official EA serveru neka 2 cheatera nas rasturali, iz tenka puca ko iz strojnice

- Ipak je to neki EA fun server

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 19:09 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

el igra jos tko bc2? ak ima nek mi posalje pm pa da nabacimo koju rundu nekad {#}

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Cromaki kaže...

Maloprije na official EA serveru neka 2 cheatera nas rasturali, iz tenka puca ko iz strojnice

- Ipak je to neki EA fun server

To ti je hakirani server, ima njih više, ugl. dobivaš 1000 po killu, unlimited ammo(znaci nikad ne repetira), a server ti nema veze s EA, to su hakeri tako stavili da ljudi misle da je FUN, na vanilla bc2 serveru njihovom imaš i Frag ammo...
Uglavnom su tamo admini koji su to i napravili, pa ako te zanima više možeš pitati, ja sam jednom slučajno ušao, sve istražio i odlucio ne imati posla s takvim serverima, spremda je legit(zasad).

Sniping is my job.
13 godina

To ti je hakirani server, ima njih više, ugl. dobivaš 1000 po killu, unlimited ammo(znaci nikad ne repetira), a server ti nema veze s EA, to su hakeri tako stavili da ljudi misle da je FUN, na vanilla bc2 serveru njihovom imaš i Frag ammo...
Uglavnom su tamo admini koji su to i napravili, pa ako te zanima više možeš pitati, ja sam jednom slučajno ušao, sve istražio i odlucio ne imati posla s takvim serverima, spremda je legit(zasad).

Da, skužio sam, dobio sam 2 ranka u manje od sat vremena

Majke mi
12 godina
neaktivan

Bok svima, ovako zanima me preko čega skidate battlefield2,

pirate.by ili neke druge stranice.

Može link?Hvala!!!

0 9 hvala 0
15 godina

Kupimo ga...sad više nije tako skup

13 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi ;)
Evo, odlučio sam i ja napokon uzet BF: Bad Company 2 (bez Vietnama).
Kupit ću ga sutra (ili u ponedjeljak) preko Steama (15€, dakle 50% popusta), pa evo imam par pitanja:
1. Postoji li još uvijek BUGov server? Ima li još nekih hrvatskih servera?
2. Ima li cheatera (igrao sam dosta dugo COD4, tamo ih ima puno)?
Prvenstveno, na BF:BC2 se želim prebacit jer mi je lagano COD dosadio, a ovo je ipak koliko toliko realnije.
Imate možda neki savjet za početak?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
leotom kaže...
Pozdrav ljudi ;)
Evo, odlučio sam i ja napokon uzet BF: Bad Company 2 (bez Vietnama).
Kupit ću ga sutra (ili u ponedjeljak) preko Steama (15€, dakle 50% popusta), pa evo imam par pitanja:
1. Postoji li još uvijek BUGov server? Ima li još nekih hrvatskih servera?
2. Ima li cheatera (igrao sam dosta dugo COD4, tamo ih ima puno)?
Prvenstveno, na BF:BC2 se želim prebacit jer mi je lagano COD dosadio, a ovo je ipak koliko toliko realnije.
Imate možda neki savjet za početak?

Uzmi rađe Battlefield 3, sad ti je na Originu za 10€.

13 godina
neaktivan
Hvala na savjetu, ali ne kupujem sam (ja ću čovjeku uplatit pare na račun, on će meni giftat igru na Steam) pa ga ne žeim maltratirat (dogovorili smo se za Steam), a i ne znam jel bi mogao na svom računalu pokrenut BF3 u nekim normalnim grafičkim postavkama (da nije sve na low grafici).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
leotom kaže...
Hvala na savjetu, ali ne kupujem sam (ja ću čovjeku uplatit pare na račun, on će meni giftat igru na Steam) pa ga ne žeim maltratirat (dogovorili smo se za Steam), a i ne znam jel bi mogao na svom računalu pokrenut BF3 u nekim normalnim grafičkim postavkama (da nije sve na low grafici).

Dobro ako je tako, onda barem glasaj na Steamu za Bad Company 2 jer je na onom Community Choice-u, ako dobi najviše glasova neće biti 15€ nego 9€.

13 godina
neaktivan
evo, glasao sam, a molio bi i druge (ako mogu i žele) da to učine! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
leotom kaže...
evo, glasao sam, a molio bi i druge (ako mogu i žele) da to učine! ;)

Na Originu ti je 6€.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
protjeran

Ljudi idemo se okupiti na nekom serveru danas-sutra?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

volio bih da se skupimo na vietnamu ako ga imate jer je vietnam dosta bolji od vannile.

Requiscat In Pache

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
martinez1 kaže...

volio bih da se skupimo na vietnamu ako ga imate jer je vietnam dosta bolji od vannile.

može i vietnam, samo predložite neki dobar server jer već mjesecima ne igram tako da ne znam koji valjaju :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
13 godina
neaktivan
Pozz ljudi, evo kupio i ja napokon Bad Company 2 i Vietnam ;)
Igro sam sad otprilike 1h, malo je teško se priviknut nakon 800 h CODa, ali doći će to s vremenom.
1. sam level, tako da imam samo jednu pušku u svakoj klasi (enginer...).
Malo mi je čudno što nemogu nikako leći na zemlju, može se samo čučnut (crouch), što mi je malo čudno, jer ležanje često dobro dođe, da bi se sakrio od metaka i sl.
Mape su, naravno, veće nego u CODu, i na to se trebam priviknut, i koliko toliko ih naučit.
Moram još shvatit koja je razlika između modova (načina igranja), sad na to baš nisam obraćao pozornost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
leotom kaže...
Pozz ljudi, evo kupio i ja napokon Bad Company 2 i Vietnam ;)
Igro sam sad otprilike 1h, malo je teško se priviknut nakon 800 h CODa, ali doći će to s vremenom.
1. sam level, tako da imam samo jednu pušku u svakoj klasi (enginer...).
Malo mi je čudno što nemogu nikako leći na zemlju, može se samo čučnut (crouch), što mi je malo čudno, jer ležanje često dobro dođe, da bi se sakrio od metaka i sl.
Mape su, naravno, veće nego u CODu, i na to se trebam priviknut, i koliko toliko ih naučit.
Moram još shvatit koja je razlika između modova (načina igranja), sad na to baš nisam obraćao pozornost.

Ukratko o game modovima da znaš o čemu se radi, osobno su mi najdraži conquest i rush :)

Conquest - na mapi imaš nekoliko strateških pozicija (označeni sa A,B,C,D,E na mapi) koje ti i tvoj tim morate zauzeti. Kada zauzmete određenu poziciju, na nju se možeš spawnati ukoliko te netko ubije da budeš bliže combatu. Cilj je zauzeti što više tih pozicija kako bi protivnički tim gubio tickete.

Squad Deathmatch - najčešće server ima 16 slotova, što iznosi 4 squada po 4 igrača. Znači ti i još 3 igraća iz tvog squada igrate protiv ostala 3 squada odnosno 12 igrača ukoliko se je server pun.

Rush - slično kao conquest ali postoje dva tima, Attackers i Defenders. Attackeri moraju postaviti bombu na M-com statione a Defenderi ih moraju zaustaviti. Nešto slično kao Search and Destroy na CoD-u, samo što ovdje ako Attackeri recimo srede prvi M-com station, to je kao riješeno i ide se dalje na sljedeći M-com station, ima sve ukupno 6 ako se ne varam.

Squad Rush - isto kao i rush samo što igraju 2 squada, jedan Attacker a drugi Defender.

Majke mi
13 godina
neaktivan
hvala, sad mi je dosta toga jasnije ;)
I još nešto, koje servere bi preporučili? Ima li nekih hrvatskih servera?
Kao što rekoh, igrao sam COD u kojem ima dosta glupih čitera, nadam se da to ovdje nije slučaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leotom kaže...
hvala, sad mi je dosta toga jasnije ;)
I još nešto, koje servere bi preporučili? Ima li nekih hrvatskih servera?
Kao što rekoh, igrao sam COD u kojem ima dosta glupih čitera, nadam se da to ovdje nije slučaj.

Itekako ih ima. ;)
Nažalost, njih ima svagdje.
Baci pogled na leaderboards od BC2, moji "kolege" s kojima sam igrao pNERZPAUL i Jar_PL su bili među prvih 20 po bodovima, sad su pali na 45. i 67. mjesto(tako je danas bilo), a ovi svi što su ih "prestigli" imaju nekoliko sati igranja i score po minuti koji iznosi nekoliko milijuna. {#}

Evo ti link: http://bfbc2.statsverse.com/leaderboard

Sniping is my job.
13 godina

Očemo li se danas nači na nekom vietnam serveru da malo igramo ?

Ako želite možemo i na teamspeak da bude zabavnije 

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neka svi napisu svoj xf ovdje pa da se dodamo

moj je m4martin

Requiscat In Pache
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 15:13 (martinez1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xf: leotom
ali dodajte me i na Steam, preko njega ulazim u igru, (leotom179)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ajde upadajte na Teamspeak 3 u neki channel pa idemo pucat, eto mene tamo za par minuta idem ručat prvo.

TS3 IP: 82.149.232.7:10386

Nick na teamspeaku stavite onako kako vam se zove soldier u igri da se lakše prepoznamo.

Majke mi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aj danas u 10-11 dođite pa cemo igrat

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
13 godina

server na kojem smo igrali leo i ja prije ovog zadnjeg je bio sasvim dobar al nas je kickalo zbog pinga pa smo došli na ovu kupusaru.

Martinez, i inače igraš samo recon ili ?

Majke mi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

server na kojem smo igrali leo i ja prije ovog zadnjeg je bio sasvim dobar al nas je kickalo zbog pinga pa smo došli na ovu kupusaru.

Martinez, i inače igraš samo recon ili ?

da uvijek ;)

Requiscat In Pache
13 godina
neaktivan

Imam mali problem vezan uz ping. U Server Browseru mi npr. piše da će mi ping na nekom serveru biti 50ms, ali kad uđem unutra redovito bude oko 200ms. To se događa neovisno o serveru i vremenu igranja. Ulazim samo na servere iz EU regije. Je li imao još tko ovakav problem?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Reichz kaže...

Imam mali problem vezan uz ping. U Server Browseru mi npr. piše da će mi ping na nekom serveru biti 50ms, ali kad uđem unutra redovito bude oko 200ms. To se događa neovisno o serveru i vremenu igranja. Ulazim samo na servere iz EU regije. Je li imao još tko ovakav problem?

Mislim da je tako svima, na server browseru ping oko 30 a in-game 160-400 i onda me često kicka usred matcha {#}

Majke mi
14 godina
neaktivan

evo lik s najtezim oruzjem u bc2 uspijeva ubijat bes problema

Requiscat In Pache

1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice