- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer sam nekom BrRista ukrao tag, prije toga me pozdravio... Jel se mi znamo?
Klan je EX3D?
Eh, da, ovo je neki novi klan Invalid?
Jučer sam nekom BrRista ukrao tag, prije toga me pozdravio... Jel se mi znamo?
Klan je EX3D?
Pozdravio te zato sto iksici vec duze vrijeme igraju sa njima.
Je li tko primjetio možda dosta sumnjivih igrača nakon patcha ? Evo baš sa jedne frustrirajuće partije gdje je lik sa SSV gađao iz PM bez greške u mene,što ne bi bilo tak čudno da nakon što me par puta sumnjivo precizno pogađao nisam nakon spawn sakrio iza grma,iza zida...i lik bi me lakoćom pronalazio odma nakon spawna i zatim i ubio.Očiti aimbot\wallhack.
Je li tko primjetio možda dosta sumnjivih igrača nakon patcha ? Evo baš sa jedne frustrirajuće partije gdje je lik sa SSV gađao iz PM bez greške u mene,što ne bi bilo tak čudno da nakon što me par puta sumnjivo precizno pogađao nisam nakon spawn sakrio iza grma,iza zida...i lik bi me lakoćom pronalazio odma nakon spawna i zatim i ubio.Očiti aimbot\wallhack.
Kad sam jučer igrao bilo je tipova koji su redovito uništavali helikoptere Abramsom... ne bih se čudio da to nije bilo uvijek, pa razumijem da ga možeš pogodit jedan ili dva puta, ali da cijelu rundu uništava helić???
pa sam mislio da je netko s ovog foruma

neces vjerovati, ali i meni se slicno dogodilo bas kao i teb.
Haha, evo jedan solidan score :D
@reader, jučer si mi bio malo previše nervozan.
Oprosti sto sam bio nervozan. Stvarno ja ne znam kako tebi taj noz radi.
Ja dodem tipu iza leda, 2 puta ga ubodem nozem i nista. On se samo okrene i ispuca me. Stvarno uzasno.
haha, kako su ovi admini smiješni. a heavi metal smo vodili i admin u helicu owna kd 100/20 i onda ga ja počnem rušit sa at4-om i postavi da me svaki put ubije kada bilo što ubijem sa at4-om...
čak i kada tenkovi napadaju ja ih nesmijem ubit sa bilo kojim explozivom ili me automatski ubije... jbt pa kako da ih ubijem onda? mađari su čudni ljudi...
haha, kako su ovi admini smiješni. a heavi metal smo vodili i admin u helicu owna kd 100/20 i onda ga ja počnem rušit sa at4-om i postavi da me svaki put ubije kada bilo što ubijem sa at4-om...
čak i kada tenkovi napadaju ja ih nesmijem ubit sa bilo kojim explozivom ili me automatski ubije... jbt pa kako da ih ubijem onda? mađari su čudni ljudi...
ne razumješ, admin me autokilla svaki put ja njega ubijem.
kakavi su to fu*king admini?? koje je svrha igre ako te nesmijem fu*king ubit? nabije 100 killova i još se uvjek pravi faca sa k/d-om
Bad Company 2 je pun retardiranih admina koji namaju ni 1% mozga u glavi.
a zato sam ga i prestao igrat.
R.I.P bfbc2 2010 - 2011
@roko121roko
bez uvrede ali radije prvo nauči pilotirati a onda se javljati za squad pilota
..meni ni nakon 4-og zamaha kad nije uspjelo, otrčao sam u gepek po bejzbol palicu i zatuko ga s njom
Ma koji je vrag s tim nozem? Nikako uzet nekome dogtag...
@roko121roko
Kao prvo Sapko je inzistirao da ja letim .
Osim toga tu rundu sam samo dvaput bio pilot a od toga si ti samo jednom bio u heliću da možeš ocijeniti moje letenje. Pilotiram od Battlefielda 2 i nisam loš, a onaj peder je imao sreće da me pogodi ... Sapko je malo više letio sa mnom i može garantirati da letim dobro. (nisam savršen, ali nitko nije)
Imam i dokaze da igram bolje od tebe :
@diy_jova
Mislio sam ako te autokilla samo ako ubiješ sa AT4 onda koristiš CG + tracer...
@Gunner11
Ne vidim zahtjev na Originu... pošalji opet
Taj se stvarno daje.
osvetil sam sve vas koje je kicko sa servera zato kaj niste pričali engleski,ukupno sam ga(jaskamana) ubio 103 puta nožem
Reci mu nek promijeni nick u Radodajko...naravno na engleskom - Happygiver?
@roko121roko
Imam i dokaze da igram bolje od tebe :
Um...
Yeah , debelo si me nadigrao u partiji iz koje sam izašao nakon 2 min zezanja.
Rekao sam bez uvrede, uz zafrkanciju ali ako te pogodilo u žicu odnosno ego...
Imaš statsverse pa guštaj gledaj i gustaj
Me gusta igrati s vama, mada sam mutean na =BG= Co ;
EDIT:
ma hebemu više, svako malo mi sve stane dakle kompletna igra, reagira samo caps lock i nakon 10ak sekundi se vrati u normalu
ali s pingom od 999 te onda moram izlazit van.
Događa li se nekome slična stvar od novog patcha?
ma budale admini
@roko121roko
Imam i dokaze da igram bolje od tebe vidi ovo: to se zove smajlić, često označava neozbiljnost!:
Um...
Yeah , debelo si me nadigrao u partiji iz koje sam izašao nakon 2 min zezanja.
Rekao sam bez uvrede, uz zafrkanciju ali ako te pogodilo u žicu odnosno ego...
Imaš statsverse pa guštaj gledaj i gustaj
Kao prvo, NHF.
Kao drugo:
Znam da si se zafrkavao, vas većina igra bolje od mene... šta nikad nisi čuo da smiley znači šalu?
Ali za helikopter sam se morao braniti, sorry, možeš mi oduzeti sve ali ne pilotiranje
Nisi izašao iz partije, da jesi ne bi te bilo u scoreboardu (muahahah busted!) , a VonFracker bi ušao na tvoje mjesto
Idući put kad nekog zezaš, budi spreman da on nastavi na tvoj račun
AHOY vratio sam se s mora i vidim da trea neki patch skidat za taj bbc2, kakve uopce promjene donosi?