Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ja mislim da se isplati, nedavno sam je i ja uzeo (prije mjesec dana). A sad ekipe će opet biti mnogo kad iziđe BF:BC2 Vietnam. 120 kuna je stvarno povoljno...

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

A ja mislim da će se sad pola te ekipe koja je igrala bc2 preseliti na BO. pogledaj kolko ih je samo preorderalo igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
Jack Sparrow kaže...

A ja mislim da će se sad pola te ekipe koja je igrala bc2 preseliti na BO. pogledaj kolko ih je samo preorderalo igru.

Sto je to BO?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen

Call of Duty Black Ops.

cema se neslaze sa ovim postom.
16 godina
odjavljen
Weky kaže...

Call of Duty Black Ops.

BLAH! mene jedino sto sprecava u igranju je onaj usrani koneksn lost... ne znam vise sto da radim. taman se zagrijem i onda PA, PA.. 

tako samo gubim volju za igranjem

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

BLAH! mene jedino sto sprecava u igranju je onaj usrani koneksn lost... ne znam vise sto da radim. taman se zagrijem i onda PA, PA.. 

tako samo gubim volju za igranjem

Jesi probao sa ovime?

delete your gamesettings.bin file in "<mydocs>\bfbc2\" folder. Works every single time for me. It is also your single player save game file so keep a copy of it somewhere.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan

Jucer sam igro sam jedno pola sata i pocne se skupljat ekipa i sam me kika od jednom,ne znam šta da napravim VičeNeodlučan

BF:BC2 ingame:xRALEx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Jesi probao sa ovime?

delete your gamesettings.bin file in "<mydocs>\bfbc2\" folder. Works every single time for me. It is also your single player save game file so keep a copy of it somewhere.

ne, nisam imao pojma za to... ali hocu!

17 godina

hm jucer na *ln* serveru bilo nas 6 samo... ali nije los server imao sam najmanji ping u odnosu na druge servere na kojima igram...

i ne znam kako vama al kad hocu nekoga da dodam na frend listu ne mogu tj njima nikad ne dodje request....ne znam jel to samo meni ili i drugima?

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo mene sada ne izbacujeSmijehHvala Danny.

BF:BC2 ingame:xRALEx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ovajonaj kaže...

hm jucer na *ln* serveru bilo nas 6 samo... ali nije los server imao sam najmanji ping u odnosu na druge servere na kojima igram...

i ne znam kako vama al kad hocu nekoga da dodam na frend listu ne mogu tj njima nikad ne dodje request....ne znam jel to samo meni ili i drugima?

nesmijes bit ingame,na nekom serveru kad im saljes..ali kad si u meniu igre i onda posaljes,doci ce im.neznam zas je tako ali eto...bolje ista nego nista

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina

Opet neki čudni problemi,sve je počelo prije koji dan. Sad mi piše da sam lvl 1,pa me sada diskonektirao i nisam se mogao koektirat nekih 5 min tj logirat

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj preskenirati sa antivirusom komp, reinstaliraj drivere od grafe, reinstaliraj igru.

Dali možda imaš neke beta drivere od grafe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Probaj preskenirati sa antivirusom komp, reinstaliraj drivere od grafe, reinstaliraj igru.

Dali možda imaš neke beta drivere od grafe?

jok.ma sve je radilo ok i sada krenulo zahebavat.malo ću proskenirat

16 godina

Na kojem serveru igrate ekipa? Da se i ja prikljucim.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Opet neki čudni problemi,sve je počelo prije koji dan. Sad mi piše da sam lvl 1,pa me sada diskonektirao i nisam se mogao koektirat nekih 5 min tj logirat

i meni je neki dan pisalo u menijima da sam lv1 ali u igri mi je normalno pisalo

jučer sam malo igrao i bilo je OK

0_o
16 godina
neaktivan

Ajmo svi na *LN* server, ja sam vec tamo!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Jel svima LN server down il samo meni?
15 godina
neaktivan

i meni

Slada16
17 godina
neaktivan

Evo, nakon 2 dana MP-a moja isukstva su dosta dobra. Moram napomenuti da sam totalni noob u Bettlefield serijalu, ali se i to polako mjenja. Nisam nešto previše igrao, pa sam za sad na Rank 3 tek, ali ima vremena.

Okorjeli sam COD-ovac pa mi je glupost najveća što snajper ne ubija iz prve (rijetko kad zapravo) ali šta se može.

Zasad mi je snajper primarno oružje (M24) ali tu i tamo i s onim default assault oružjem znam zaigrat.

KDR se kreće oko nekih 0.6-0.7, što za dva dana igranja uopće nije loše (ne kempam uopće, naprotiv, još uvijek razmišljam ko da igram COD).

Igra mi je stvarno dobra, i mislim da bih je mogao igrati na duže vrijeme.

Od mapa najviše igram onu Atacama Desert (koja je previše ovisna o vozilima, za moj ukus, i nije uopće laka) i onu s malim gradićem i tri zastave duž iste ceste, a brdo s jedne strane, uglavnom....

Od modova igram samo Conquest, u ostalima ne znam ni šta treba radit.

Za kraj, dodajte me (preko igrinog sučelja, ili na xf): replik91 

&amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;quot;
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

FlyBoy

to smo davno prije raspravljali. Da ubija iz prve  bilo bi miljon snajpera a i ovako ih ima previše.ovo je ok ako si dobar,hs napraviš bez greške.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da niš od igranja večeras onda?

Evo, log off, log on i radi. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 21:10 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, zaigrao malo s bugovcima na tom LN serveru, nije loša ekipa (ping je sranje tbh) a još je bila i dobra mapa. A još sam imao i pozitivan score, kud ćeš bolje.

&amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;quot;
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ping je meni bio super.

Dobrih par rundi al slabo je ekipa došla. :(

Ownao sam cijelo vrijeme, naravno.

Trebaju mi Tihi i Kerber, ostalo je sve slaba konkurencija. :)
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ping je meni bio super.

Meni u game browseru pokazuje ping 30-ak, a na serveru kad stisnem tab 100. Istina, lagg se ne osjeti, a ja sam codovac, i znam ga primjetit, tako da se tu ne mogu bunit.

A u codu redom imam po 20ms manji ping od ostalih nasih decki (jer sam na optici) tako da mi ping na domacim serverima varira  6-14.

16 godina
neaktivan

Steta sto ste se PREkratko zadrzali! Ja predugo nisam igrao igru, i razmaci izmedju igranja su preveliki i to se osijeti!

Nazalost, najvise to meni smeta. Ali jbg...

Ocemo li sutra onda ranije? I sta je sa ekipom? Vani ruzno vrijeme, hladno , utorak i svejedno nikog nema?!

Ajmo decki dogovor oko vremena, Tko zeli da bude u 20h neka da TD a tko zeli se nalazimo u 21h neka da TU(palac gore)!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina

Nepratim baš sad ovaj vietnam pa da pitam imali kakvih vjesti o njemu?

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

nema šta Danny rastura. bilo je lijepo ali nas malo.

sjetim se kada smo Danny, ja (4one7) iza njega i Kuky se na spawno na njega.

Danny osto hvatat A a Kuky i ja zgrabili njhovog Bradely-a i krenili u njihovu bazu po tenka. nakon pola minute naša 4 vozila kod A Smijeh

bilo je kul, igrali smo 6v6 treba nas više Mršti se

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ping je meni bio super.

Dobrih par rundi al slabo je ekipa došla. :(

Ownao sam cijelo vrijeme, naravno.

Trebaju mi Tihi i Kerber, ostalo je sve slaba konkurencija. :)

imaš ti sreće šta otkad radim prekasno dolazim doma, vidit ćeš za vikend konkurenciju (samo neznam još za koji moram se vratit u formu:))

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 22:56 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...
Ping je meni bio super.

Meni u game browseru pokazuje ping 30-ak, a na serveru kad stisnem tab 100. Istina, lagg se ne osjeti, a ja sam codovac, i znam ga primjetit, tako da se tu ne mogu bunit.

A u codu redom imam po 20ms manji ping od ostalih nasih decki (jer sam na optici) tako da mi ping na domacim serverima varira  6-14.

Ping na tabu ingame nije pravi ping nego jedna vrsta nekakve latencije, imaš negdje u ovoj temi bar 3 puta objašnjenje. Ping ti je otprilike 1/2 toliko. :) Ako ti je pisalo 100 znači da je oko 45-50. S tim da sumnjam da je bio toliki jer je meni bio oko 20-ak.

maxsisac_cro kaže...

imaš ti sreće šta otkad radim prekasno dolazim doma, vidit ćeš za vikend konkurenciju (samo neznam još za koji moram se vratit u formu:))

S-labije.

Onoga dana kad mi Max bude ozbiljna konkurencija u potpunosti prelazim na konzolu. :)

A vidio si i sam da ni tamo nisam za bacit. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice