ja sam jucer upalio nakon vise od mjesec dana, BUG server pust, ali ima dosta ljudi da igra. Samo gledam da se igra conquest i da je server sa 32 mjesta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam dali si čitao išta prije što smo pisali, ali BUG server više ne postoji. Ugasio se jer je bilo pre malo ljudi.
Pa je možda zato BUG server prazan.
ja sam jucer upalio nakon vise od mjesec dana, BUG server pust, ali ima dosta ljudi da igra. Samo gledam da se igra conquest i da je server sa 32 mjesta.
Koliko sam ja upoznat bug server vise ne radi, ima mozda 7 dana
znači odlučeno je. Ako nemogu pucat po "svojima" nije ni gušt onda... čekat ču COD:BO... ako podbaci onda MOH da pucam preko zime...
znači odlučeno je. Ako nemogu pucat po "svojima" nije ni gušt onda... čekat ču COD:BO... ako podbaci onda MOH da pucam preko zime...
pa postoje i drugi hrvatski serveri...
pa postoje i drugi hrvatski serveri...
A ja mislio da je Bugov server jedini...
Neznam dali si čitao išta prije što smo pisali, ali BUG server više ne postoji. Ugasio se jer je bilo pre malo ljudi.
Pa je možda zato BUG server prazan.
A jbg. Nisam ga igro vise od mjesec dana, tako da nisam ni pratio ovu temu. A steta, bilo je dobro dok je trajalo.
Eto ja Vas pozivam na :
*LN* Legija Nastranaca Ranked
24 slot Conquest server
Mape : White Pass, Laguna Presa, Arica Harbor, Laguna Alta, Nelson Bay, Panama Canal
Infantry Only
FF on, 3dSpotting off, Killcam off
Eto svi željni napucavanja su dobrodošli.
Koji je server setup?
Ima FF? Ima kill cam?
---
Edit:
FF je on i kill cam off.
Možda i svratim,jedino mi se ne sviđa što je FF off...al dobro vaš server,vaša pravila...
Gogi stavite FF on, i tako smo i vi i mi navikli na to u zadnje vrijeme, a i na bugu je bio FF on.
Ima da filamo taj server ko paprike. :)
Još da ubacite i rush u rotaciju bilo bi idealno.
Al dobro, i ovak ćemo svratit, bar ja.
Već večeras dođem.
LN server na BF2 je bio mega pa ne očekujem ništa manje od ovoga.
Bilo bi dobro kad bi imali sve što je imao bug server.
Znači bez nekih vaših pravila, sa ff, killcam naravno isto off i da nije hc.
ff je on , krivo sam napisao u opisu servera.
Je li server zakupljen kod nas ili vani?
Dođemo i mi
PS:Dali je hardcore?
Kod Diabolica, nije hardcore.
nekad se možemo nać na mayhem-only knife and pistol serveru. otkad nema bug servera samo tamo igram
Novi sam u igri pa me zanima kako odabrati server koji želim igrati.Nikad nisam igrao BC2 pa ne znam.Hvala.
Ako si igro COD ili bilo koju drugu pucačinu u multiplayeru sa dedicated serverima,ovdje ti je isto.Logiraš se,odeš na serverbrowser,namjestišFILTER i stisneš search.Kad ti izbaci listu servera klikneš na:game mode/map/ping/players/ ovisi po čemu oćeš da ti poreda.Nakon toga možeš vidjeti dodatne opcije servera tako da klikneš jednom na server i onda na malu,crnu kockicu sa stelicom prema dolje pored imena servera i onda kliknes server info.Preporučam ti da u filteru uključiš RANKED i PUNKBUSTER opcije.Ima još načina kako da se nađu serveri,vjerojatno će ti neko tu objasniti još koji (možeš na www.game-monitor.com ili www.gametracker.com/search/ itd.)
OK,puno hvala.
Idemo danas navečer skupa na neki server?
mene dodajte :Destrochain[CRO]
nek vas ime ne zavarava jer sam totalni noob i početnik,prvi Battlefield koji igram.
Dajte pls recite vi koji želite igrati vaš ingame nick,da vas dodam ko frenda.
Dajte pls recite vi koji želite igrati vaš ingame nick,da vas dodam ko frenda.
Ima nas http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-nickovi-se-lakse-ekipa-skupi/45751.aspx
moj je x-ORK-x
Znam za to,alio ne znam točno tko sve igra.
Evo ovako stoje stvari. Prijatelj mi je izgubio cd od igre pa nemože igrat BC2. Može li on sada skinuti pirtasku verziju i igrat online s originalnim ključem
Evo ovako stoje stvari. Prijatelj mi je izgubio cd od igre pa nemože igrat BC2. Može li on sada skinuti pirtasku verziju i igrat online s originalnim ključem
Da.
ako ima aktivaciski kod može skinuti igru preko ea DM
Da. Skine piratsku ali ne cracka nego instalira s originalnim ključem...
Piratska nije piratska dok se ne cracka...
Da. Skine piratsku ali ne cracka nego instalira s originalnim ključem...
Piratska nije piratska dok se ne cracka...
Samo neka odabere "Online Activation" a ne "CD activation" :)