a što?! imali bi slide show igrače po mapi... nego reci koji server te konkretno zanima?! :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo dva puta mi se upalilo do sada. Imam ADSL sa 15m cat 5 UTP kabla. Cat 6 ti ne treba. Ako ti je adsl veza, provjeri konektore dolaznih parica u modem, i sam modem. Najlakše za provjeriti modem je traceroute i ping komanda sa nekom IP adresom googla npr. Preko modema mora biti 1ms=>odziv. Meni se nekad davno desilo da sam imao više od te milisec i ispostavilo se da je modem otišao u vječna lovišta. tada mi je stalno ping varirao i packet loss sam imao. Kada sam zamijenio modem, krimpao novi konektor na paricu i od tada sve 5. To je što se tiče kućne instalacije, sve ostalo je do providera, ali pretpostavimo da je to sve u redu iza.
Kako te nije stid lagat ovaj napaćeni narod Dama samo im reci koliko je jaka veza između dužine kabla i krimpanja konektora na paricu sa mjestom gdje ti radiš (pardon primaš plaću
)
PS
Kad ćemo na pivu?
Ma da, kad sam vidio način instalacije od "stručnih" tehničara, digla mi se kosa na glavi. A što se tiče mjesta rada, mislim da su sve firme s naših prostora iste što se tiče "stručnosti" tehničara.
Može na pivu kad god, još sljedeći tjedan sam mimo projekta, pa onda poslije toga ide živciranje, stres i ostalo što ide uz pretjerane poslovne obaveze.
a što?! imali bi slide show igrače po mapi... nego reci koji server te konkretno zanima?! :D
Dogodilo bi se ono što sam ja radio sa LOIC-om na LAN party-ju. Ekipa je totalno ludila a ja sam plakao od smijeha. Svi odjednom počnu vikati "Evo opet se teleportiram!!!"
Ma da, kad sam vidio način instalacije od "stručnih" tehničara, digla mi se kosa na glavi. A što se tiče mjesta rada, mislim da su sve firme s naših prostora iste što se tiče "stručnosti" tehničara.
Može na pivu kad god, još sljedeći tjedan sam mimo projekta, pa onda poslije toga ide živciranje, stres i ostalo što ide uz pretjerane poslovne obaveze.
Aaaaa nema vise onda za vrijeme pauze ic doma na BF
Ili se igrat komandira na poslu
killed in action deset puta u dva dana
Aaaaa nema vise onda za vrijeme pauze ic doma na BF
Ili se igrat komandira na poslu
Ma to sam ja uvijek zezao naivce
killed in action deset puta u dva dana
Za takve stvari se trebaju dovivati Assignmenti.
Killed in action master Assignment.
Ma to sam ja uvijek zezao naivce
Zloćko a ne zločinac
Sinke se veceras vraca....aj nek neko snimi jel imam kakve sanse jos il su me svi prepisali

Ono kad javiš skvad-lideru da su naprijatelji svuda okolo.
ja kažem lijevo, pa drugo lijevo. al onda je već kasno. :D
Čučim u boatu i opalim TV u recona direkt u glavi i preživi,i opet opalim u drugog recona direkt u torzo i ništa.
Sinke se veceras vraca....aj nek neko snimi jel imam kakve sanse jos il su me svi prepisali
Imaš solidne šanse za 3. mjesto :D
Čučim u boatu i opalim ZV u recona direktu u glavi i preživi,i opet oplim u drugog recona direkt u torzo i ništa.
Streljivo ti je onemocalo: )
Floodzone?
Čučim u boatu i opalim ZV u recona direktu u glavi i preživi,i opet oplim u drugog recona direkt u torzo i ništa.
Streljivo ti je onemocalo: )
Ili kako bi "neko" rekao: Skil ti se nije dovoljno digo
Imaš solidne šanse za 3. mjesto :D
Aj ak uspijem bar cu moc nekom poklonit novi dlc :)

Pozdrav ekipa pitanje jedno kupio bih si Bf4 cd-key na netu 20e košta preko origina, al vidim da pišete o dlcovima itd znači ako ja kupim prvi dio koliko mapa mogu igrati? I jel moram uzimati ostale dlc-ove hvala
Pozdrav ekipa pitanje jedno kupio bih si Bf4 cd-key na netu 20e košta preko origina, al vidim da pišete o dlcovima itd znači ako ja kupim prvi dio koliko mapa mogu igrati? I jel moram uzimati ostale dlc-ove hvala
Ako kupiš osnovnu verziju igre, imaš na raspolaganju 10 mapa (vanilla mape), a što se DLC-a tiče, u svakom novom DLC-u dođu 4 nove mape. DLC-ove možeš kupovati zasebno, a možer i uzet Premium Account pa dobiješ sve dosadašnje i buduće DLC-ove i ta varijanta se više isplati novčano.
Ne moras ti kupovati nikakav DLC, moci ces igrati 10 osnovnih mapa i nekoliko osnovnih game-modova :D
http://pokit.org/get/img/760b80c7b8e6ff1eb96c98a91a47bf65.jpg
Hvala ti evo gledam ovdje http://www.fast2play.com/category/3135/battlefield-4-premium-dlc-ea-origin-key/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop i nije puno premium 29eura i skinem si preko origina
Da, samo da znas, to je samo premium, opet moras imati battlefield 4 base game kupljen na originu
Pa pise da samo skinem igru na originu?
Ajooj vidim sad oko 100e je sve ma nek se j*** šta mi preporučate da uzmem običan cd key da pičim tih 10 mapa ?
Igra i premium u jednom pakovanju:
http://www.eplati.com/category/3790/battlefield-4-premium-edition-en-origin-key/
Samo igra:
http://www.eplati.com/category/4498/battlefield-4-eu-origin-key/
Pouzdano i povoljno, kupovao sam sa ove stranice nekoliko igara, key stigne u roku od 10 minuta nakon uplate.
Ajooj vidim sad oko 100e je sve ma nek se j*** šta mi preporučate da uzmem običan cd key da pičim tih 10 mapa ?
Ma nije 100, nego oko 50. Kupi si za početak običnu i igraj pa ako ti bude zabavno kasnije uvijek možeš uzet i premium.