Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.687.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Kendo kaže...

Sinoć mi je igra tako loše radila da sam dobio killasist medalju. Svi su ostajali na 50%. Isprike Cyberu ,Nexu, Ivancu i ostalima za slab doprinos {#}.

Da ti je igra stvarno loše radila, onda bi dobio Spot assist medalju {#}

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Friday kaže...

Ma znam ja to, ali stavljam naglasak na činjenicu da igra radi i bez otvaranja portova - dakle NEPOTREBNO JE! Ali svakako bih htio čuti objašnjenje genijalca iz dice-a koji je rekao da ovi portovi trebaju biti otvoreni.

Pa nije nepotrebno da su portovi otvoreni. Ako su portovi blokirani na firewallu, igra jednostavno neće raditi.

WRONG! :)

Blokiraj ti sve dolazne TCP i UDP portove koje EA koristi i igra ce ti raditi bez ikakvih problema. Opet ona prica s "otvaranjem vrata izunutra". Garantiram ti da ce te moj firewall odje*ati u skokovima ako se probas spojiti na moju javnu IP adresu na bilo kojem od portova koje igra koristi, ali igra ipak radi. Kao sto sam rekao, igra/software/klijent "probije rupu" u firewallu za komunikaciju prema van i po tom kanalu se vracaju podatci nazad kroz firewall u racunalo.

Ako bi bas htio skrsiti igru na nacin da blokiras portove, blokiraj sve te portove u pravcu interne mreze prema van (outgoing). E onda ce biti belaja :)

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
15 godina
NiramX kaže...
NiramX kaže...

Što mislite o Heavy Barrel na MG4? Testiram malo i recoil mi se uopće ne čini pretežak za kontroliranje. Inače, od kada daje dodatnu preciznost u pokretu počeo sam to koristiti na praktički svim Assualt Rifleovima.

A gle možeš probati, dobit ćeš na movement preciznosti, probaj za korak dalje i ergo grip da ti bude run and gun, ali preko nekih 70m ćeš se namučit otknuti išta, skidat će te assaulti i dmr.

dobar je hb i treba se igrati atačmentima pošto su puno bolji ovdje, po meni je mg4 uz m249 savšren za lockere i metro, ali sve više je previše.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
Kendo kaže...

Sinoć mi je igra tako loše radila da sam dobio killasist medalju. Svi su ostajali na 50%. Isprike Cyberu ,Nexu, Ivancu i ostalima za slab doprinos {#}.

{#}

Upravo sam i ja to htio napisati!

Nisam primjetio da je nesto specificno radilo drugacije, ali mi je islo izrazito lose!

Sad bas gledam reporte od jucer: KD 1.11, 0.64, 0.92....

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Evo, ja prodajem svoj PC na kojem igra garantirano radi. Mislim da je to već odličan brend - PC where Battlefield 4 works! Battlefield 4 Certified.

jel ima gore flappy bird?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Zura kaže...
Tonči kaže...

Evo, ja prodajem svoj PC na kojem igra garantirano radi. Mislim da je to već odličan brend - PC where Battlefield 4 works! Battlefield 4 Certified.

jel ima gore flappy bird?

Gdje gore?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Gdje gore?

gore.. znaš ono, suprotno od dolje.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
TomoR kaže...
Kendo kaže...

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
Kendo kaže...

{#}

U trojci si vozio samo tenkove a ovdje samo mav?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam da li je itko primjetio ovaj bug sto se meni sinoc desio ...

Metro, 64 igraca, marisana oko B zastave, kampanje na vratima prema van itd ... Bombe toliko padaju na sve strane da ona svijetleca crveno-bijela ikona ostane upaljena na mjestu gdje je bomba pala po minutu ... lol ... ali nije to taj bug o kojemu pricam ... postaje jos bolje ...

Posto je moj tim unutar zgrade, a gadno se kampa, odlucim pogurati prema van kroz ona bocna vratasca ... izletim vanka, kad ono njih 10-ak, svi sopaju bombe u zgradu ... dok se nisu ni snasli s puskama, mrknem ih dvojicu ili trojicu i ubije me neki tip. Ok ... nema veze ...

Ali onaj kill view gdje vidim tipa koji me je ubio i njegov health i oruzje - ne nestaje. Nema deploy dugmeta ... samo pogled stoji pored tih vratasaca kroz koja sam izasao i prati lika koji me je ubio. Ubiju i tog tipa i on se spawna 200 metara dalje. Kamera se okrene prema njemu, pokaze mi ga onako zuckasto-smedjeg u daljini i prati ga nonstop dok opet nije dosao do vrata i poceo ubijati. Probam otici na ESC->redeploy ali posto sam mrtav - ta mi je opcija zasivljena ... Probam na switch team ali je partija bila vec na 300 ticketa od 1600 pa mi nije dalo. I tako sam tih 300 ticketa gledao tipa kako trckara okolo :O

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

U trojci si vozio samo tenkove a ovdje samo mav?

{#} Ne igram ko snajperist.

Pritiskanje slova Q mi je toliko preslo u naviku da ga klikcem vise nego W {#}

Sad samo cekam da ce se netko buniti sto toliko spotam nepraijtelje {#}

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
 ali preko nekih 70m ćeš se namučit otknuti išta, skidat će te assaulti i dmr.

Funkcionira i na toj udaljenosti, ali u kraćim burstovima.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

{#} Ne igram ko snajperist.

Pritiskanje slova Q mi je toliko preslo u naviku da ga klikcem vise nego W {#}

Sad samo cekam da ce se netko buniti sto toliko spotam nepraijtelje {#}

Ima mamić izraz za takve kao što si ti... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Samo se vi sprdajte, ali pošto sam već bio odavno level 110 znam kad hitreg radi dobro a kad je u banani. Svaki server mi je na testu bio crveni sa paket loos 4 do 8. To su oni dani u mjesecu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kendo kaže...

Samo se vi sprdajte, ali pošto sam već bio odavno level 110 znam kad hitreg radi dobro a kad je u banani

Ja imam troje djece pa ne mogu baš reći da sam neki jebač... Nije ti baš analogija!

Freak Show Inc.
15 godina
Bastardo kaže...

. Kamera se okrene prema njemu, pokaze mi ga onako zuckasto-smedjeg u daljini i prati ga nonstop dok opet nije dosao do vrata i poceo ubijati. Probam otici na ESC->redeploy ali posto sam mrtav - ta mi je opcija zasivljena ... Probam na switch team ali je partija bila vec na 300 ticketa od 1600 pa mi nije dalo. I tako sam tih 300 ticketa gledao tipa kako trckara okolo :O

Da sinoć na Shangaju, Jedino sam mogao izači sa servera i ponovno se spojiti.

13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Bastardo kaže...

. Kamera se okrene prema njemu, pokaze mi ga onako zuckasto-smedjeg u daljini i prati ga nonstop dok opet nije dosao do vrata i poceo ubijati. Probam otici na ESC->redeploy ali posto sam mrtav - ta mi je opcija zasivljena ... Probam na switch team ali je partija bila vec na 300 ticketa od 1600 pa mi nije dalo. I tako sam tih 300 ticketa gledao tipa kako trckara okolo :O

Da sinoć na Shangaju, Jedino sam mogao izači sa servera i ponovno se spojiti.

Partija je bila pri kraju, imao sam 73 killa cini mi se i gro kojecega, pa da sam izasao i vratio se - sve bi to palo u vodu ... Tako da sam ostao u killcam modu i gledao strategiju tog papka koji me je napucao :)

15 godina
Friday kaže...
Kendo kaže...

Samo se vi sprdajte, ali pošto sam već bio odavno level 110 znam kad hitreg radi dobro a kad je u banani

Ja imam troje djece pa ne mogu baš reći da sam neki jebač... Nije ti baš analogija!

Pa i nisi kad se nemožeš kontrolirati {#}

16 godina
Kendo kaže...
Friday kaže...
Kendo kaže...

Pa i nisi kad se nemožeš kontrolirati {#}

Jbg. svaki put kad ga stavi napravi dite. {#}

Meni je isto sinoć hitreg bio u banani. Najgore do sad. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Friday kaže...

Petko ima dobar hitreg...

A ti, biti će bolje.. slijedeći put probaj prvo sa cvijećem.

16 godina
Zura kaže...
amater_2 kaže...
Friday kaže...

Petko ima dobar hitreg...

A ti, biti će bolje.. slijedeći put probaj prvo sa cvijećem.

A vidi, U 3godine sam dva puta pogodio u "sridu" i nije bilo problema sa hitregom. {#}

Petko mi biži za jedan zgoditak.

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

A vidi, U 3godine sam dva puta pogodio u "sridu" i nije bilo problema sa hitregom. {#}

Meni treba još jedan za daughter ribbon... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Meni treba još jedan za daughter ribbon... {#}

Ništa ispod medalje ne priznamo. {#}

14 godina
Battlefield 4

http://www.53team.org/k2-novosti/item/446-war-server-live

Ovo je poziv? {#}

EDIT: OK, ocito je da je ovo poziv. Vjerojatno sam htio nesto drugo napisati. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 16:17 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Upravo zaglavio u killcamu na Zavodu i ništa ne pomaže,redeploy se nemože odabrat,switch team neda admin i kaj drugo nego quit?! {#}

Ima neko još kakvu ideju šta napravit osim alt+F4?

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ma znam ja to, ali stavljam naglasak na činjenicu da igra radi i bez otvaranja portova - dakle NEPOTREBNO JE! Ali svakako bih htio čuti objašnjenje genijalca iz dice-a koji je rekao da ovi portovi trebaju biti otvoreni.

Rekla bih da ovo uglavnom vrijedi, ali ne baš uvijek. Dogodilo nam se par puta da na neki server nikako ne možemo ući, odnosno onaj komp za koji je bio otvoren onaj port 3659 se je normalno spojio, a drugi nikako nije mogao.

16 godina
Battlefield 4
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Toma Kruz kaže...

Upravo zaglavio u killcamu na Zavodu i ništa ne pomaže,redeploy se nemože odabrat,switch team neda admin i kaj drugo nego quit?! {#}

Ima neko još kakvu ideju šta napravit osim alt+F4?

Ja sam pusio, tipkao u chat provokativne poruke na racun francuza i cekao kraj partije. Ako prekines igru i ponovno se spojis na server - gubis sve prijasnje bodove ...

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Ako prekines igru i ponovno se spojis na server - gubis sve prijasnje bodove ...

To se u BF3 nije događalo.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
Bastardo kaže...

Ako prekines igru i ponovno se spojis na server - gubis sve prijasnje bodove ...

To se u BF3 nije događalo.

Koliko ja znam, jest, i dogadja se i sad, jer igram uporedo i BF3 i BF4.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice