Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Kako se u bf2 birao commander?

Znaci prijave se igraci, i onda najvisi rank ima commandera?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:25 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Da. Prijave su na početku runde i traju X sekundi, nakon toga igra sama bira najviši čin.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Da. Prijave su na početku runde i traju X sekundi, nakon toga igra sama bira najviši čin.

A sto ako su svu npr. max leveli? ko sad u bf3 coloneli 100

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
Battlefield 4

Drzim fige da se nece birat po najvisem  cinu,nego po statistici igraca. Kompletnoj.

Danny-dali si mogao odbit da budes komander? 

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

pa zašto bi se uopće prijavio ako želiš odbit?nema mi smisla.

to je ok po meni ,ako želiš biti commander prijaviš se ,ako neželiš nećeš se prijaviti,a onda nek se bira dobro si rekao po kompletnoj statistici ,ne samo ranku.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

pa zašto bi se uopće prijavio ako želiš odbit?nema mi smisla.

to je ok po meni ,ako želiš biti commander prijaviš se ,ako neželiš nećeš se prijaviti,a onda nek se bira dobro si rekao po kompletnoj statistici ,ne samo ranku.

Nisam se izjasnio.

Znaci ja sam najvisi rank,i mene igra odabere za komandera,a ja ne zelim bit komander. 

Ili recimo u pocetki ce svi bit isti rank. 

Medutim mislim da su to jos pitanja,za cije odgovore cemo znat tek kad igra izade...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:37 (drahic).
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

A sto ako su svu npr. max leveli? ko sad u bf3 coloneli 100

Onaj koji ima najviše bodova u "karijeri".

drahic kaže...

Drzim fige da se nece birat po najvisem  cinu,nego po statistici igraca. Kompletnoj.

Da, al zašto bi odbio kad si se već prijavio?

Za komandera se prijavljuješ, ne forsira te igra da igraš kao komander.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator
drahic kaže...
Znaci ja sam najvisi rank,i mene igra odabere za komandera,a ja ne zelim bit komander. 

Ili recimo u pocetki ce svi bit isti rank. 

Medutim mislim da su to jos pitanja,za cije odgovore cemo znat tek kad igra izade...

Ako se ti ne prijaviš neće te ni izabrati  :)

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://mp1st.com/2013/06/11/e3-2013-battlefield-4-multiplayer-first-impressions/

highlights za mene:

Each soldier (Assault, Engineer, Support and Recon) could select their class-specific weaponry but also had the option of using multi-class weapons like carbines and shotguns.

Znači moći ću uzeti recona sa AK5c? Zakon ako bude tako.

New grenade types are also introduced. Players now have the option to equip incendiary grenades or flash bangs, along with the standard fragmentation grenades. The knife could also be replaced with a shank.

Flash bang - bye bye clusterfucku na metrou i baazaru. Shank iz OZ-a, fukk yea.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ok,ok,dobro je moderatoriii.. Napisao sam drugi post. {#} {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ok,ok,dobro je moderatoriii.. Napisao sam drugi post. {#} {#}

Pripazi malo, benali smo ljude i za manje od toga. Za ovakve stvari te pojede mrak ili postaneš sastavni dio temelja trokatnice.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i bio sam u pravu kada sam nakon dva-tri mjeseca igranja bf3 shvatio kao što sam i napisao u bf3 temi da je bf3 beta nečega,sad mi je sve jasno.

morali su izbacit bf3 takav kakav je da bi kasnije dobili puno bolji proizvod.

vidjeli su kako se engine može iskoristiti i prilagoditi i to su i ovih skoro dvije godine i radili.

To sam i ja rekao, prodali su foru, idemo na novi engine, ispititat to sve, onda ćemo u 4. vratiti to sve šta vam valja i opet ubit prodaju coda.

Tako se to radi, i zasad to rade perfektno.

drahic kaže...

Jucer nismo puno niti vidjeli sta se tice igre. 

Reload oruzja nekih,killove,revanje(ako  ga je bilo uopce) deploy,i jos ,masu stvari,jer su namjestili da se prekine to odmah koliko sam vidio.

Na jucer videnom sam impresioniran. Iako je izgledao kao poluporizvod sa tim reloadom itd.

Nisi vidio ona velika slova PRE-ALPHA??

btw. 64 igrača + 2 commandera = 66 i bilo bi još fora  da ubace 4 koja čekaju ulaz u spectatore in odmah mogu u igru čim se mjesto otvori, zar ne?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:47 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

BTW-

Vidjeli smo tenkove,heavy&light armor,brod,attack heli,huey... Gdje su jetovi? {#}

Osim onih u SP,gdje horneti odose u more..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

BTW-

Vidjeli smo tenkove,heavy&light armor,brod,attack heli,huey... Gdje su jetovi? {#}

Osim onih u SP,gdje horneti odose u more..

Ni u bf3 ih nisu odmah prikazali, vidis da imaju samo ovu jednu mapu :S

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

u alphi bf3 je bio caspian,a u beti metro jelda?

onda znači da nećemo ovu mapu igrat u beti ili ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže..
drahic kaže...

Jucer nismo puno niti vidjeli sta se tice igre. 

Reload oruzja nekih,killove,revanje(ako  ga je bilo uopce) deploy,i jos ,masu stvari,jer su namjestili da se prekine to odmah koliko sam vidio.

Na jucer videnom sam impresioniran. Iako je izgledao kao poluporizvod sa tim reloadom itd.

Nisi vidio ona velika slova PRE-ALPHA??

Ma nemoj zezat? 

Rly? 

Nisi shvatio sto sam htio reci.

Igra je nedovrsena. To jest vjerujem da je 80% ako ne i vise igre dovrseno samo sta ne zele sve prikazat. 

Bez onih animacija svih mi je izgledalo kao polu proizvod.

Tipa-Lik puca,ostane bez metaka,puska mu stoji u ruci i magicno se pojavi 30 metaka u klipu. 

I btw- napisao sam da je IZGLEDALO a ne  DA JE.

Razlika je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:50 (drahic).
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Alpha je bio metro rush ako se ne varam.. ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:50 (drahic).
15 godina
Battlefield 4

Btw. flashbangovi i incendice, mater ti što će bit dobrih mečeva sa time. Uz smoke i flash bit će epskih probijanja baserapa i flankova.

drahic kaže...

Ma nemoj zezat? 

Rly? 

Nisi shvatio sto sam htio reci.

Igra je nedovrsena. To jest vjerujem da je 80% ako ne i vise igre dovrseno samo sta ne zele sve prikazat. 

Bez onih animacija svih mi je izgledalo kao polu proizvod.

Tipa-Lik puca,ostane bez metaka,puska mu stoji u ruci i magicno se pojavi 30 metaka u klipu. 

I btw- napisao sam da je IZGLEDALO a ne  DA JE.

Razlika je.

Shvatio sam. Bf3 je do bete imao problema i sa animacijama i ko zna što ne, a i dan danas ekipa puca i reloada zar ne?
Takve stvari bi i pregrmio samo da ostakak igre valja. Sve će to bit ispeglano za izlazak, jer ove godine community je jači nego ikad i pitanjima i svajetima će popravitii ono što ne valja.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:51 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Alpha je bio metro rush ako se ne varam.. ? 

fakat neznam jel tada nisam baš pretjerano bio u svijetu bf-a,ali čini mi se da su neki pojedinci dobili pristup caspianu prije bete ?? ili sam zabrijo??

16 godina
moderator
Battlefield 4

Joj amateri,u alphi je bio metro(rush) a u beti je bio metro(rush i cq) i kaspijan(cq).

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:58 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
pirat kaže...

Joj amateri,u alphi je bio metro(rush) a u beti je bio metro(rush i cq) i kaspijan(cq).

Ja se sjećam da sam Public Betu igrao Metro Rush, a Caspian je bio pod PWD-om, ušao sam jednom i odmah se spawnao na lika koji je stajao na anteni {#}

14 godina
Battlefield 4

Kad pogledam trailer za BF3,dan danas se napalim odmah. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
pirat kaže...

Ja se sjećam da sam Public Betu igrao Metro Rush, a Caspian je bio pod PWD-om, ušao sam jednom i odmah se spawnao na lika koji je stajao na anteni {#}

tad je antena jos imala ljestve  :D

Battlelog: LateralusX
15 godina
pirat kaže...

Metro counquest u beti? Si siguran?

Meni se čini da je bio samo rush, a caspian conquest.

14 godina
Battlefield 4

Bio je i metro,ali ne odmah nego kasnije malo. 

Znam da je jos i leakao server sa 64 playera. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:11 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

http://www.twitch.tv/battlefield/b/415662298

ako je netko propustio ima snimka cijela

Moj PC  
1 1 hvala 4
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ako spectator bude u finalnoj igri, bit ce super, moci ce se svakakav cinematic lijep snimit {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...

Ako spectator bude u finalnoj igri, bit ce super, moci ce se svakakav cinematic lijep snimit {#}

Neznam zašto nebi bio?

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Battlefield 4

i ovo je super sto tenk ima ogranicenu municiju, nece se vise na pjesadiju pucat s granatama, nego s gunom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

najbolja stvar od svega, jer je sada u bf4 citerima odzvonilo. Nemogu sada vise igrati bf3 nakon svih tih novina sto ce biti u bf4. Zivjela nam bf3 alfa edtion.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice