Oke jel je samo meni SP video na tom streamu?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je Battlefield 3, verzija 2...
Oke jel je samo meni SP video na tom streamu?!
Sad imaju pauzu, reklame. Bit će opet pravi stream...
Oči mi krvare kakvi debili ovo igraju.
Ditto. Gledam i ne vjerujem. Pa niko da iskoristi nešto osim primary-ja. O ciljanju neću ni trošiti riječi.
hahaha, jos nikoga nisam vidio da bunny hopa dok trci, ja si nemogu uopce zamislit da trcim i ne lupam po spaceu
Već sad ne znaju šta bi pričali, a tko zna kako će bit ova tri dana :)
Čekam nekog od youtubera da ga malo ispitaju, bude valjda zanimljivo.
Napokon prati pravog igrača koji zna mišem i tipkama, napokon.
hahaha, jos nikoga nisam vidio da bunny hopa dok trci, ja si nemogu uopce zamislit da trcim i ne lupam po spaceu
Evo sad je skakutao jedan haha.- Djuki to je taj sto je skakutao,vidis kako se prepozna da zna
lol ovaj daskro je izgorio full.
btw. ako uzmeš nečiji kit i dalje si na 0 ammo? bolesno.
i btw2: gledam ekipu i vičem nemoj reloadat nemoj i onda ispuca 2 metka i reloada...sve nas to čeka :)))
.
Mislis?Da nisu i oni ostali bez municije
.
Mislis?Da nisu i oni ostali bez municije
vidio sam majstora koji je changeao dva tri kita i sve je prazno...ne kužim...možda zbilja moraš refillat ammo od supporta ili nula bodova.
Možda ammo ostaje na vojniku, a ne u kitu.
vidio sam majstora koji je changeao dva tri kita i sve je prazno...ne kužim...možda zbilja moraš refillat ammo od supporta ili nula bodova.
Da bit ce da smo istog gledali,to je onaj sto je ok igrao i promjenio par kitova i svi prazni,hm sad neznam
Da bit ce da smo istog gledali,to je onaj sto je ok igrao i promjenio par kitova i svi prazni,hm sad neznam
ali simpatično je da kad god je bolji igrač, vidiš da igra sa mišem...:)
ali simpatično je da kad god je bolji igrač, vidiš da igra sa mišem...:)
Da bas.A vidim da ih dosta igra s jojom,ma ko zna kako je ustvari tesko nekog uopce pogodit s tim,ja mislim da je teze nego misem sto puta
Lol support ima neki super gl automatik, bit će ludo!!
I čini mi se da vozila nemaju limited ammo, ali imaju kao neki pripremljen ammo i kad ga prebrzo ispucaš puno treba da se reloada, dakle nema spamanja i pucanja po helijima ako nenmaš clear shot, odlično!
Tog sam i ja gledao prije spavanja, radilo se o legendarnom Alpha04. :-)
Igrao sam BF2 ali ne mogu se sjetiti da li je postojala opcija da se votanjem u timu promjeni Commander ako ne zna raditi svoj posao kako treba... Da li se itko od ove gerijatrije sjeća toga? I potvrđen in game voice osim svog squada i sa commanderom. U što će biti galame i j..... mamice
Recon počinje djelovati vrlo primamljivo! Ima onaj motion ball sensor ili kako se to već zove kao u BC2.
E pa ta kuglica je puno bolja nego ono sranje kaj ima u bf3.
Pa nije valjda moguće da će BF4 biti best of BF3, BC2 i BF2 kombinirano????
Pa nije valjda moguće da će BF4 biti best of BF3, BC2 i BF2 kombinirano????
to sam i ja jučer pomislio kad sam gledao gameplay.
meni se čini ali kada gledam nekog da vozi heli ,heli mi se više ponašo kao u bf2 nego u bf3 if you know what I mean.
po onim raketama kako ih ispaljuje....
svaki segment su promijenili šta mi se fakat sviđa.
i bio sam u pravu kada sam nakon dva-tri mjeseca igranja bf3 shvatio kao što sam i napisao u bf3 temi da je bf3 beta nečega,sad mi je sve jasno.
morali su izbacit bf3 takav kakav je da bi kasnije dobili puno bolji proizvod.
vidjeli su kako se engine može iskoristiti i prilagoditi i to su i ovih skoro dvije godine i radili.
Trebali su promjenit ruski chopper, odvratan je
Malo me strah ove igretine. Sve što sam vidio do sada djeluje skoro pa fenomenalno. Još destrukcije, više customizacija, commander, spectator, voip, BF3 na n-tu potenciju, i još ko zna šta... dafaq, može li nešto biti predobro? :-)
Jos sam da najave tocan datum bete to bi bilo odlicno:D
Igrao sam BF2 ali ne mogu se sjetiti da li je postojala opcija da se votanjem u timu promjeni Commander ako ne zna raditi svoj posao kako treba... Da li se itko od ove gerijatrije sjeća toga? I potvrđen in game voice osim svog squada i sa commanderom. U što će biti galame i j..... mamice
Bila je "mutiny" mogućnost. Pokreneš vote i onda ekipa glasa.
Jaoo kad dode netko na komandera a nema pojma,nit engleski niti sta treba raditi.
A on ti je potreban da dobijes ammo,specijalizacije itd...
Jucer nismo puno niti vidjeli sta se tice igre.
Reload oruzja nekih,killove,revanje(ako ga je bilo uopce) deploy,i jos ,masu stvari,jer su namjestili da se prekine to odmah koliko sam vidio.
Na jucer videnom sam impresioniran. Iako je izgledao kao poluporizvod sa tim reloadom itd.
Jos vise mi je bilo unisteno jer su invalidi američki igrali na joysticku umjesto na tipkovnici i misu.
To me toliko jucer zivciralo da sam prekinuo stream i otisao spavati.
U jednom trenutku kad je prebacio na nekog lika,vidim da oruzje leta na sve strane,i komentiramo,jbte,pa ovo ima recoil koda drzi .50 cal u ruci...
I onda skuzim da igra sa gamepadom jer je pokusao 'pratit' lika i pucat kako je trcao i onda skuzim da se 'namjesta' za pucanje.
Reko,ok,nabijem sve invalide koji igraju na gamepad,a jos vise onog lika koji je bio spectator,i koji nije mogao ostavit na normalni 1st person pune 2 min.
ma ja znam da mi se neće dat biti commander i tak brijat cijelu partiju kamoli kad su partije po 1000+ ticketa pa poludio bi.
jedino da sam negdje u PM i ništ pametno ne radim i dosadno mi je pa ajde izvadim mob pa preb moba brijem ,
ovak ak igram onda želim igrat ,a to znači pucketat,letit,vozit,rejpat i tak to,sigurno neželim igrat strategiju jer mi je to najgori žanr IKAD.
ali tko zna možda bude zanimljivo,nikad neznaš.
ali baš sam se jučer iznenadio koliko zapravo ima noviteta s obzirom na bf3.