Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.723.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
hrcek kaže...

pozdrav

Zanima me jel zna tko di je najbolje zet bf4,uzeo bi bf4 sa china rising,sad gledam na cjs keys je 275 jel ima jos bolje od toga mozda ?

http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-FREE-China-Rising-DLC-English-Only-EA-Origin-Key.html

Nevirujen da će ti igdi više bit jeftinije. Pripazi dobro šta kupuješ, ja sam vidio, premium ediciju za 300 kn na kraju se ispostavi da je samo poljski i ruski jezik, nemoj se zajebat.. Ja skoro jesam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 22:20 (Du_Jo_Cro).
11 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina

Sta znaci izalzi za nas :D

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ponadam se da su rijesili ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

:)

14 godina
coldyl kaže...
pa nemam msi afterburner..sve mi je dobro radilo do tog vražjeg updejta..poslije njega sam odigrao par rundi i više neće..naravno, javlja mi stalno prilikom pokretanja igre da trebam napraviti update na 14.11 drivere kojih nema..imam 13.12 drivere instalirane..

Pa to si trebao odma reci! {#}

Al vidim da je Pasko rjesio problem!

Nego, sad sam napravio nesto sto nitko na netu ne preporuca: overclockirao sam PCIe sabirnicu.

Ako se vise na javim, znaci da mi je izgorio komp. {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 22:33 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Nego, sad sam napravio nesto sto nitko na netu ne preporuca: overclockirao sam PCIe sabirnicu.

Koji vrazi su te natjerali na to?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dal nekome ova igra uopce ne radi nakon patcha? Prvo sam mislio da je do drivera, pa sam ih updateao, ali nije u tome problem. Igra se ucita, dođe do deploy screena i dalje neide. Igra se vrti, ali ne prihvača nikakove unose od misa, niti tipkovnice, a nije se zaledila. Nisam igrao bf4 vise od mjesec dana, sad sam se malo ponadao da su igru ispolirali i nesto popravili sa mantelom i upadateom, ali jos je gore nego prije. Ima li itko kakov savijet, kako da natjeram ovo smće od igre da normalno radi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Je l neko zna jer nvidia planira nesto raditi ko ovaj amd mantle

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tireN1337 kaže...

Je l neko zna jer nvidia planira nesto raditi ko ovaj amd mantle

Nikada. Nema vam spasa muahahah

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Koji vrazi su te natjerali na to?

Nemam pojma. Nesto nije u redu s kompom kod mene, pa cu ga tjerat dok ne izgori!

A nemam lovu za nove komponente... pa kad zgori, pa-pa igranje {#}

HAHAHA

A ako ne izgori, onda ce bar raditi na full kako spada!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

Jel zna itko neki program koji može logati temperature CPU/GPU, takt CPU, GPU usage, fps itd. al da radi to sve odjednom? Malo mi se neda 10 programa palit da bih to sve napravio :(

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hurki kaže...

Jel zna itko neki program koji može logati temperature CPU/GPU, takt CPU, GPU usage, fps itd. al da radi to sve odjednom? Malo mi se neda 10 programa palit da bih to sve napravio :(

Playclaw. nisam siguran ima li log, ali imaš real-time overlay za GPU usage, temp, i mem usage te CPU usage i temp po coreovima i naravno FPS, snimanje videa i screenshota.

14 godina
Battlefield 4

Ako su išta ispravili, do danas i današnjim apdejtom Origina i igre, to je onda Connecting bug gdje bismo redovito upadali u connection loop i nespajali se.
Danas sam se barem 10x spajao i sve je otprve spojio. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hurki kaže...

hwinfo - za mene bolji ne postoji

btw. igra mi radi jednako kao i prije patch-a, bez greske

16 godina
Battlefield 4

Hebenica. Mislim da mi je već draža od ACE 23 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 23:44 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Upalio i ja malo da vidim nakon par tjedana. Prvo mi se javio info da imam 13.11 iako sam instalirao 13.12 kad su izašli. I stvarno u catalistu je pisalo i dalje 13.11, ponovno sam skinuo 13.12 i pustio instalaciju bez ikakvih brisanja i sad piše 13.12 pod information software. Odigrao par rundi i sve radi kako treba. Čekam sutra da vidim što taj Mantle znači.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Bruno Matejcic kaže...

Dal nekome ova igra uopce ne radi nakon patcha? Prvo sam mislio da je do drivera, pa sam ih updateao, ali nije u tome problem. Igra se ucita, dođe do deploy screena i dalje neide. Igra se vrti, ali ne prihvača nikakove unose od misa, niti tipkovnice, a nije se zaledila. Nisam igrao bf4 vise od mjesec dana, sad sam se malo ponadao da su igru ispolirali i nesto popravili sa mantelom i upadateom, ali jos je gore nego prije. Ima li itko kakov savijet, kako da natjeram ovo smće od igre da normalno radi?

isti problem sam ja imao..upiši u google device driver uninstall ddu i skini sa guru3d..sa tim deinstaliraj  drivere i ponovno instaliraj 13.12 verziju ..trebalo bi radit onda..meni je jedino to pomoglo..

13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

kako si već otključao??

16 godina
sharxtreme kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

kako si već otključao??

Idi na unranked server i možeš koristit sva nova oružja koja dolaze u second assaultu.

14 godina

To samo premium elita može ili?

16 godina
buljo781 kaže...

To samo premium elita može ili?

To ti nebih znao. Probaj.

14 godina
Battlefield 4

Ne znam jeste primjetili, ali dostupni su Assignments iz Second Assaulta.

Znači da nam uskoro stiže...

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Battlefield 4

...ne znam jeste primjetili al mantle upgrade je tu :) . ekipa sa amd hw-om javite dojmove  {#}{#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 1:42 (eywa33).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mantleeee jejjjj , jesmo vec zadnjih 10 stranica :)

Sto moja HD7970 nema mantle , so sad .

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina

aida64

15 godina
Mislio sam da 7970 dobiva mantle, sto nije tako?
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Imate li vi zvuka na TDM Zavod 311????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Igrao veceras Shanghai, Conquest , 64 igraca, prosjecan fps 45, prosjecno zauzece graficke 50%. GG Dice.
Twitter: @191x7
Moj PC  
3 2 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice