Očistio malo računalo, kdr skočio za o.01. Vrijedilo je!
A skill otišao do 900, neće da stane.
Ima jps netko problem sa lokacijom na leaderboardu? Odem na set position i koji god grad odaberem dode mi no city found.
mene je ubacilo usred ničega :D
Ima jps netko problem sa lokacijom na leaderboardu? Odem na set position i koji god grad odaberem dode mi no city found.
mene je ubacilo usred ničega :D
"Ti" si negdje na otoku Flores.
Jesi ti ono rekao da su oko tebe sve cure? Zato napravi sebi jednog sinčića, nauči ga da igra BF i riješio si problem. Moj mali igra većinom Domination i to bolje od mene moram priznati, ali neću da mu govorim to da me ne zajebaje...
Kakva je ovo diskriminacija?! Možda će njegove cure bit bolje od tvog malog
Pa ako cemo suditi prema tvome skilu onda moze probati i sa svojim curama....ali ipak samo je jedna vjestica :)
Pa ako cemo suditi prema tvome skilu onda moze probati i sa svojim curama....ali ipak samo je jedna vjestica :)
Moje cure imaju vrlo jasan stav - "Tata igra neku glupu igru"
Za sve koji ne pratite CES.
Kad vidim da je nešto "Up to..." - odmah me presječe onaj zlokobni grč u stomaku i dobijem proljev govana...
Kad vidim da je nešto "Up to..." - odmah me presječe onaj zlokobni grč u stomaku i dobijem proljev govana...
Pa naravno da je up to. Neče svaki sistem imati veliki dobitak. Netko sa I7 4770K i nekom dobrom grafično naravno neče dobiti veliki boost.
Mantle če puno više koristiti onima koji imaju slabiji CPU i dobru Grafičnu.
Mantle is taking full advantage from CPU scaling, and is completely dependant on GPU speed.
DX games are CPU limited, Mantle games are GPU limmited. FX8350 downclocked to 2GHz introduces zero framerate loss to StarSwarm demo.
Oxide Games devs have said that people with midrange CPUs will have no bottlenecks.
Pa naravno da je up to. Neče svaki sistem imati veliki dobitak. Netko sa I7 4770K i nekom dobrom grafično naravno neče dobiti veliki boost.
Mantle is taking full advantage from CPU scaling, and is completely dependant on GPU speed.
DX games are CPU limited, Mantle games are GPU limmited. FX8350 downclocked to 2GHz introduces zero framerate loss to StarSwarm demo.
Oxide Games devs have said that people with midrange CPUs will have no bottlenecks.
I kad ce se to vec jednom desiti ?
I kad ce se to vec jednom desiti ?
BF4 dobiva mantle ovog mjeseca, dok če druga igra sa Mantle biti Thief na kraju sljedeček mjeseca.
To ce doci kao neka zakrpa za igru ili kroz drivere ?
To ce doci kao neka zakrpa za igru ili kroz drivere ?
Rekli su da če svi koji imaju kompaktibilne kartice dobito mantle kao zakrpu . S tim su valjda mislili preko origina.
Ali mislim da je skoro pa sigurno da če AMD zbog ovoga morati izbaciti i nove drivere.
taj mantle je zesci fail... trebao je izaci na vidjelo u 12 mjesecu al nista od toga...
fascinantno mi je toda ce "poboljsati" karakteristike u igri svima koji imaju seriju grafa od 7 prema novijama, a dok sa starim grafama (recimo ko moja 5770) igra ide bez ikakvih problema a i jos uz to ja sam sa svojom kramp grafom imao znatno manje problema nego kolege koji imaju puno bolje grafe... e sad di je tu logika
OD AMD-a sve što ima GCN arhitekturu; dakle HD 7000, 8000, R5/R7/R9.
Bilo je tako na početku,a onda su to demantirali i izgleda da će izaći za sve arhitekture
Znači ako sam dobro shvatio, on bi trebao poboljšati igru tako što će više posla odrađivati GPU? Moja 7870 spada u tu kategoriju?
Koliko ja razumijem neće ali če zato AMD update omogučiti samo za 7k, 8k i R seriju. Vrlo vjerojatno zbog prodaje novih kartica.
@Hurki Kakav CPU imaš?
Koliko ja razumijem neče ali če zato AMD update omogučiti samo za 7k, 8k i R seriju. Vrlo vjerojatno zbog prodaje novih kartica.
@Hurki Kakav CPU imaš?
AMD Athlon X4 740 3,2
Koliko ja razumijem neče ali če zato AMD update omogučiti samo za 7k, 8k i R seriju. Vrlo vjerojatno zbog prodaje novih kartica.
@Hurki Kakav CPU imaš?
AMD Athlon X4 740 3,2
Onda bi ti trebao imati veliki boost ako je vjerovati tome što se govori.
@Hurki Kakav CPU imaš?
AMD Athlon X4 740 3,2
huhuuu :D hajde živi bili pa vidjeli :D
@Hurki Kakav CPU imaš?
Tebi se pokvario "Ć" na tipkovnici?
@Hurki Kakav CPU imaš?
Tebi se pokvario "Ć" na tipkovnici?
Već smo konstatirali odavno da je dečko iz Slovenije ako se ne varam, pa otud povod nekim greškama pri pisanju.
Samo me zanima kak će reagirat bf na taj mantle.
Nema me(n)tle za AMD i BF, a nema ni Second Assault za PC. Mozda da ponude jos koji dabl XP vikend, s obzirom da im to jedino radi.
Firefox koliko je tebi iskorišten RAM GPU-a u BF4 dok igraš multiplayeru. Znam da ovisi od postavki ali meni sa R9 280X nikad ne prelazi 1,2 GB. Nažalost je moj CPU ne može pogurati do kraja......
Firefox koliko je tebi iskorišten RAM GPU-a u BF4 dok igraš multiplayeru. Znam da ovisi od postavki ali meni sa R9 280X nikad ne prelazi 1,2 GB. Nažalost je moj CPU ne može pogurati do kraja......
Ipak imaš Bneck? :(
Ipak imaš Bneck? :(
Nažalost da. Moj i7 920 ipak malo kaska za grafom. Koliko tvoja grafulja povuče? Nadam se da će ovaj Mantle malo popraviti stvari mada sam ja i sa ovim zadovoljan. Ipak nije do BF-a nego do mene