Ja sam ti u protiv taboru, meni ne smeta ni da skineš vrata s ormara i pokažeš se u punom svjetlu. Svi mi znamo da ti na temi visiš i igru igraš samo da možeš sa zengeom bit u kontaktu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tonči molim te prestani i izađi iz ormara, ne budi prokleti fanboy.
Nemoj molim te igrati igru koja ti se sviđa! Nisi u redu, znaš!
Kad bi ste pažljivo čitali replike forumaša, poput, recimo, mene, koji sam uzgred prelijep i prilično pametan, a o igračkom skillu ne bi ovom prilikom.
Onda bi ste primjetili da je Tonči već nekoliko puta krišom otškrinuo vrata.
Meni dovoljno da ne mislim o njemu ono što sam onomad.
Ma niti jednom prilikom jer nemamo o čemu...
Ali čekaj, ne razumijem, dakle ili moraš biti fanboy, ili super hejter. Ne postoji sredina di si zadovoljan igrom ali i dalje misliš da neke segmente i djelove treba popraviti..
a da mi napravimo dvije teme, jednu za vajnere da rage quitaju i pišu tamo, a drugu za ostale ljude da normalno razgovaraju o igri?
Ali čekaj, ne razumijem, dakle ili moraš biti fanboy, ili super hejter. Ne postoji sredina di si zadovoljan igrom ali i dalje misliš da neke segmente i djelove treba popraviti..
a da mi napravimo dvije teme, jednu za vajnere da rage quitaju i pišu tamo, a drugu za ostale ljude da normalno razgovaraju o igri?
Ja sam toliki hejter zato jer ste "vi" to napravili od mene.
Ja sam toliki hejter zato jer ste "vi" to napravili od mene.
Ma nisi ti kriv, ja sam....
kad procitas ovih par zadnjih stranica, ako uspijes (u nadi da ces procitati nesto vezano uz igru), od svega procitanog u glavi ti ostane svedeno na jednu recenicu -> "moja mama je deblja od tvoje"
kad procitas ovih par zadnjih stranica, ako uspijes (u nadi da ces procitati nesto vezano uz igru), od svega procitanog u glavi ti ostane svedeno na jednu recenicu -> "moja mama je deblja od tvoje"
Zašto imaš tako ružno mišljenje o mami? i kaže se punašnija..pristojnije je
Na koliko van je "Network smoothing factor"?
0% jer sve više je previše.
Potpisujem.
Probaj odigrat na 100
Meni se dogodilo (samo jednom) da frajer ispred mene klizi na koljenim kao EOD bot. NSF nisam dirao, na defaultu je. Da ga smanjim ili nešto? Ne znam ni na koliko je trenutno...
Probaj odigrat na 100
Zašto kad ćeš mi ti sad reći u čemu je fora jer igraš na 100, jel tako?
Mlatimudani, sve redom...
Meni se dogodilo (samo jednom) da frajer ispred mene klizi na koljenim kao EOD bot. NSF nisam dirao, na defaultu je. Da ga smanjim ili nešto? Ne znam ni na koliko je trenutno...
Meni dva puta i u oba je bio na 0,ustvari prvi put mi je bilo smijesno vidjet kako vozi na koljenima a drugi put sam poludio jer me ubio
Joj neznam šta si nek mislim o ovome.
Neznam što je slabije, to da če BF sada biti godišnja igra ili to da če novu igru raditi Criterion.
Probaj odigrat na 100
Zašto kad ćeš mi ti sad reći u čemu je fora jer igraš na 100, jel tako?
Pa probaj odigrat na 100 i ti pa mi reci kako se tebi ponaša, jer kako se meni čini radi boje na 100.
Meni dva puta i u oba je bio na 0,ustvari prvi put mi je bilo smijesno vidjet kako vozi na koljenima a drugi put sam poludio jer me ubio
Pa i mene je ovaj, mater mu...
Jedno je biti fanboy, drugo je biti hater a najgore je biti je.beni licemjer.
a sta je sa onima koji su pro !?!
najbolje je biti pro :D

Kak tebi igra radi....
Kak tebi igra radi....
pre-kra-sno prekrasno
bez greske vec par tjedana :D
pitanje je kako tebi radi posto si jedan i jedini priznati pro :P

pre-kra-sno prekrasno
bez greske vec par tjedana :D
To je lijepo.
http://www.videogamer.com/xboxone/battlefield_4/news/rumour_criterion_developing_battlefield_spin-off.html
Joj neznam šta si nek mislim o ovome.
Neznam što je slabije, to da če BF sada biti godišnja igra ili to da če novu igru raditi Criterion.
Vjerojatno Bad Company.
I to će sposrat kao i MOH.
Pirat jel i tebi na 8?
Jel ima neko bug da u helijima i jetovima ne radi free look i treba switchati seatove ili u 3. lice pa natrag da proradi?
Meni se taj bug dogada u 70% ulazaka u vozila, vec pomalo postaje iritantno.
Igram SP i odjedanput, black screen, u pozadini čujem dijaloge, ctr+alt+del ne pomaže osim hard reseta....
Pretpostavljam da za taj issue nema lijeka?
Koji ste VPN koristili za Mexico ?
Jel ima neko bug da u helijima i jetovima ne radi free look i treba switchati seatove ili u 3. lice pa natrag da proradi?
Meni se taj bug dogada u 70% ulazaka u vozila, vec pomalo postaje iritantno.
To je takodjer jedan od bugova koji me je otjerao na inf mape. Ne da tada ne mozes gledati oko sebe vec ti vozilo zna pucati corke. Ne trebas mjenjati mjesto, ako imas 3d person view na postavkama vozila.
ma tebe su otjerale papige sa paracela, priznaj ceco