Evo im, sto igraci iscekuju od BF4, da naprave multi kako spada i da isprave poneke greske iz bf3 i uzimam ga.
Da uvedu 128 igraca i vece mape ma kupio bi 5 kopija i podjelio prijateljima
128 igrača je pre previše ako se mene pita...
Evo im, sto igraci iscekuju od BF4, da naprave multi kako spada i da isprave poneke greske iz bf3 i uzimam ga.
64 igrača su sad nebalnsirana i cluster fucktave runde, nema smisla preko 64, stime da sad bi trebali složit mape za conyuest 24 32 i 64 drukčije a ne isto pa samo pro,mjenit zastave
Za Metro je taman
64 igrača su sad nebalnsirana i cluster fucktave runde, nema smisla preko 64, stime da sad bi trebali složit mape za conyuest 24 32 i 64 drukčije a ne isto pa samo pro,mjenit zastave
ja bi volio samo da vrate ogranicenje na rush max 32 slota, tako da nije moguce igrati preko toga. A 128 igraca je vec bilo igrivo u povijesti BF, ne vidim nista lose ako bi opet bilo. Da naprave neki oblika CQ big mapa na kojima bi bilo to dostupno, a ne sadasnju metro pa da stave 128. Admini bi imali puno zahvalnije servere za odrzavati.
ma samo da naprave servere kak spada,a ne da moram popravljat igru i ja kupujem...ovak neznam
Ovo i cheatanje su veliki problemi i živo me zanima kako će dice to riješiti u bf4.
Nabacite pogled na ovu temu, bar malo.
Ovim ljudima neke stvari nisu baš jasne...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654625500352229/1/
mah jedan je lud ostali trolaju
mah jedan je lud ostali trolaju
Baš to haha
nerazumijem zašto je ovo problem, pa toliko ima servera da je to čudo. mislim znam da poraste ego kad te netko bana jer si pro, ali opet njegovo je pravo da te kicka. Baš je nedavno frajer imao na cecinom serveru ima 120-1 sa helijem i nisi ga mogao skinuti nikako i zamisli u roku 10min se server izpraznio, i šta bi on sada radi njega trebao imati ispražnjen server radi nekakvih prava ma daj molim te. A ovo radi cheatera, i nema ih toliko koliko se misli. Ja sam 700h bf3 sam naišao na njih možda 10-ak to je to ( ili samo možda malo igram ESL ), dok je "starijoj" ekipi je svatko cheater!
isto tako znam i ostaviti igraca da ima takav skor ako je cist igrac. Igracima sam da opciju da su sami admini sa !vote kick i !votenuke. Ali imam i par banova nazalost vecinom domacoj ekipi, uglavnom zbog ponasanja na serveru. Npr. Domi_zg mi ima ban na svim serverima jer svi znamo tko je on i kako se ponasa.
hahhaha Evo posto Domi ili nemas hrabrosti napisati na forumu valjda da ne skuzimo i novi nick evo ja podjelim sa ekipom :
Znaci PP na bugu
Nvidia GTX680
Predmet: E seljo
Sadrzaj :
Domi_zg mi ima ban na svim serverima jer svi znamo tko je on i kako se ponasa.
kaj ovo treba znacit zanima me? daj mi reci to na kojim serverima sam banan to? na tvom serveru nebi igro da mi platis kuzis tak da molim te ne spominji moje ime na ovom forumu vise ok? ionak te neznam tak da samo odjebi od mene ok?
Evo procitaj sadrzaj PP pa vidi zasto si banan i na serverima ,jer ovo ti je ljepsi dio kulture.
I onda dobijes jedan MoHW, di su adimni za sever koji placaju mogli belnuti ko tele u sarena vrata.
Da, onda dođe neki jači igrač, malo owna, noob pokrene votekick i njubovi mu votaeaju i bace ga van ni krivog ni dužnog.
Treba uvest zvijezdice i reportove admina i servera.
Još uvijek nema BF4 bete:
Nemam ni ja.
@Pirat:
Lulz, vidiš, ni ne skrivaju, BF4 je ekspanzija za BF3. Al ako sam dobro shvatio ti si kupio BF4, ali ti isto ne piše da imaš Beta Access?
Lulz, vidiš, ni ne skrivaju, BF4 je ekspanzija za BF3. Al ako sam dobro shvatio ti si kupio BF4, ali ti isto ne piše da imaš Beta Access?
Nisam još kupio BF4.
Imam samo BF3 Premium....ta beta mi došla danas :)
a kad ce se pustiti beta..??
a kad ce se pustiti beta..??
Jesen. Početak 10. mjeseca najvjerovatnije.
Nisam još kupio BF4.
Log out/log-in - evo je i kod mene.
Nisam još kupio BF4.
Log out/log-in - evo je i kod mene.
Kod mene također.
Evo i ja dobio betu na punjabi premium
cim spomene neko 128 igraca, odmah se sjetim BF1942 i El Alamein mape, nostalgija
nije previse na conquest large mapama, na team death match mapama, apsolutno da
nije previse na conquest large mapama, na team death match mapama, da
Naravno da nije! Sad kad gledaš 64 igrača su živi kaos, tu se ne zna ko na koga puca, hrpa kampera, ovaj leti sa c4, ovaj lećži sa claymoricama, engiji kampaju sa bazukama...
128 igrača znači još veće mape, i još veći problem hitrega, zamisli kad bi serveri trebali u sekundama izračunati po 30-40 killova koji su desili, jel znaš koliko to teško pada servima i koliko 64 player serveri imaju lošiji hitreg radi toga.
Po meni 16-24-32-48-64 maks.
Preko toga ne, i da se po tim brojkama slažu mape i da je nemoguće igrat rush 64, nemoguće squad dmtch preko 16 da je nemoguće stavit conquest veliki na 32 igrača, to oni sami moraju složtii warcon i procon da ne doszvoljava tako štvo da se ne abjusaju serveri
razumijem da ima ekipe koja voli super clusterfuckove i ja sam volio igrat 64 na početku ali kad dođeš na 32-24 server koliko više ljudi igra objective trude se i bolje igraju to je čudo