Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.628.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
pamark kaže...

Evo im, sto igraci iscekuju od BF4, da  naprave multi kako spada i da isprave poneke greske iz bf3 i uzimam ga.

Da uvedu 128 igraca i vece mape ma kupio bi 5 kopija i podjelio prijateljima{#}

128 igrača je pre previše ako se mene pita...

BF3: hRci_HR
15 godina
Hrci kaže...
pamark kaže...

Evo im, sto igraci iscekuju od BF4, da  naprave multi kako spada i da isprave poneke greske iz bf3 i uzimam ga.

64 igrača su sad nebalnsirana i cluster fucktave runde, nema smisla preko 64, stime da sad bi trebali složit mape za conyuest 24 32 i 64 drukčije a ne isto pa samo pro,mjenit zastave

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Hrci kaže...
pamark kaže...

Za Metro je taman{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hrci kaže...
pamark kaže...

64 igrača su sad nebalnsirana i cluster fucktave runde, nema smisla preko 64, stime da sad bi trebali složit mape za conyuest 24 32 i 64 drukčije a ne isto pa samo pro,mjenit zastave

ja bi volio samo da vrate ogranicenje na rush max 32 slota, tako da nije moguce igrati preko toga. A 128 igraca je vec bilo igrivo u povijesti BF, ne vidim nista lose ako bi opet bilo. Da naprave neki oblika CQ big mapa na kojima bi bilo to dostupno, a ne sadasnju metro pa da stave 128. Admini bi imali puno zahvalnije servere za odrzavati.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan

ma samo da naprave servere kak spada,a ne da moram popravljat igru i ja kupujem...ovak neznam

dobus
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

gadi mi se ovo

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
Scrappy kaže...

gadi mi se ovo

Ovo i cheatanje su veliki problemi i živo me zanima kako će dice to riješiti u bf4.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nabacite pogled na ovu temu, bar malo. {#}
Ovim ljudima neke stvari nisu baš jasne...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654625500352229/1/

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:21 (Schima).

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

mah jedan je lud ostali trolaju

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

mah jedan je lud ostali trolaju

Baš to haha

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Scrappy kaže...

nerazumijem zašto je ovo problem, pa toliko ima servera da je to čudo. mislim znam da poraste ego kad te netko bana jer si pro, ali opet njegovo je pravo da te kicka. Baš je nedavno frajer imao na cecinom serveru ima 120-1 sa helijem i nisi ga mogao skinuti nikako i zamisli u roku 10min se server izpraznio, i šta bi on sada radi njega trebao imati ispražnjen server radi nekakvih prava ma daj molim te. A ovo radi cheatera, i nema ih toliko koliko se misli. Ja sam 700h bf3 sam naišao na njih možda 10-ak to je to ( ili samo možda malo igram ESL ), dok je "starijoj" ekipi je svatko cheater!

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

isto tako znam i ostaviti igraca da ima takav skor ako je cist igrac. Igracima sam da opciju da su sami admini sa !vote kick i !votenuke. Ali imam i par banova nazalost vecinom domacoj ekipi, uglavnom zbog ponasanja na serveru. Npr. Domi_zg mi ima ban na svim serverima jer svi znamo tko je on i kako se ponasa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Meni je 48 idealan broj ako je pun server

32 je premalo, imas ih 14-16 (pun server) u drugom timu i na vecoj mapi je to mal KDR

Ali opet, eto jucer mi uzmu MI-28 pet puta pred nosom i svaki put se zabi u dizalicu na Firestormu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hahhaha Evo posto Domi ili nemas hrabrosti napisati na forumu valjda da ne skuzimo i novi nick evo ja podjelim sa ekipom :

Znaci PP na bugu

Nvidia GTX680

Predmet: E seljo

Sadrzaj : 

Domi_zg mi ima ban na svim serverima jer svi znamo tko je on i kako se ponasa.

kaj ovo treba znacit zanima me? daj mi reci to na kojim serverima sam banan to? na tvom serveru nebi igro da mi platis kuzis tak da molim te ne spominji moje ime na ovom forumu vise ok? ionak te neznam tak da samo odjebi od mene ok?

Evo procitaj sadrzaj PP pa vidi zasto si banan i na serverima ,jer ovo ti je ljepsi dio kulture.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 20:29 (ceco22).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

gadi mi se ovo

Treba adminima ukinuti mogućnost kickanja sa servera.Ako je netko cheater neka ga se izbaci votanjem ili automatski ako ga PB detektira.

Također ukinuti mogućnost ograničavanja klasa i oružja.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Scrappy kaže...

gadi mi se ovo

Treba adminima ukinuti mogućnost kickanja sa servera.Ako je netko cheater neka ga se izbaci votanjem ili automatski ako ga PB detektira.

I onda dobijes jedan MoHW, di su adimni za sever koji placaju mogli belnuti ko tele u sarena vrata. 

15 godina
NFSPredator0010 kaže...
Scrappy kaže...

gadi mi se ovo

Da, onda dođe neki jači igrač, malo owna, noob pokrene votekick i njubovi mu votaeaju i bace ga van ni krivog ni dužnog.

Treba uvest zvijezdice i reportove admina i servera.

12 godina
Battlefield 4

Još uvijek nema BF4 bete:

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Hrci kaže...

سمندری ڈاکو
17 godina
Hrci kaže...

Nemam ni ja.

@Pirat:

Lulz, vidiš, ni ne skrivaju, BF4 je ekspanzija za BF3. Al ako sam dobro shvatio ti si kupio BF4, ali ti isto ne piše da imaš Beta Access?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:22 (TomoR).
16 godina
moderator
TomoR kaže...
@Pirat:

Lulz, vidiš, ni ne skrivaju, BF4 je ekspanzija za BF3. Al ako sam dobro shvatio ti si kupio BF4, ali ti isto ne piše da imaš Beta Access?

Nisam još kupio BF4.

Imam samo BF3 Premium....ta beta mi došla danas :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:25 (pirat).
13 godina
Battlefield 4

a kad ce se pustiti beta..??

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
tomislavivic kaže...

a kad ce se pustiti beta..??

Jesen. Početak 10. mjeseca najvjerovatnije.

17 godina
pirat kaže...
TomoR kaže...
@Pirat:

Nisam još kupio BF4.

Log out/log-in - evo je i kod mene.

12 godina
TomoR kaže...
pirat kaže...
TomoR kaže...
@Pirat:

Nisam još kupio BF4.

Log out/log-in - evo je i kod mene.

Kod mene također.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo i ja dobio betu na punjabi premium 

1 0 hvala 0
14 godina
Hrci kaže...
pamark kaže...

cim spomene neko 128 igraca, odmah se sjetim BF1942 i El Alamein mape, nostalgija

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
protjeran
Hrci kaže...
pamark kaže...

nije previse na conquest large mapama, na team death match mapama, apsolutno da

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 14:30 (KISS).
15 godina
KISS kaže...
Hrci kaže...
pamark kaže...

nije previse na conquest large mapama, na team death match mapama, da

Naravno da nije! Sad kad gledaš 64 igrača su živi kaos, tu se ne zna ko na koga puca, hrpa kampera, ovaj leti sa c4, ovaj lećži sa claymoricama, engiji kampaju sa bazukama...

128 igrača znači još veće mape, i još veći problem hitrega, zamisli kad bi serveri trebali u sekundama izračunati po 30-40 killova koji su desili, jel znaš koliko to teško pada servima i koliko 64 player serveri imaju lošiji hitreg radi toga.

Po meni 16-24-32-48-64 maks.

Preko toga ne, i da se po tim brojkama slažu mape i da je nemoguće igrat rush 64, nemoguće squad dmtch preko 16 da je nemoguće stavit conquest veliki na 32 igrača, to oni sami moraju složtii warcon i procon da ne doszvoljava tako štvo da se ne abjusaju serveri

razumijem da ima ekipe koja voli super clusterfuckove i ja sam volio igrat 64 na početku ali kad dođeš na 32-24 server koliko više ljudi igra objective trude se i bolje igraju to je čudo

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 12:41 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije moj video, ali se slazem s autorom

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 13:23 (crnyo).

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice