Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Ja ne kužim one flak-ove(ak se tak zovu).

Stavio sam si field upgrade na offensive večinom zbog više ammo-a. Kasnije sam na forumu vidio taj se taj ammo mora "osvojiti" i s vremenom sam ga dobio i vidio sam da mi se ammo povečao za 50%.

Izašao sam kasnije sa servera, nedavno ponovo ušao i vidim da ponovo imam oko 150 metaka umjesto 200+.

Ti flak-ovi se svaki puta moraju "osvojit" ili?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...
edit: nedaju supci povrat novaca kazu da se obratim tamo odakle sam kupio igru i ode on sa chata!

Ma to je pre lol,ja sam mislio da se ti zezaš.

Ti si kupio negdje ključ i sad bi da ti EA vrati lovu za igru koju nisi kupio na originu.

Ja se iskreno nadam da malo trolaš,jer govoriti ovakve glupost javno.{#} 

سمندری ڈاکو
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ja ne kužim one flak-ove(ak se tak zovu).

Stavio sam si field upgrade na offensive večinom zbog više ammo-a. Kasnije sam na forumu vidio taj se taj ammo mora "osvojiti" i s vremenom sam ga dobio i vidio sam da mi se ammo povečao za 50%.

Izašao sam kasnije sa servera, nedavno ponovo ušao i vidim da ponovo imam oko 150 metaka umjesto 200+.

Ti flak-ovi se svaki puta moraju "osvojit" ili?

LOL.

pa naravno.

15 godina
Battlefield 4

Da mora se ponovo osvojit i moram priznat kako mi se to uopce ne svidja.  Mislim da 90% ljudi uopce nezna kako to funkcionira a vecina nih koji znaju ne igtaju tako da se paze kad ostanu zadnji.  Meni je bolji sistem recimo iz bc2.otkljucas,opremis se i ides. Fale mi dodatne rpg granate. Obozavam tamanit tenkove a ovo sto imas na pocetku je malo s obzirom da nitko ne baca ammo.  Moze li se nekako drugacije opremit dodatnim granatama? 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
BFBeast kaže...

dali refund mogi traziti samo oni koji su kupili igru preko origina ili mogu svi. 

ako ne dali se moze bf4 prebaciti posebno na novi account jer bi prodao igru.

Igra mora biti kupljena preko origin store-a, a čak da si je i kupio preko origina više nebi imao pravo na refund.

https://help.ea.com/article/returns-and-cancellations

https://help.ea.com/article/origin-eu-returns-and-cancellations#1

14 godina

Hajde da ja pitam.

Kak se vrti igra na i5 3570k i HD7850 u MP?

Isplati li se uopće nabavljat igru? Vidim da dosta ljudi ima problema, ak će mi se igra štekat na sekund-dva kao što je u beti neću ni nabavljat. Barem ne dok ne nabavim još rama ili PS4.

Blago budalama.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Da mora se ponovo osvojit i moram priznat kako mi se to uopce ne svidja.  Mislim da 90% ljudi uopce nezna kako to funkcionira a vecina nih koji znaju ne igtaju tako da se paze kad ostanu zadnji.  Meni je bolji sistem recimo iz bc2.otkljucas,opremis se i ides. Fale mi dodatne rpg granate. Obozavam tamanit tenkove a ovo sto imas na pocetku je malo s obzirom da nitko ne baca ammo.  Moze li se nekako drugacije opremit dodatnim granatama? 

ako sam ti ja komandir bacim ti kutiju iz zraka... samo trebamo igrat na istom serveru... :D

15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Hajde da ja pitam.

Isplati li se uopće nabavljat igru? Vidim da dosta ljudi ima problema, ak će mi se igra štekat na sekund-dva kao što je u beti neću ni nabavljat. Barem ne dok ne nabavim još rama ili PS4.

Igra odlicno radi s HD7850 (mislim na 2GB) i 3570k. Ide sve ultra, ali bez AA u dobrih 45fps-a, fullhd. Eventualno ti moze lose radit zbog premalo RAM-a

15 godina
Battlefield 4

:-)  to bi bilo lijepo.  Danas trcim zq dva lika kojq mi mogu dat ammo i derem se kao idiot i niko nista. Klasika. Nekad se sam roknem jer mi sr neda zaje*avat vise:-D 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Vrti se ko runde u zadrugi nakon dobre žetve.

16 godina
buljo781 kaže...

Hajde da ja pitam.

Odlično se vrti, igram 1080p HIGH ssao, resolut. scale na 100%, gotovo da imam lock na 55 (skace od 40 - 90)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma joj prvo nek riješe ovaj problem sa crashevima jer mi to već ide polako na živce

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni jos ne radi queue? Jel svima tak?

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
kach kaže...

Meni jos ne radi queue? Jel svima tak?

ni meni isto. sve se urotili protiv mene. mislim da imam sve  bugove koja ova igra moze imati. vise mi je d***dilo resetirarati komp.

17 godina
Battlefield 4

Blago vama koji igrate bez crashanja. Igra je preodlicna ali mi konstantno crashanje ide vec na ku***

Kod mene se skoro svaka runda rusi, od pocetka partije do nekih 10min igre. (Posebno se rusi kad stisnem deploy button )

Danas je mnogo gore nego jucer, a nisam nista mijenjao i ko zna u cemu je sad stvar.

Pojavljuju mi se 3 tipa rusenja.

1. Screen freeze i Sound loop (moram ubit proces u task manageru)

2. Iznenadni crni ekran sa loading crticom u gornjem lijevom kutu (srusi se na desktop bez poruke)

3.Iznenadni crash na desktop sa porukom "Battlefield 4 has stopped working"

Win 8.1 64bit

i5 750

hd 7950 (13.11 beta8)

EDIT1(Nos): Ne spamam.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 22:13 (pamark).

0 0 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...
buljo781 kaže...

Hajde da ja pitam.

Igra odlicno radi s HD7850 (mislim na 2GB) i 3570k. Ide sve ultra, ali bez AA u dobrih 45fps-a, fullhd. Eventualno ti moze lose radit zbog premalo RAM-a

Zaš forsirat ultru kad nemaš sigurnih 60?

Samo da piše ultra :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
pamark kaže...

Blago vama koji igrate bez crashanja. Igra je preodlicna ali mi konstantno crashanje ide vec na ku***

Kod mene se skoro svaka runda rusi, od pocetka partije do nekih 10min igre. (Posebno se rusi kad stisnem deploy button )

Danas je mnogo gore nego jucer, a nisam nista mijenjao i ko zna u cemu je sad stvar.

Pojavljuju mi se 3 tipa rusenja.

1. Screen freeze i Sound loop (moram ubit proces u task manageru)

2. Iznenadni crni ekran sa loading crticom u gornjem lijevom kutu (srusi se na desktop bez poruke)

3.Iznenadni crash na desktop sa porukom "Battlefield 4 has stopped working"

Win 8.1 64bit

i5 750

hd 7950 (13.11 beta8)

Događa se kad spamaš deploy, stisni jednom i trebalo bi biti ok.

I'm very large!
16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...
pirat kaže...
BFBeast kaže...
to je kao da kupis auto bez ijednog stakla i da ti u autocentru kazu gospodine nemojte se uzrujavati staviti cemo vam stakla kroz 6mj.

Nije to ni blizu,daj se uozbilji,jedno je igrica a drugo auto.wtf

pa da nijem, ali jeli uredu da mi ovako radi igra, ovo je stvar koja je prelila casu. idem sa ovim videom na origin chat traziti povrat novca.

edit: nedaju supci povrat novaca kazu da se obratim tamo odakle sam kupio igru i ode on sa chata!

BFBeast... tebi nešto gadno zeza po CPU-u... Ovo je ponašanje tipično za situaciju kad imaš dva paralelna žderača resursa koji se kolju za CPU vrijeme.

Jesi li siguran da su ti Windowsi OK?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
protjeran
Battlefield 4

windowsi su novi stari 2tj. bas snimio da budem spreman kada iz ade igra. napravio sam sve updejte i sve drivere najnovije. stavio na high performance u windowsima. ma napravio sam sve zivo da imam sto bolje performance ali nece i nece dok nerazbijem nesto od periferije iako ona nije nista kriva. ali toliko mi digne tlak da poludim.

1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jel netko zna koja je fora sa tagovima.

Ne dopušta mi [NOB] tag, u beti je normalno radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jel se još nekome događa da mu ne sejva igru? Meni je sejvalo do Singapura i onda od samog kraja te misije nadalje ništa ne sejva, iako uredno pokaže onaj znak za autosave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

pa da nijem, ali jeli uredu da mi ovako radi igra, ovo je stvar koja je prelila casu. idem sa ovim videom na origin chat traziti povrat novca.

nešto tebi nije u redu, ali ne sa igrom. iako i igra ima svojih problema sa serverima.

ti imaš padove sa 150 na 5 fpsa pa 105 na 16 fpsa. normalno da će ti response biti nikakav i  da ćeš imati takve probleme. takvi dropovi su neigrivi i to tvoj video i pokazuje.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

windowsi su novi stari 2tj. bas snimio da budem spreman kada iz ade igra. napravio sam sve updejte i sve drivere najnovije. stavio na high performance u windowsima. ma napravio sam sve zivo da imam sto bolje performance ali nece i nece dok nerazbijem nesto od periferije iako ona nije nista kriva. ali toliko mi digne tlak da poludim.

Daj napiši pc komponente koje imaš ,rezu na kojoj igraš ,postavke u igri .Što ako se nakraju ispostavi da je problem do tvog kompa a ne " u svemu što se urotilo protiv tebe ". Podijeli te stvari s nama pa možda se netko nađe da ti pomogne. Imao sam prijatelje koji su znali psovati po  ljudima koji su radili igre pa se na kraju ispostavilo da su sami bili krivi za svoje probleme (uglavnom softverske prirode).

14 godina
BFBeast kaže...

RAM problem? Tak je i meni bila beta i prije toga BF3 dok nisam kupio još memorije.

Blago budalama.
13 godina
Battlefield 4

Nova poruka dana!

AUDIOFIL
Moj PC  
9 0 hvala 3
16 godina
BFBeast kaže...

Nema ovo veze s igrom, tebi ili nesto zdere CPU pa je zagusena sabirnica graficke ili imas problema s driverima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:09 (Mitch).
15 godina
Battlefield 4

Eto ljudina neznaš ni komp natjerat da radi. lol. {#}

btw,. operation locker ruši server uvijek, wtf.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:10 (fila2208).
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
protjeran
maxis kaže...

Daj napiši pc komponente koje imaš ,rezu na kojoj igraš ,postavke u igri .Što ako se nakraju ispostavi da je problem do tvog kompa a ne " u svemu što se urotilo protiv tebe ". Podijeli te stvari s nama pa možda se netko nađe da ti pomogne. Imao sam prijatelje koji su znali psovati po  ljudima koji su radili igre pa se na kraju ispostavilo da su sami bili krivi za svoje probleme (uglavnom softverske prirode).

CPU: I5 3570K  4.5ghz

MBO: ASROCK Z77 EXTREME 4

VGA:sapphire 6950 1gb 
RAM: 8gb DDR3(1600) 
DISK: SSD kingston v300 120GB 
WD Caviar Blue 500GB 

720p all low osim mesha na high. ali isto je i  kad je mesh na low.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:14 (BFBeast).
16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...
maxis kaže...

CPU: I5 3570K  4.5ghz

MBO: ASROCK Z77 EXTREME 4

VGA:sapphire 6950 1gb 
RAM: 8gb DDR3(1600) 
DISK: SSD kingston v300 120GB 
WD Caviar Blue 500GB 

720p all low osim mesha na high. ali isto je i  kad je mesh na low.

1GB je bojim se malo VRAM-a za BF4.  Teksture, frame buffer, mape, bumpsi... sve živo ide u VRAM. Imaš 1 GB što je "jadno" za ovu igru (zašto ti je ostatak ovako dobar, a grafa užas?), igra konstantno mora puniti i prazniti memoriju na kartici, tražiti od OS-a...

Provjerit ću koliko meni uzima memorije s tvojim postavkama, ali ovo mi izgledao kao vjerojatan krivac.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Battlefield 4

Koliko smo skuzili,na mapi Operation Locker puca server UVIJEK. Bilo koji server.

Do sada nismo niti jednu rundu do kraja odigrali.

Moj PC  
2 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice