Nema sanse

Nema sanse
Ljudi, jebo pas mater DICEu i njihovim glupostima.
Ovo sranje od igre me opet počelo jebat. Užasno sam ljut i živčan.
Dakle kako sam updateao W10 na najnoviji veeeeliki update, igra mi je počela ovo delat:
kada se joinam na server, jednostavno ono na početku deploy screen i nakon 2-3 sec mi se komplet zamrzne. Ništa tipkovnica, ništa miš,
nemogu ništa. Nit onak da mi iz full screen moda u borderless, ništa.
Doslovno mi se radnom događa. Ponekad sve normalno, a ponekad rokne i neda, na kraju ako ja ne zatvorim dobim kick zato kaj nikaj ne delam.
I da igru mogu altabat.
također mi još odprije na počektu, kada mi se odmah otvori deployment screen, ekran se zacrni i ponovo vrati na novo, kao da ugasi driver od
grafičke i digne ga nazad.
Stavio sam najnoviji driver za AMD i ništa, prije toga vozio na driver iz kraja 3. mjeseca.
4770k, 290 Gaming, 16GB rama i tak, dakle komp nema problema.
Perfavour help, this is killing me.
Dobit ces odgovore od kojih ces pozeljeti obrezati sam sebe poklopcem od flomastera...
repair game probaj
ako ti se dogadja random mozda imas neki program upaljen koji obicno nemas i ne slaze se s igrom dobro,meni se zna srusit VLC kad upalim bf npr.
Gasite onaj AMD Gaming Evolved / Raptr. To smeće u nekim igrama radi nečuvene probleme.
I onaj Plays.tv klijent što služi kao Shadowplay i koji je naslijedio tu funkcionalnost u Raptru - recimo to čudo mi ne da vrtiti 3DMark TimeSpy.
Kupi Nvidiu.
Dobit ces odgovore od kojih ces pozeljeti obrezati sam sebe poklopcem od flomastera...
Mama i tata su mi rekli da sam obrezan poklopcem češke paštete
Repair program sam probao odmag, 0 bodova.
Svi programi su mi na kompu oduvijek, dakle jedan od "posebnih" je Afterburner i ništa više, jer stvarno me ne zanimaju sranja od drugih.
AMD Gaming Evolved, Plays.tv nemam uopće na kompu, nit' ću imat.
Još je jeftina struja pa ću vozit AMD.
Mada mi je proc intel.
EDIT #1
E da isto sam skužio da mi ponekad usred igre input lag bude ogroman. ( ono kada u grafulji nekaj kasni )
Dakle sa 80tak fps nekak šteka i alt tabam i malo pomogne. Isto se random događa i traje po 5-6sec.
Mislio da mi se nekaj kuri, afterburner sve ok pokazuje, grafulja zakucana u 89°.
EDIT #2:
Promjenio na x32 bit i zasad je ok.
Kupi Nvidiu.
Ma nvidia...jooj..necu komentirat
Zasto uopce instaliravate taj Raptr ? Otkačim ga prije svake instalacije drivera od 2010.
Competitive igraci to cijelo vrijeme rade,postalo je popularno s ovim videom prije 11 mjeseci.Pogledaj drugi video u kaj se competitive pretvorio
Jeste li znali da se mostovi mogu popravljat? Ili je to svima poznato osim meni..
Jeste li znali da se mostovi mogu popravljat? Ili je to svima poznato osim meni..
Bilo je jako puno razgovora i videa o tome kad je izašla ta mapa. Sad ne znam koliko je trenutno aktivnih ljudi koji su to gledali/čitali. Pretpostavljam da skoro svi znaju.
P.S. sad si me sjetio.
Igram u zadnje vrijeme opet malo više BF4.
Jako puno ljudi (novi igrači?) ne znaju da "spotaš" neprijatelja s Q, da trebaš stajati blizu zastave da ju osvojiš i da je to važnije za pobjedu od broja killeva. Nitko ne želi biti gunner u tenku ili BTR-u Jako malo se baca ammo.
Healtha čak i ima. :)
P.S. sad si me sjetio.
Jako puno ljudi (novi igrači?) ne znaju da "spotaš" neprijatelja s Q, da trebaš stajati blizu zastave da ju osvojiš i da je to važnije za pobjedu od broja killeva. Nitko ne želi biti gunner u tenku ili BTR-u Jako malo se baca ammo.
Ja bi se za promjenu malo igrao vozilima, taman za mjesto gunnera, ponjeti ću i repair tool
Pa napokon se sjetili da se mostovi mogu popravljati. To smo imali jos u BF2...
P.S. sad si me sjetio.
A čuj, to ti je dobra prilika da si onda popraviš "statistiku" prije Bf1
Iskreno, ne znam kako ti se da igrati igru sad kad su je prepravili uzduž i poprijeko (još uvijek ne mogu preboljeti nerf c4) a jako malo ekipe i igra....na godišnjem sam i nisam na originu vidio više od trojice ljudi istovremeno u bilo koje doba dana
Doduše, ja nemam taj tvoj novi fency šmensi origin pa i nemam prek 100 frendova na popisu
Bez brige, valjda ce uskoro nova MVP medalja... ak vec nije :)
I prosjecan KD je s 1.5 narasao na preko 3. Trebalo bi biti oko 6, al se cak ni meni ne da stalno biti u tenku :)
I onda se čudimo što tolko prdi, a gle kolko graha si natovario. Pa time možeš familiju od 5 ljudi nahraniti.
Kako je dobar feeling ispaliti UCAV nakon godine dana
U BF1 ćeš ispaljivati golubove. Dujo to već odavno radi :)
U BF1 ćeš ispaljivati golubove. Dujo to već odavno radi :)
Znači da ima veliku prednost pred ostalima.
Bia glavni tester prije onog EA govna
"The issues with Battle Reports are known. We are investigating and working to resolve as soon as possible. Please note that stats are working as intended. Thank you for your patience."
Dobijam neke glupe banove,a nemam nista.Neke gluposti tipa metaban i to
Dobijam neke glupe banove,a nemam nista.Neke gluposti tipa metaban i to
4 vlasnika servera su tvojem accountu lupili metaban (CZ-805, sa skoro 90% HS kill):
http://metabans.com/player?i=OhBX
Ispada da po statistikama s nekoliko oružja ima tvoj account HS aimbot i damage boost, po potrebi:
https://i-stats.net/index.php?action=pcheck&player=Drakula327&game=BF4&sub=Check+Player
https://www.247fairplay.com/CheatDetector/Drakula327
Pa sad, s obzirom na ovo gore, account je s razlogom baniran.
Najvjerovatnije je koristio cheat.Pogledaj mu KPM na oruzjima,od 0 do 1,a na CZ 4KPM i 89% HS ratio http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Drakula327/weapons/1458814551/1/#cz-805
edit:m240b i asval isto
nasao sam i battlereport,svaku rundu ima negativan score a onda ovo,mozda ih jos nadjem
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/635297791131566336/1458814551/
ima ih jos hrpa ali mi se neda linkat,ovaj je najocitiji cheat
moguce za dobrog igraca ili ljudinu ali s obzirom na to da ima negativan K/D gotovo svaki battlereport koji sam nasao ovo je nemoguce
sad ti je valjda jasno zbog cega si banan
Kupio sam acc na kojem je hakano,najs..