pasko kaže...
Decki sto je ovo svaki drugi server koji su mi do neki dan bili ok sad je ping oko 200
+1
pasko kaže...
Decki sto je ovo svaki drugi server koji su mi do neki dan bili ok sad je ping oko 200
+1
pasko kaže...
+1
Zašto ne citiraš s "Citiraj"?
Na kojim ste providerima?
Meni na Iskonu sve savršeno, i zadnjih nekoliko dana nikakvih problema.
Ja sam na Tcom-u.
Punkbuster je poludio.
CyberDemonVZ kaže...
Zašto ne citiraš s "Citiraj"?
vec si me to pitao i dao sam ti odgovor, stovise dobronamjerno si me i upucivao kako se citira ali ja sam i dalje
navika..
tonik kaže...
Ja sam na Tcom-u.
takodjer..
pola servera mi ima normalan ping (sto je u mome slucaju oko 35-40) no druga polovica sve 200+
Decki samo da se javim,
Hvala na predhodnim preporukama, igram na jednom noob serveru i sve je ok sada, osjecam se mnogo korisnijim u timu, nema vise instant umiranja. m416 puska je odlicna, naucio sam i neke od dodataka kada koristiti. Uspio sam jos mnogo pusaka otkljucati, nisam jos probavao ostale puske jer sam se zaljubio u m416. k/d mi je porastao na 0.70, sada me je strah da cu preci 1.0 k/d i necu vise moci igrati na tom noob serveru, ili sam daleko od toga ? Jer nemam pojma koliko brzo raste taj k/d. Primjetio sam da se ne fokusiram mnogo na objective, sto se od sada trudim da radim, a vise se fokusiram na ubijanje drugih igraca, jer sam nekada igrao kanter i slicne igre, pa imam taj solo pristup battlefieldu. Uglavnom, imam jos mnogo uciti, ni mape jos nisam skontao :D I sta su battlepackovi ?
Ako ima neko neki generalni tips za pocetnike, dobro bi doslo.
a ja se budala tuzio na super ping od 200
Ja sam takoder na t-comu VDSL 40/6
Isti problem, problem su njemački serveri i njihov telekom. Primjetih da se radi samo o njemačkim serverima (i iz nekog razloga, onaj hrvatski Balkan server), pa aj da vidim preko tracert šta kaže. Pokazao da se dogodi ogroman skok u pingu baš između dvije adrese koje su registrirane kod Deutsche Telekom, nemojte našem voljenom HTu još psovat majke i ostatak rodbine.
Eto, ko što rekoh, čistačica iskopčala router da uključi usisavač i zaboravila vratiti...
Ako nisi imao KD ko ja, 8 40 onda nisi doživio prave čari igre.
Znam kako vam je... i mene su jedom ubili dvaput.
Daj ne zafrkavaj ljude, još će ti netko i povjerovati...
Ovo mi je zadnja runda... http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/756852754787794880/247505760/
Takve su mi sve ustvari, ali evo ti zadnja da ne misliš da muljam.
leet jesi ti naša nešto za honka honka
Neki dan sam tek poceo haha
kak sve?
nemam premium...vecina su conquestlarge modovi 90 %,5 % rush i pokoji ostali gdje ti vidis ostale modove,mislim na one koji su puni stalno...ima i drugioh al prazni skroz...
You were disconnected from EA Online. Please check your internet connection or try again later.
Nesto novo ili ?
Izgleda da su ubacili nekog glodavca, koji im griz žice, pa dolazi do sranja.
AA Mine Montage
ti nisi zdrav
sto si presao u medic class..? koji ti je to - 9 profil..?
o cemu pricas?
sto ti nije jasno?
djelis dijagnoze pa pretpostavljam da si izasao iz helija i poceo igrati kao medicinar..
btw nisam se ja hvalio kako imam nznm koliko bf4 profila..
Evo, kod mene se ping malo prije vratio u normalu.
Isprobajte, valjda su riješili problem.
Jel mi netko može objasniti zašto služe ti herci? Koja je razlika između 30 Hz, i 60 Hz?
Meni uvijek laga, trza, net mi je 50/10
Jel mi netko može objasniti zašto služe ti herci? Koja je razlika između 30 Hz, i 60 Hz?
Meni uvijek laga, trza, net mi je 50/10
Nema to veze s tobom nego s serverom. To su "tikovi" servera, ima veze s obradom podataka i primanjem i slanjem informacija igračima.
Veći tickrate (više herca) rezultira manjim kašnjenjem informacija, a samim time i "odzivnijom" igrom što znači da "se metci nekima bolje lijepe" i "da se manje pada iza zaklona".