O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina?
Moja greška druže, eno ispravljeno
Trebao si napisati herceg-bosanski
O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina?
Moja greška druže, eno ispravljeno
Trebao si napisati herceg-bosanski
Da sam tako napisa onda bi me neko prozva nacionalistom, šta nisan... Država se zove Bosna i Hercegovina pa je valjda ispravno napisati bosansko-hercegovački :)
Špelac se bori za za svoje ideale. Koristeći se blagim riječima i jakim argumentima kao uvijek.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/90-prihoda-google-playu-otpada-igrice/239242.aspx?page=0&jumpto=5028506&sort=asc&view=flat
Špelac se bori za za svoje ideale. Koristeći se blagim riječima i jakim argumentima kao uvijek.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/90-prihoda-google-playu-otpada-igrice/239242.aspx?page=0&jumpto=5028506&sort=asc&view=flat
Odigrao vec nekih 5 rundi na serveru, pricao s vlasnikom, covjek je nas, Hercegovac, ali je zabranjeno bilo kakvo vrijedanje. Nisam ni znao da ima tolko balkanaca battlefildasa hehe
Odigrao vec nekih 5 rundi na serveru, pricao s vlasnikom, covjek je nas, Hercegovac, ali je zabranjeno bilo kakvo vrijedanje. Nisam ni znao da ima tolko balkanaca battlefildasa hehe
Nisan ni slova napisa u chatu kamoli vriđa nekoga, ako je to navodni razlog za ban
Ima, ima. Samo se skrivaju iza stranih nickova. Pa se nemože sam tak na prvu zaključit. Ili kad te ubije pa na njegovom dog tagu imaš možda zastavu, odma znaš više. :)
Bem te izbirljivog.
Na
ovo ti neće blokirati
Meni normalno otvara
Nisan ni slova napisa u chatu kamoli vriđa nekoga, ako je to navodni razlog za ban
Nije mi rekao razlog :D
Vjerojatno rejpanje njubica :D
Admin Bljesak je samo rekao da zna tko je Volume, da ce odma maknuti ban.
Pa Covjece ne ljuti se i je igrica prema Monopolyu!!
Nije mi rekao razlog :D
Vjerojatno rejpanje njubica :D
Admin Bljesak je samo rekao da zna tko je Volume, da ce odma maknuti ban.
Nije dobro živjeti u prošlosti. Ne možeš se koncentrirati i uživati u sadašnjosti, a budućnost ti se čini mnogo daljom.
Ajde neki koji izvikuju Nato abecedu, ali ovo je malo previše.
Sviđa mi se taj prekogranični server, čak i ja mogu imati pozitivan KD
Sad su me tri partije za redom proglasili čiterom.
A ja panjina žešća...znate kakvi su ovi onda bili.
Sad su me tri partije za redom proglasili čiterom.
A ja panjina žešća...znate kakvi su ovi onda bili.
Pijani?
ovo je kao nekakav liveleak?
Da je drone bilo bi smiješno, međutim puno je krhotina padalo i nisam siguran da se među njima nalazio pilot i nedaj bože još netko. Također u slučaju da je i preživio pretrpio bi veliku psihološku traumu.
Vjerojatno se o
negdje na ovih 2094 stranice pričalo, no za svaki slučaj evo iopet (meni evo maločas palo na pamet, nakon skoro 500sati
btw sori što upadam sa OT-om ovako
Vjerojatno se o
negdje na ovih 2094 stranice pričalo, no za svaki slučaj evo iopet (meni evo maločas palo na pamet, nakon skoro 500sati
btw sori što upadam sa OT-om ovako
Ima negdje kakvi screenshotovi s usporedbom?
A vjerojatno ni ne skužim u haosu multiplayera.
^ hehe... Evo baš gledam ima li negdje. Upravo upalio kampanju (jer je nisam još prešao ) pa isprobavam... Izgleda odlično. Crysis3 recimo igrao sam sa fxaa i na 1080p i bilo mi je odlično. Sada na 1440p mi fali taman to malo aa ali msaa me na ultri zna bacit ispod 100fpsa, dok ovako imam garantiranih 100fps na ultri. Ne znam, netko će radije spustit par detalja i nabit aa, meni je osobno fxaa uvijek bio way to go sa full eye candy. Probaj, par klikova pa odluči sam.
edit: isplati se po meni. jako. performance hit nije ni približan kao sa msaa, a fxaa efektno rješi većinu "kockica". preporuka!
Dobra grafika
Poginulo 6 ljudi, vi se zajebavate...
Kako 6 ljudi u heliću? Pa u BF4 samo 5 može u heli.
Kakvi glitcheri, sigurno je tenko bio među njima.
6 ljudi u AH1 Cobri? Di su bili, na elisama?
6 ljudi u AH1 Cobri? Di su bili, na elisama?
U gepeku.
od* danas do 24. je 2xp i final stand dlc besplatan
WWOHOHOOOO, 140Lv. Here I come...
Čujte i počujte!
Na Originu se dijeli Final Stand šakom i kapom i nogom i sisom, navali narode!
Sad ja znam zasto mene Volume nece prihvatit na battlelogu kao prijatelja......malo mu je mojih 1.93 k/d-a