Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
MRSKI kaže...

O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina? 

Moja greška druže, eno ispravljeno

Trebao si napisati herceg-bosanski

Freak Show Inc.
14 godina

Da sam tako napisa onda bi me neko prozva nacionalistom, šta nisan... Država se zove Bosna i Hercegovina pa je valjda ispravno napisati bosansko-hercegovački :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 12:33 (Volume).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 14:00 (Ikarus01).

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Odigrao vec nekih 5 rundi na serveru, pricao s vlasnikom, covjek je nas, Hercegovac, ali je zabranjeno bilo kakvo vrijedanje. Nisam ni znao da ima tolko balkanaca battlefildasa hehe

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LLAMABOY kaže...

Odigrao vec nekih 5 rundi na serveru, pricao s vlasnikom, covjek je nas, Hercegovac, ali je zabranjeno bilo kakvo vrijedanje. Nisam ni znao da ima tolko balkanaca battlefildasa hehe

Nisan ni slova napisa u chatu kamoli vriđa nekoga, ako je to navodni razlog za ban

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima, ima. Samo se skrivaju iza stranih nickova. Pa se nemože sam tak na prvu zaključit. Ili kad te ubije pa na njegovom dog tagu imaš možda zastavu, odma znaš više. :)

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
Volume kaže...
LLAMABOY kaže...

Nisan ni slova napisa u chatu kamoli vriđa nekoga, ako je to navodni razlog za ban

Nije mi rekao razlog :D

Vjerojatno rejpanje njubica  :D

Admin Bljesak je samo rekao da zna tko je Volume, da ce odma maknuti ban.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina

Pa Covjece ne ljuti se i je igrica prema Monopolyu!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
LLAMABOY kaže...

Nije mi rekao razlog :D

Vjerojatno rejpanje njubica  :D

Admin Bljesak je samo rekao da zna tko je Volume, da ce odma maknuti ban.

Nije dobro živjeti u prošlosti. Ne možeš se koncentrirati i uživati u sadašnjosti, a budućnost ti se čini mnogo daljom.

Ajde neki koji izvikuju Nato abecedu, ali ovo je malo previše.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sviđa mi se taj prekogranični server, čak i ja mogu imati pozitivan KD

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 2:21 (kurt).

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Sad su me tri partije za redom proglasili čiterom.

A ja panjina žešća...znate kakvi su ovi onda bili.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...

Sad su me tri partije za redom proglasili čiterom.

A ja panjina žešća...znate kakvi su ovi onda bili.

Pijani?

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovo je kao nekakav liveleak?

Da je drone bilo bi smiješno, međutim puno je krhotina padalo i nisam siguran da se među njima nalazio pilot i nedaj bože još netko. Također u slučaju da je i preživio pretrpio bi veliku psihološku traumu.

12 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vjerojatno se o

negdje na ovih 2094 stranice pričalo, no za svaki slučaj evo iopet (meni evo maločas palo na pamet, nakon skoro 500sati) ... Ako nekome odgovara FXAA kao "jeftina" ali lošija aa metoda, iako je u BF4 nativno nema, može se forsat preko nvidia inspectora. S obzirom da je msaa najveći performance hit, fxaa ovdje dođe kao budali šamar. Na 1440p i fxaa, rezultat je odičan. 

btw sori što upadam sa OT-om ovako 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
eywa33 kaže...

Vjerojatno se o

negdje na ovih 2094 stranice pričalo, no za svaki slučaj evo iopet (meni evo maločas palo na pamet, nakon skoro 500sati) ... Ako nekome odgovara FXAA kao "jeftina" ali lošija aa metoda, iako je u BF4 nativno nema, može se forsat preko nvidia inspectora. S obzirom da je msaa najveći performance hit, fxaa ovdje dođe kao budali šamar. Na 1440p i fxaa, rezultat je odičan. 

btw sori što upadam sa OT-om ovako 

Ima negdje kakvi screenshotovi s usporedbom?

A vjerojatno ni ne skužim u haosu multiplayera.

12 godina
odjavljen
Battlefield 4

^ hehe... Evo baš gledam ima li negdje. Upravo upalio kampanju (jer je nisam još prešao ) pa isprobavam... Izgleda odlično. Crysis3 recimo igrao sam sa fxaa i na 1080p i bilo mi je odlično. Sada na 1440p mi fali taman to malo aa ali msaa me na ultri zna bacit ispod 100fpsa, dok ovako imam garantiranih 100fps na ultri. Ne znam, netko će radije spustit par detalja i nabit aa, meni je osobno fxaa uvijek bio way to go sa full eye candy. Probaj, par klikova pa odluči sam.

edit: isplati se po meni. jako. performance hit nije ni približan kao sa msaa, a fxaa efektno rješi većinu "kockica". preporuka!

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 20:42 (eywa33).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Dobra grafika

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
10 godina
protjeran

Poginulo 6 ljudi, vi se zajebavate...

16 godina
Kresimir4 kaže...

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
16 godina
Kresimir4 kaže...

Kako 6 ljudi u heliću? Pa u BF4 samo 5 može u heli.

Kakvi glitcheri, sigurno je tenko bio među njima.

16 godina
odjavljen

6 ljudi u AH1 Cobri? Di su bili, na elisama?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

6 ljudi u AH1 Cobri? Di su bili, na elisama?

U gepeku.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

od* danas do 24. je 2xp i final stand dlc besplatan

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:30 (LeftY_CRO).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

WWOHOHOOOO, 140Lv. Here I come... 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Čujte i počujte!

Na Originu se dijeli Final Stand šakom i kapom i nogom i sisom, navali narode!

11 godina
Battlefield 4

Sad ja znam zasto mene Volume nece prihvatit na battlelogu kao prijatelja......malo mu je mojih 1.93 k/d-a

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 21:09 (LLAMABOY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice