Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam jel vec bilo ovo ali eto, citao sam da nekima ne radi Afterburner sa BF4, pa moze prikazati FPS preko conzole:

The new command to display your FPS is: perfOverlay.drawfps 1, to turn it off type perfOverlay.drawfps 0.

FPS will show up in the top-right of your screen.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nije mi jasna jedna stvar: što to "svemirsko" vi očekujete od BF4, a da nije ispunio? Ta neka suluda očekivanja od novih igara su mi nejasna. Što bi vi? Leteće piramide? Simulaciju živog grada s 1000000000 stanovnika? WTF?

Činjenica da je BF4 poboljšao vizualije, audio i gameplay je najviše i što može dati.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
21 2 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Htio me knifati i odma Counter knife!

Prelagano {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

@Tonči

Za mene koji još uvijek igram CoD 4 ovo je Bog Bogova.

Titanium
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:12 (Ivan77Ever).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Prelagano {#}

to je idiot napravio, jer se noz vise ne isplati od 10 pokusaja svih 10 sam popusio. Ova igra spram one alphe sto nije imala teksture je uzas.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

...  moc cete normalno igrat za 3-4 dana ko i svi drugi.. ako i tada. lolcek  {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Evo link od albuma u koji sam stavio SS od bf4 bete.

Na predzadnjoj slici mozete vidjet kako sam zapeo na pocetku mosta,zapeglo se sa lakim tenkom i nasanjko se na stupice.

Smjesno mi je hodanje,kada krenem u lijevo/desnno,prvo se nakako nagne pa krene.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Rekao sam sebi: "idem vidjeti MOJ PC i kladim se da će imati Phenoma" - i bijah u pravu.

Čini se da je Phenomu odzvonilo... :(

i ja mislim.....

ništa, drugi tjedan po fx :)

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina

Zgodna funkcija...kad se iz Battleloga joinaš na frenda, automatski te pokušava njemu prebaciti..

kad sam umro a oslobodilo se mjesto, prebacio me na istu stranu...a onda kasnije valjda čeka da netko iz squada izađe.

Ne znam dal je to još tko skužio, sorry ako je bila tema već, ali eto, učinilo se zgodno..

isto tako, chatovi ostaju iz prethodne partije...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

Rekao sam sebi: "idem vidjeti MOJ PC i kladim se da će imati Phenoma" - i bijah u pravu.

Čini se da je Phenomu odzvonilo... :(

i ja mislim.....

ništa, drugi tjedan po fx :)

Provjeri performanse prije toga, iako FX 9590 za trenutnih -...........kn je dobra prilika.

U nas je preskup.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:21 (Tonči).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Prelagano {#}

e to dobis counter knife,a ja dobijem game disconected! {#}

iso juniora knifat i odjednom se igra srusila {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina
Gamer15 kaže...

Ja bi to maknuo! Ak ti se vec netko uspio dosuljat, onda je zasluzio da te knajfa.

A ti si lud, kud Juniora!! :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

Tri stvari koje sam ja napravio i to mi je poboljšalo igru do podnošljivosti na nekih 45 stabilnih fps na medium. Novi drajveri 13,10 beta, ručni update PB i instalacija DX-a iz foldera u igri. Inaće ova beta mi je koma. Nadam se da nisam bezveze potrošio 500 pezosa.

K4lim3ro
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Gamer15 kaže...

Ja bi to maknuo! Ak ti se vec netko uspio dosuljat, onda je zasluzio da te knajfa.

A ti si lud, kud Juniora!! :)

a da iskoristim priliku kad sam se vec uspio dosuljat {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nije mi jasna jedna stvar: što to "svemirsko" vi očekujete od BF4, a da nije ispunio? Ta neka suluda očekivanja od novih igara su mi nejasna. Što bi vi? Leteće piramide? Simulaciju živog grada s 1000000000 stanovnika? WTF?

Činjenica da je BF4 poboljšao vizualije, audio i gameplay je najviše i što može dati.

Promjenili su font, boju kad ubijes nekoga, pojacali bas na puskama i sto ono jos? Ah da, nista. Eh i maknili plavi filter, stavili sivi.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:30 (Jonja).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

proradilo nakon win7 sp1 apdejta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...
Tonči kaže...

Promjenili su font, boju akd ubijes nekoga, pojacali bas na puskama i sto ono jos? Ah da, nista.

Nisi ni igrao i pričaš gluposti?

zašto bi neke bitne stvari i mijenjali? Njih je samo trebalo malo doraditi...počevši sa hitregom pa ostalim mehanikama promjena ima samo ih treba skužiti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zanimljiva je ova stvar na battlelogu gdje možeš "premotavat" napredak pa vidiš kako si napedovao kroz vrijeme. {#}

I da napredak u igri se svakako vidi, samim time što su krenuli od bitnih stvari kao što je hitreg i slično...a i ovo što ne valja ništa što jedan patch od 4 gb ne može rješit hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:33 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Jonja kaže...
Tonči kaže...

Promjenili su font, boju akd ubijes nekoga, pojacali bas na puskama i sto ono jos? Ah da, nista.

Nisi ni igrao i pričaš gluposti?

zašto bi neke bitne stvari i mijenjali? Njih je samo trebalo malo doraditi...počevši sa hitregom pa ostalim mehanikama promjena ima samo ih treba skužiti.

moj fila ne znam jesi imao prlike igrti alpha verziju, ali ona je se igra mehanikom bila puno bolja. Sad imam osjecaj da sam Jack Sparow kad pucam itd. Nadam se da ne bude samo povrat igre kad izadje full. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

igra mi je proradila!!!

čak sad igram na fullhd i igrivo je

napravio sam sljedeće

instalirao najnovije drivere

ručno updejto pb

i u msconfig isključio dva procesa(windows event loger i win. colector) - neznam 100% točne nazive, to su mi diktirali :)

i preporodio se!!! {#}

ima lagova i dalje ali ne ko prije kada se praktički nisam smio okrenut sve je štekalo

pa ako nekome pomogne...

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:39 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

moj fila ne znam jesi imao prlike igrti alpha verziju, ali ona je se igra mehanikom bila puno bolja. Sad imam osjecaj da sam Jack Sparow kad pucam itd. Nadam se da ne bude samo povrat igre kad izadje full. 

Nisam ali uopće ne vidim problem u ovoj verziji igre. Igram je sa cijelim klanom danas od 10 ujutro i samo uživam. Ima naravno bugova, nekad revive ne radi, nekad se pi.zdi ali stalno je ekipa ono kako pravo kako pravo...full igra će biti još bolja.

Meni osobno je igra sve bolja i bolja i čisti je gušt Šangaj mapa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Deploy screen je čisti užitak za koristiti.Ova mogućnost klikanja na ikonu na mapi za spawn mi je jako falila u BF3,a sada su još dodali kameru

sa suborca tako da vidim je li ok za spawnati se na njega ili ne.Samo nekoliko takvih sitnica kad se zbroji uvelike olakšava igranje.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

evo mali {#}. xD

uglavnom oplakah :D

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

koje drivere koristite od nvidie?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ide mi na qrac ovaj loading screen i sve , svi govore update na sp1 i radi (windows 7 ) so idem ga sada stavit pa ce mo viditi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

bf3 je bolji a bc2 najbolji

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 21:59 (dery).
Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Vidio sam sve i svašta, ali nikada nisam mislio da ću vidjeti čamac na krvou D zgrade. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo jedan gameplay

Nego kakve su vama perfomanse? Kod mene neki cudni fps dropovi cak i ispod 30fps dok recordam, a i kad ne recordam tesko da mi stoji 60fps sve na low.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice