- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kratko pitanje...
Da li mogu ja igrati BF4 na ovoj konfi:
AMD PHENOM II X4 955 (3.22 GHz)
4 GB RAM, Sapphire HD RADEON 5850
I da li se ovo isplati uzeti:
http://www.go2arena.com/battlefield-4-china-rising-dlc-ea-origin-cd-key-eu-preorder.htm
pa za 3 dana je beta pa ćeš vidjeti kako ti radi zar ne?
A bitno da su napisali da treba 8 gb rama za igru.
nemrem dočekat betu da vidim kako će pit vodu moj komp i da vas usput porejpam ko djevice
Samo 1.6 gb bude imala beta...
Znači definitivno samo Siege of Shanghai, postojao je tračak nade u meni da ćemo možda zaigrat i Paracel ali...
Nikad neznas mozda nas iznenade drugi tjedan bete sa nekim updateom. :)
Nije mi jasno kako su oni naumili nagurat cijelu taku igru u 1.6 gb :P
Kratko pitanje...
Da li mogu ja igrati BF4 na ovoj konfi:
AMD PHENOM II X4 955 (3.22 GHz)
4 GB RAM, Sapphire HD RADEON 5850
I da li se ovo isplati uzeti:
http://www.go2arena.com/battlefield-4-china-rising-dlc-ea-origin-cd-key-eu-preorder.htm
pa za 3 dana je beta pa ćeš vidjeti kako ti radi zar ne?
Vidis da, u pravu si.. nama humble likovima pocinje 4.10.
Probat cu i na x360 i pcu pa cu da vidim, samo da ona akcija izdrzi do tada.
Malo mi bed uzimati a onda nemati gde igrati..
vrlo lako:
pokreneš download bete i instalira se 1,6GB.
Nakon toga se pusti patch od 30GB :P
vrlo lako:
pokreneš download bete i instalira se 1,6GB.
Nakon toga se pusti patch od 30GB :P
Velis, to je ipak DICE
Za pc oko 6gb!
ofkors kad grafika na max detaljima zahtjeva vise memorije, stoga vidi se da je konzola "dolje"
- 4Players
- NitroServ
- Multiplay
- MyInternetServices
- I3D
- Gameservers.com
- Gamed!
- Nuclear Fallout
- Hypernia
- Gportal
- Fragnet
- AusGamers
- Rocketblast
- ForTeam
- Trinity Games
Ovo mi je najgori marketing dosad kaj sam vidio sa tim dosadnim placenim "igracima"..daj neka vise prestanu.
Ovo mi je najgori marketing dosad kaj sam vidio sa tim dosadnim placenim "igracima"..daj neka vise prestanu.
Ha cuj, oni koji ne znaju da je to placeno, igraci (klinci) koji su vidjeli samo COD, ovo im vjerojatno izgleda pre dobro i nabrijano...
Vjerojatno im te kamapnje rade ogromne firme za ogromnu lovu, pa pretpostavljam da znaju kaj rade i ko je ciljana skupina...
Ha cuj, oni koji ne znaju da je to placeno, igraci (klinci) koji su vidjeli samo COD, ovo im vjerojatno izgleda pre dobro i nabrijano...
Vjerojatno im te kamapnje rade ogromne firme za ogromnu lovu, pa pretpostavljam da znaju kaj rade i ko je ciljana skupina...
Nećemo sad vrijeđat COD fanove. I ja nekoć bio HC CoD-aš(imam preko 3 k sati) sve dok nisam saznao za BF i tad sam zatražio rastavu od COD-a da bih se vjenčao s BF-om.
Nitko ne govori o novoj LEAN opciji koju smo mogli vidjet u par filmica.. ?
Nećemo sad vrijeđat COD fanove. I ja nekoć bio HC CoD-aš(imam preko 3 k sati) sve dok nisam saznao za BF i tad sam zatražio rastavu od COD-a da bih se vjenčao s BF-om.
Hmm.. pa nije uvreda!
Ako je netko do sad igrao SAMO CoD sto mislis kako mu izgledaju ovi filmici?
Mogao sam reci Simsi ili WoW, al ne bi bas imalo smisla.
Tocno :)
Mozda moramo provo probati da bi mogli komentirati
Mene zanima zašto nisu uveli mogućnost da recimo rpg ispaljen iz transport helija "glumi" flare jer mislim da ima dovoljnu toplinu da bi ga odvukao...
Iako je bitnije infracrveno zračenje nego temperatura...trebalo bi to provjerit ;)
Mene zanima zašto nisu uveli mogućnost da recimo rpg ispaljen iz transport helija "glumi" flare jer mislim da ima dovoljnu toplinu da bi ga odvukao...
Ma daj, u BF3 do sad nisu uspjeli popraviti da flare uvijek upali, kamoli da uvedu takve fore
Ma daj, u BF3 do sad nisu uspjeli popraviti da flare uvijek upali, kamoli da uvedu takve fore
A istina,ali eto kad pucaju na ultra realnost, ovo bi bila dobra fora...da doda mogućnost "spašavanja situacije" ako si dovoljno snalažljiv ;)
Hmm.. pa nije uvreda!
Ako je netko do sad igrao SAMO CoD sto mislis kako mu izgledaju ovi filmici?
Mogao sam reci Simsi ili WoW, al ne bi bas imalo smisla.
Tocno :)
Mozda moramo provo probati da bi mogli komentirati
Aludirao sam na sve ove YT-ubere. ;)
Ne vidim što je tu problematično.
Prijatelj mi je bio na ovom njemackom predstavljanju BF 4(vec zaboravio kako se zvalo). I kaze da su svi nakon odigranih par rundi isli dati izjavu sto im je se dopalo. Tako da samo moraju izabrati sto im je dobro za reklamu :)
Ne vidim što je tu problematično.
Nije nista samo mi je bilo cudno kad je pirat napao da beta bude imala 1.6 gb, a sad posto se zna da bude oko 6 sad mi je razumljivo.