Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.691.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ako samo BF hebe, provjeri uPnP, ugasi Origin in game (obavezno!) i napravi repair igre.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A kako se manifestiraju problemi sa originom? Meni je uvijek sve popaljeno i nikad problema!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jedva sam nasao pravu temu!

Trebao bi mi recept za kuhano (bijelo) vino.

I kad vec pisete, moze i za crno. Nek se nađe.

Uzmešdva deci, a možeš i tri recept je otprilike isti. Dakle, uzmeš  crnog ili bijelog vina (svejedno je) i skuhaš..........

Vidiš kako i ja drugima znam pomoći

? samo toliko ? šteta utrošenog vremena.

Alien 22 kaže...

Ha haaaaa pa nebi se sa igricom hvalio .

Ajmo ovako - ko ga sinoc nije imal unutra nek mu odpadne .

Posrećilo ti se konačno?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
Friday kaže...

A kako se manifestiraju problemi sa originom? Meni je uvijek sve popaljeno i nikad problema!

Tu i tamo pokreni igru pa vidi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Moglo bi biti ovo od Tome, bio je update Origina, pa su ti se mozda ukljucile neke opcije koje su do sad bile ugasene!

Meni se jesu.

Onda je vjerojatno do toga, nema kaj drugo biti, daaj me nej zezati za drugi komp pa ovaj jos nije star 7 godina

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ako samo BF hebe, provjeri uPnP, ugasi Origin in game (obavezno!) i napravi repair igre.

Zaboravio si na pastu! Treba zamijeniti pastu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
Zura kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Tu sam, imam viska!

Zovem Dannya i Ivanca i odradimo to... za 4-5 sati je gotovo :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Igra se jednostavno sruši uz romantičnu poruku "battlefield has stopped working.". Obično na na loadu levela.

Zura kaže...

Ne želim mu to preporučivati, to ipak moraju profesionalci odraditi. Zahtjevan i pipav posao - da krene sam, sigurno bi neš shebo!

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Tu sam, imam viska!

Zovem Dannya i Ivanca i odradimo to... za 4-5 sati je gotovo :D

Cek, cek. Zadnji put sam bil u Vz-u slucajno... Ako dolazim k tebi mjenjat pastu s namjerom onda uzmem nekoliko litara kapljice pa bi moglo potrajati to mijenjanje paste.

Hello...
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jedva sam nasao pravu temu!

Trebao bi mi recept za kuhano (bijelo) vino.

I kad vec pisete, moze i za crno. Nek se nađe.

Kad smo kod crnog...upravo cugam...

E da,offtopic si.

Ja na toj tvojoj slici vidim samo jedno, i toliko me nervira da bih mogao vristati!!!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Zura kaže...

Ne želim mu to preporučivati, to ipak moraju profesionalci odraditi. Zahtjevan i pipav posao - da krene sam, sigurno bi neš shebo!

Sjećam se prije nekih 16-17 godina - ujak me nazove i kaže da bi sinovima kupio komp za božić. Malo ja istražio i složio neki dobar stroj za to vrijeme. Sastavit ću ja, samo neka mi donese sve što sam naručio. Počeo ja sastavljati, stavio procesor u socket i gledam box hladnjak. Vidim da ima na njemu nešto što "ne treba". Ofkors, radilo se o pasti. Lijepo ja to očistio sa hladnjaka, stavio metal na metal i udri. Stroj izdržao tisuće i tisuće sati igranja CS-a. Ubio ga grom prije 2-3 godine

Zanimljivo, u to vrijeme sam već godinama izuzetno pratio hardver. Znao sam sve moguće procesore, sockete, čipsete, grafičke. Kupovao sam paralelno Bug, Mrežu i Vidi. I uz svo to znanje ja čovjeku namontiram procesor bez paste.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Lomiteljkičme najbolje ti je da prodaš bf4 ako ne radi i kupi bfh pa lomi kičme pandurima

A mudonja ti si moga bar pozdravit i staviti par guzova

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 9:38 (Volume).

2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Sjećam se prije nekih 16-17 godina - ujak me nazove i kaže da bi sinovima kupio komp za božić. Malo ja istražio i složio neki dobar stroj za to vrijeme...

Da je bio kakav Athlon XP ili Pentium 4 ("Presshot" ili nedaj bože EE@3,4ghz), zdimilo bi se iz njega ko iz golfa 2 dizel ujutro. Vjerojatno bi i ti zdimio zbog "male" štete u rangu 8k kuna (ako je P4 EE)

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Da je bio kakav Athlon XP ili Pentium 4 ("Presshot" ili nedaj bože EE@3,4ghz), zdimilo bi se iz njega ko iz golfa 2 dizel ujutro. Vjerojatno bi i ti zdimio zbog "male" štete u rangu 8k kuna (ako je P4 EE)

Ma ne sjećam se kakav je bio, ali znam da mu je temperatura uvijek bila dosta pristojna i super je proc izdržao...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Free mapa će biti u džungli.

Glasajte u 2. DICE-ovom poll-u:

https://sv.surveymonkey.com/r/ComMapPoll2

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 7
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Evo glas za prison camp, nadam se da će biti slično lokerima

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ja sam glasao za onaj neki hram (fale mi takve mape iz trojke) i za ghost city (ili kako je već pisalo).

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Ja na toj tvojoj slici vidim samo jedno, i toliko me nervira da bih mogao vristati!!!

Sad je 100%...

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Sad je 100%... 

Sad mi se spava kad vidim taj fini mekani kauč...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Baš me lijepo nasmija!

Ja sam Prison Camp, Waterfall, Junkyard, Train Tracks & Logging Camp. Nekako mi se to uklapa u temu prisilnog rada zatvorenika.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Ja sam Prison Camp, Waterfall, Junkyard, Train Tracks & Logging Camp. Nekako mi se to uklapa u temu prisilnog rada zatvorenika.

Meni sve nekako bacaju na cod po nazivima. Jedino waterfall se ne uklapa ništa, zvuči mi ka epizoda jagodice bobice

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen

Pa bilo bi lijepo vidjeti Boneyard u Frostbite izvedbi...

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Pa bilo bi lijepo vidjeti Boneyard u Frostbite izvedbi...

Pa baš i ne bi

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen

Zašto ne? Pa LMGovi i sačme bi vodile glavnu riječ tuda... To je jedna od rijetkih mapa iz MW2 koje valjaju.

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Zašto ne? Pa LMGovi i sačme bi vodile glavnu riječ tuda... To je jedna od rijetkih mapa iz MW2 koje valjaju.

Zato šta ubacivanje takvih mapa u bf triba izbjegavati u širokom luku. Cod stil igre dokazano ne ide uz bf, pearl market i slične su dovoljan primjer

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen

Pa izgledala bi ko Silk Road na koji je nabacana hrpa olupina (i sa manje onih hebenih brdašaca)...

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Pa izgledala bi ko Silk Road na koji je nabacana hrpa olupina (i sa manje onih hebenih brdašaca)...

Silk road je toliko loše dizajnirana mapa da je to umjetnost. Mw nikad nisam igrao, ali prebacivanje cod mapa u bf sigurno ne može na dobro izaći 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Pozdrav curke. Opet mi je gužva na poslu.

Eto toliko. Pozdrav.

E voljum, jučer ste dobili slika za cili tjedan. :)

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Sad je 100%... 

Od srca ti hvala. Trebam ici na neki steak za rucak, a ona slika nakrivo me toliko bola i kopkala da ne znam kako bih jeo ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen

Steak za ručak? Bem ti švajcarsku, ja za marendu imam neki jadni sendvič...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice