Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Ajmo, tu ima puno znalaca. Akumulator je star tri godine. Dal da ga napunim i siguran sam još neko vrijeme, il uzmem novi? Baš mi jedan dučan ima akciju 40% popusta ako doneseš stari.

Gotov je...

Iako je teoretski moguće da su kleme popustile/oksidirale!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

3 tjedna nisam vozio! I sjednem ja prije koji dan u auto, okrenem ključ.. i ništa :D Malo se uplaile lampice i krepale.

Crko akumulator.

Ajmo, tu ima puno znalaca. Akumulator je star tri godine. Dal da ga napunim i siguran sam još neko vrijeme, il uzmem novi? Baš mi jedan dučan ima akciju 40% popusta ako doneseš stari.

Napuni taj akumulator, dolij destilirane vode u njega ako treba (skini one čepove, vidi jesu li ćelije bar na pola pune).

Ti si još dobro i prošao. Ja sam mijenjao alternator, četkice alnasera, čistio/popravljao motorić ler gasa... ~1000kn. Yay.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Sad i da hoću ne mogu ga voziti. 

Istekla mi prošli tjedan vozačaka a još je nisam produžio. 

Idem ju danas poslije posla produžiti.

3 tjedna nisam vozio! I sjednem ja prije koji dan u auto, okrenem ključ.. i ništa :D Malo se uplaile lampice i krepale.

Crko akumulator.

Sve ovisi koja je marka akumulatora. Imao sam "Topla" trajao je mjesec nakon 2godišnje garancije, onda sam uzeo Bosch trajao je 4,5 godine (2 god garancije), sad sam uzeo Renault original i ima garanciju 3 godine pa ćemo vidjet uz istu cijenu skoro.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ne kupuj ništa, Ivanec je dvi ulice od tebe. Iskoristi vrime dok je na poslu... 

battlelog - Volume_CRO

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Napuni taj akumulator, dolij destilirane vode u njega ako treba (skini one čepove, vidi jesu li ćelije bar na pola pune).

Ti si još dobro i prošao. Ja sam mijenjao alternator, četkice alnasera, čistio/popravljao motorić ler gasa... ~1000kn. Yay.

Svi novi akumulatori su uglavnom "suhi" i ne može se u njih ništa dolijevati.

Jesi uzeo premium majku mu?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ljudi kupite novu Mazdu 6 i nemate tih problema. 

Jel tako Voljum?

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Crko akumulator.

Provjeri i spoj na masu...možda je oksidirao!

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jel tako Voljum?

Nije! 

Inače, akumulator je za pičkice. Pravim muškarcima to ne triba... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Nije! 

Venus?

13 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Jel tako Voljum?

Nije! 

Točno to! Sve prolazim već tri tjedna pješice. Kćer za ruku, torba na leđa i možemo sve. Od shoppinga, šetnjica, pa do mojih odlazaka na faks i do roditelja... :)

Akumulator je suhi Bosch, al pošto stoji tak dugo, nit me ne čudi :/ Pogotovo na ovim temperaturama..

I hvala na ideji za provjerit konektore.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Akumulator, četkice, Automat od anlasera = 600,00kn

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Venus?

Venus? Ma daj molin te, samo spamaš temu bezveze. Uozbilji se više!. Proovima ne triba auto uopće da bi ga vozili. Isto ki šta bf proovima ne triba monitor da bi igrali... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Redovni servis prije 3 mjeseca: 2350 kn

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...

Venus? Ma daj molin te, samo spamaš temu bezveze. Uozbilji se više!. Proovima ne triba auto uopće da bi ga vozili. Isto ki šta bf proovima ne triba monitor da bi igrali... 

Ja ozbiljan a on ovako.

A ništa, nema monitora za tebe. 

16 godina
Friday kaže... 

Jbt, što ti voziš Audia A7 ili Daciu?

13 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Polovni BMW: 160.000,00 kn 

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Sve ovisi koja je marka akumulatora. Imao sam "Topla" trajao je mjesec nakon 2godišnje garancije, onda sam uzeo Bosch trajao je 4,5 godine (2 god garancije), sad sam uzeo Renault original i ima garanciju 3 godine pa ćemo vidjet uz istu cijenu skoro.

Ja prije 2-3 mjeseca promjenio akumulator koji sam dobio s autom 2007. Ne bih ga ni mjenjao da banda u Hr na servisu nije ostavila da se jadnicak isprazni do nule ...

A ti Cyber - za savjet oko akumulatora pitas Fridaya ... on je dobar s Glavasem, a akumulatori su Glavaseva specijalnost.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Svi novi akumulatori su uglavnom "suhi" i ne može se u njih ništa dolijevati.

Jesi uzeo premium majku mu?

Pa ako je stariji, treba dolijevati vodu nakon punjenja..

A od kuda majku mu... Vidiš da me taj auto svaki mjesec iznenadi. Ulupao sam već 2k u njega...

Arabarran kaže...

Pa i nije tako strašno, akumulator je 250-300kn. Četkice 50ak, rad 150 i taj automat ~100kn.

Mene je samo alternator došao 350kn...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 14:41 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Friday kaže... 

Jbt, što ti voziš Audia A7 ili Daciu?

Redovita promjena dijela plinske instalacije + pločice

(+ sve ostalo što inače ide)

EDIT:

+ svjećice

Soldier977 kaže...

Pa nisi lud uzimati polovnjaka???

Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

Ja prije 2-3 mjeseca promjenio akumulator koji sam dobio s autom 2007. Ne bih ga ni mjenjao da banda u Hr na servisu nije ostavila da se jadnicak isprazni do nule ...

Nisu u servisu sjebali nego u autosoundu, ne?

EDIT:

Jebo te glavaš, to je sad Damin čovjek

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 14:43 (Friday).
13 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pff, pa mrežna kartica ti dođe više.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nisu u servisu sjebali nego u autosoundu, ne?

Ne nego u autosjeninom servisu kada su mi mijenjali centralnu bravu na vozackim vratima i frajer ostavio kontakt i svijetla jedno 5 sati ...

Napon pao na 2V jebote ... Od onda kako sam se vratio u Svicu, otisao u trgovinu, zena i djeca ostali 3 minute u autu, vratim se i auto nece paliti. Dosao pajdo s boosterom, upalili, narucili novi akumulator i mir.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Friday kaže...

Soldier977 kaže...

Pa nisi lud uzimati polovnjaka???

Kriza 

16 godina
odjavljen

Meni je srećom kontakt ostao, jer inače bi se jako iznenadio jednog dana sa alternatorom. Kad mi se sad akumulator poprilično ispraznio, alternator ga je punio nekom slabom strujom i onda jednostavno otkazao (četkice u lošem stanju, diode isto tako). Dođe serviser, pokupi auto i zove za koji sat - mijenjamo cijeli alternator jer ti se ovaj ne isplati popravljati...

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Meni je srećom kontakt ostao, jer inače bi se jako iznenadio jednog dana sa alternatorom. Kad mi se sad akumulator poprilično ispraznio, alternator ga je punio nekom slabom strujom i onda jednostavno otkazao (četkice u lošem stanju, diode isto tako). Dođe serviser, pokupi auto i zove za koji sat - mijenjamo cijeli alternator jer ti se ovaj ne isplati popravljati...

A o kojem je autu rič?

11 godina
Battlefield 4

A najlipse je kad ti turbina ode...majku joj... 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Ne nego u autosjeninom servisu kada su mi mijenjali centralnu bravu na vozackim vratima i frajer ostavio kontakt i svijetla jedno 5 sati ...

Napon pao na 2V jebote ... Od onda kako sam se vratio u Svicu, otisao u trgovinu, zena i djeca ostali 3 minute u autu, vratim se i auto nece paliti. Dosao pajdo s boosterom, upalili, narucili novi akumulator i mir.

Čekaj, ako sam dobro shvatio - servisirao si auto u neovlaštenom servisu i sad se nama žališ? Autosjena je otpad i ti to bobo dobro znaš...

Soldier977 kaže...

Kriza 

Pa koliko se igraš pod radnim vremenom, dobro je da imaš za bicikl!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Koji Daciu vozis?

Gledam ih ja malo, pa to uopće nije loše za tu lovu! A i dizajn od prije godinu-dvije nije loš.

13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Alien 22 kaže...

Jbga dok mi krvarimo na poslu Dama trckara po Caspianu .

Pu... špijun.

Imam neku android aplikaciju pa mi javlja kad tko igra. A posto si mi ti spotan .

13 godina
Friday kaže...

Kriza 

Pa koliko se igraš pod radnim vremenom, dobro je da imaš za bicikl!

Ja se ne igram, ja testiram prijenos podataka.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Koji Daciu vozis?

Gledam ih ja malo, pa to uopće nije loše za tu lovu! A i dizajn od prije godinu-dvije nije loš.

Sandero 2013...

Treba mi cca 250 kn do splita i nazad preko bosne

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice