Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

POstoji vec odavno si mogo izabrati na originu ispod standardne verzije za kupiti. Za sada nepotreban posto je China Rising dobiva u kompletu sa ovom obicnom verzijom... kad pocu izlaziti ekspanzije onda ga se uzme kad ce biti i jeftiniji po ostalim stranicama i miran si.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Rupy sorry ali sad očekujemo od tebe da detaljno napišeš koje sve postavke imaš {#}  

Inače pojavio se ovaj problem na Originovom forumu i ljudi se polako javljaju, potpuno isti simptomi, pokušavaju sve, brišu cookiese, cache, history i ništa ne pomaže, javio se lik iz Origin supporta i veli da se obriše hosts file ali to NE POMAŽE. Sunce im njihovo, a baš me svrbi potrošit lovu na Premium da završim tu priču.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
t00mob kaže...

... bf4 premium ... se NE POKAZUJE na brazilskom, južnoameričkom i meksičkom Originu, danas sam ponovo gledao i opet ništa. .

SimeKZ kaže...

POstoji vec odavno si mogo izabrati na originu ispod standardne verzije za kupiti. Za sada nepotreban posto je China Rising dobiva u kompletu sa ovom obicnom verzijom... kad pocu izlaziti ekspanzije onda ga se uzme kad ce biti i jeftiniji po ostalim stranicama i miran si.

ja se osobno nebi žurio sa premiumom.

Zašto? BF3 kad je izašao nudio je Back to Karkand koji je postao dostupan 6.12. Prvi slijedeći DLC je bio Close Quarters u lipnju.

Kod BF4, uz preorder dolazi China Rising DLC za koji nisam čuo kad će biti releas-an. Vjerojatno isto u prosincu, možda se varam. S obzirom da će biti ukupno 5 DLCova rekao bih da je to vrlo vjerojatna pretpostavka.

Premium pretplata je već dostupna tako da spekuliram o 50% popustu oko Nove godine (kod BF3, pri pojavi Close quarters se mogao naručiti i Premium, koji je za novu godinu bio na popustu 50%). a 50% službenog popusta + mexički proxy = :P

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
SimeKZ kaže...

Ne bi baš rekao da je to dobra taktika, možda EA kasnije odluči povisit cijene na meksičkom Originu kao što su napravili na Indijskom. Ja sam prek Indije nabavio Premium za bf3  čim je postao dostupan i koštao je samo oko 160kn. Kasnije mu je cijena bitno povišena, otprilike je bila u rangu američkih cijena. Ja ću ga radije naručit sad pa da se tog riješim,samo da taj prokleti gumb počne radit.

13 godina
protjeran
Zura kaže...

ja se osobno nebi žurio sa premiumom.

Zašto? BF3 kad je izašao nudio je Back to Karkand koji je postao dostupan 6.12. Prvi slijedeći DLC je bio Close Quarters u lipnju.

Kod BF4, uz preorder dolazi China Rising DLC za koji nisam čuo kad će biti releas-an. Vjerojatno isto u prosincu, možda se varam. S obzirom da će biti ukupno 5 DLCova rekao bih da je to vrlo vjerojatna pretpostavka.

Premium pretplata je već dostupna tako da spekuliram o 50% popustu oko Nove godine (kod BF3, pri pojavi Close quarters se mogao naručiti i Premium, koji je za novu godinu bio na popustu 50%). a 50% službenog popusta + mexički proxy = :P

U traileru spominju nekakav day one sadržaj i svaki tjedan nešto novo. Tko zna, možda i bude.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
t00mob kaže..

Rupy sorry ali sad očekujemo od tebe da detaljno napišeš koje sve postavke imaš {#}  

Inače pojavio se ovaj problem na Originovom forumu i ljudi se polako javljaju, potpuno isti simptomi, pokušavaju sve, brišu cookiese, cache, history i ništa ne pomaže, javio se lik iz Origin supporta i veli da se obriše hosts file ali to NE POMAŽE. Sunce im njihovo, a baš me svrbi potrošit lovu na Premium da završim tu priču.

Pa nis posebno... koristim Google Chrome.

1. upisem proxy.

2. odem na google.com, cisto da provjerim da li proxy radi.

3. u search upisem Origin i kliknem na link: Origin Store (dakle ne "store.origin.com")

4. ovo je taj novi Origin. vidi se da je adresa: www.origin.com/pt-br/store/

5. na dnu stranice kliknem na BF4 pre-order.

6. iskoci prozor u kojem opet potvrdim pre-order.

7. odem na kosaricu i kliknem na Finalizar.

8. u slj. prozoru kliknem na Adicionar.

9. automatski se doda Premium i kliknem opet na Finalizar.

10. i nakon toga upisem podatke od kartice i potvrdim kupnju.

Normalno, prvo se ulogirate na Origin sa svojim accountom.

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 19:04 (Rupy).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ni meni se ne pokazuje premijum a ni ona stranica nije ista kao njegova,meni je isti kao ovaj eu origin samo pise na portugalskom a njemu je drukcije,nezz i Astri kao i meni jedino sto kaze moze bit da je novi origin

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 18:44 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako kupim preko brazilskog proxya jel će mi bit na engleskom jeziku ?

molio bih ako je moguće brzi odgovor hvala 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 20:26 (BugUser).
14 godina
neaktivan
BugUser kaže...

ako kupim preko portugalskog proxya jel će mi bit na engleskom jeziku ?

molim bi brzi odgovor hvala 

Jel ti je bilo ono pri odabiru kad biraš digital version dolje jezik kliknes ingles i imat ćeš

13 godina
neaktivan

neznam nisam primjetio to samo mogu potvrditi za kupnju tj rezervirati piše nešto reserveja 

btw pokušao sam uplatit sa paypal-om i neće te sam probao sa kreditnom isto javlja neki čudni error ili nešto blokira ili je origin u k###

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 21:16 (BugUser).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Preko brazila nemas odabir jezika,pise ispod igre ili sastrane jedno 6-7 jezika pa kontam da ce bit za izabrat u igri ili prije instalacije,eng je medju njima

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:41 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo dva gameplaya sa PC-a

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:50 (C4R3ON).
Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 4

Ovo kad se vrijeme mjenja mi je genijalno... Dugo nisam neki FPS igro, ali uz BF 4 bi se mogo naigrat...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ovo kad se vrijeme mjenja mi je genijalno... Dugo nisam neki FPS igro, ali uz BF 4 bi se mogo naigrat...

Da,meni je to isto odlicno,a sad pogledaj COD.BC 2 je imao bolju grafiku od Ghostsa.  {#}

12 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo pogled iz Jeta

Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Recon Gameplay

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Pregled svih oružja i klasa koje su se mogli odabrati na Gamescomu:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo jos gameplaya-Alpha Weapons, Attachments, Sidearms,Vehicle Camos & Upgrades (Loadout Menu)

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Na njemačkom je, ali ionako je gameplay bitan :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...

Recon Gameplay

Ma jel on to bacio bombu kad je umro na 0:25? Nešto ko 'Martyrdom' u CODu?

13 godina
Battlefield 4

Samo da znate {#}

New Origin store je potpuno drugi ducan, sa drugim cijenama, sa drugacijom provjerom kartice....

www.origin.com www.origin.com
store2.origin.com store2.origin.com
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Samo da znate {#}

New Origin store je potpuno drugi ducan, sa drugim cijenama, sa drugacijom provjerom kartice....

nemas pojma koliko sam zbunjen i koliko pitanja imam....uglavnom kako da slozim da mi radi nova stranica origina i jel mogu kupit humble bundle i bf4 preko meksika s paysafeom?

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Samo da znate {#}

Onda mexico i shopping tamo propada?

Mali_Playa
13 godina
Battlefield 4

Upravo sam potvrdio.

Novi Origin store provjerava podatke i ODBIJA zavrsetak kupnje! {#}

Stari Origin store prihvaca karticu, ali ne podrzava PayPal i sprema SVE podatke o kartici tako da se ipak ne usudjujem vise nikome kupiti BF4.

Sorry ljudi.

Sad je pitanje zasto novi Origin odbija potvrdu. Ako netko sazna, rjesit ce nas puno problema.

Citaju podatke koje imamo u Originu? Usporedjuju adresu s bankovne kartice s adresom Origina na kojoj trenutno kupujemo?

Usporedjuju prijasnje kupnje?

Rupy, ako si uspjesno kupio preko NOVOG Origina, onda nam samo ti mozes pomoci da otkrijemo sto ti jedini imas drugacije nego mi.

Proxy ocito nije problem, jer sam ih isprobao desetke, kupljeni VPN, igrao se s dodatnim opcijama, i nista.

Sto imas u Originu pod drzavu? Sto imas na Battlelogu?

Koju si adresu unio prije kupovine?

EDIT: Isprobano s promjenom drzave u Originu i unosom lazne adrese prilikom kupnje, nista.

Isprobano preko Brazila. Nista.

EDIT 2: Jedan interesantan detalj. Meksicki Origin u ponudi ima placanje preko PayPala. Ali, cim ja unesem svoj mail i sifru na odabir imam samo placanje preko kreditne kartice.

Znaci, nesto je na mom racunu, ili vezano uz njega, da vec prilikom prijave imam drugacije "ovlasti" nego lokalni Meksikanci.

EDIT 3: OMG, upravo se pojavilo na EA Forumu!!

Re: INVOICE FAILED

‎08-26-2013 05:10 PM

Hopefully this gets resolved tonight. I've been working with a very dedicated employee who is working after hours to find a resolution. Not sure why the last minute, but at least there is some clarification of the work being done.

In the meantime, for those who have tried to constantly purchase, recieving the error messages, please stop doing so until there is confirmation that the Origin Store is working again. Constantly retrying will lock out your account and will make the wait longer.

Da li je ovo vezano i za Meksikance???

Ja dobijam gresku "INVOICEFAILED".

kurt kaže...

nemas pojma koliko sam zbunjen i koliko pitanja imam....uglavnom kako da slozim da mi radi nova stranica origina i jel mogu kupit humble bundle i bf4 preko meksika s paysafeom?

Ja ne znam rjesenje, cekam da izmozgamo nesto. Stari Origin radi, al ne podrzava PaySafe i PayPal.

MV_gamer kaže...

Onda mexico i shopping tamo propada?

Da. Bar preko mene.

Ako ne nadjemo rjesenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 9:38 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 1 hvala 6
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vjerovatno su skužili kao i za Indiju pa su sad to riješili ....pametno, taman sam mislio još jeftino proć s premium i da završim s bf-om očito ću platiti puni iznos {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iv4n0u5 kaže...

Vjerovatno su skužili kao i za Indiju pa su sad to riješili ....pametno, taman sam mislio još jeftino proć s premium i da završim s bf-om očito ću platiti puni iznos {#}

Ma ne, ostaju ducani s keyevima. Mozda i jos pojeftine prije izlaska.

A i stari Origin ducan radi jos uvijek, samo ga svaki treba rjesavati za sebe jer ostaju zapisani podaci s kartice.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

A i stari Origin ducan radi jos uvijek, samo ga svaki treba rjesavati za sebe jer ostaju zapisani podaci s kartice.

Kako znas za ovo?Meni je nakon kupnje sve nestalo,nista nije zapamtio bar ne vidljivo s moje strane pa pitam dali si provjerio mozda to kod nekog ili je tebi zapamtilo pa zato kazes?

13 godina
neaktivan

napišite na kojoj verziji se može kupit tj koja je to stara verzija origina hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:01 (BugUser).
14 godina
Battlefield 4

Prilikom radenja Origin accounta potrebno je stavit onaj kakti Real Name sa onog sa kartice,jer je to JEDINO sta oni mogu usporedit. Nista drugo.

Ja sam napravio novi acc,upisao ime sa kartice,otisao preko novog Origina kupit i dobio INVOICE FAILED. To je bilo jos u subotu. 

Cak sam bio zvao u US preko Skypea i razgovarao sa nekim idiotom americkim koji nije imao pojma o icemu.

Jedino sta mi je rekao da pricekam par dana jer na starijem accountu imam RED FLAGAN Acc zbog previse pokusaja kupovine. 

Znaci,ako probas preko 2-3 puta,bit ce im 'sumnjivo' i flagat ce te. (to traje par dana valjda)

Ja sam isprobavao na vise accova,razlicite kombinacije,razlicito sve upisano,ali nikad,bas NIKAD se nisam sjetio promijenit ime i prezime tamo. 

Kad sam ga promijenio i upisao Brazil itd,kao sto rekoh, dobio Invoice Failed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

O yebo vas..

Znaci stara verzija 'origina' je kada odes na store.origin i upises u trazilicu BF4 i onda ides na pre order. 

A ako odes na onu Visit now NEW nesto,nesto.. - To je novi Origin Shop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice