Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...

Meni je bilo odlicno ... bio dobar squad, ucav je radio, u jednom naletu skinuo matu i ratkapu, u drugom petoricu poslaganih oko supply dropa ... i onda mi pukla igra i pri reconnectu sam bio sesti u cekanju ... onda sam od muke otisao isp1zditi zenu i djecu ...

To si bil ti s UCAV-om na propagandi? J*ebali smo ti svi kevu...{#}

Hello...
13 godina
Danny_5 kaže...
Bastardo kaže...

Meni je bilo odlicno ... bio dobar squad, ucav je radio, u jednom naletu skinuo matu i ratkapu, u drugom petoricu poslaganih oko supply dropa ... i onda mi pukla igra i pri reconnectu sam bio sesti u cekanju ... onda sam od muke otisao isp1zditi zenu i djecu ...

I kuma.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Danny_5 kaže...
Bastardo kaže...

I kuma.

I kumu,logično...

Battlelog: Ratkapa16
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

E pa krasno... {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

E pa krasno... {#}

Pitaj ženu je'l joj bio dobar gangbang.

13 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

E pa krasno... {#}

A kaj to znaci ?

To je neki novi mod gdje pucaju sa svih strana ?

13 godina
Battlefield 4

Meni je bilo Ok na serveru. Malo noge protegao, vježbao gađanje, učio voziti snowmobile... Uglavnom zanimljivo. 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Dobro jutro ekipa, kak vam je bilo jucer na G serveru?

Meni je i inače dosta teško igrati na serverima gdje se skupi dosta domaće ekipe. Konstantno pod paljbom, nema pola sekunde za opuštanje. Čist primjer toga mi je bio na Kareliji sinoć. Spawnaš se na nekom random brdu u pripi*dini, a na tebe već pucaju 2-3 lika. Ono wtf, na drugim serverima je po tim brdima pustinja... Majke mi osjećam se ko da je na severu 100+ ljudi. Nema veze za to, BRING IT! {#}

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Soldier977 kaže...

Meni je bilo Ok na serveru. Malo noge protegao, vježbao gađanje, učio voziti snowmobile... Uglavnom zanimljivo. 

Pffff....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Meni je samo zao sto DICE nije ubacio jos koji AC130, dobro bi dosli na caspianu i firestormu. Onako da ih bar ima 3, 4 i da saraju nebom.

6 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ti se previše družiš sa cyberom. Od najpristojnijeg lika pretvorio si se u trola koji postavlja slike guzica i piše ovakve stvari {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...
Bastardo kaže...

Leti ucav ... vec na izmaku snaga kad ono iza tracnica, pored one kucice supply drop i 5 zigosanih se naviruje iz coska ... kad je UCAV drmnuo i pocelo brojanje killova a meni bradavice proparale majicu od uzbudjenja!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ti se previše družiš sa cyberom. Od najpristojnijeg lika pretvorio si se u trola koji postavlja slike guzica i piše ovakve stvari {#}

Trudim se doći na tvoj nivo, ali ne ide...

16 godina
moderator
BDS kaže...

Meni je samo zao sto DICE nije ubacio jos koji AC130, dobro bi dosli na caspianu i firestormu. Onako da ih bar ima 3, 4 i da saraju nebom.

3-4 ac130 i dva bombardera po mapi...

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
BDS kaže...

3-4 ac130 i dva bombardera po mapi...

Ili jedan nex! Dođe ti na isto...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Internet mi puca toliko da ne stignem reloadati... {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

pa ti si informaticar, znas kako se to popravlja. ugasi - upali

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo, Matimio je snimio SRAW mogućnosti skretanja u normalu i na CTE, uglavnom teško da bi se više mogao zavrnuti kao sada, tj. neće se više moć kempere skidat olako:

Mislim da su pretjerali s nerfom istog.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Kako politika udje u igru. Na jednom poljskom serveru ne dopustaju igrati igracima iz Ruske federacije.....

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

kaj bu se igralo danas na g serveru???

di ste??

nije valjda da svi imate zabavan i ispunjen zivot??? nije valjda da ste mladi, da idete van zenske trazit i sl.???

da imate zabavno drustvo ???

dođite na sever da pucamo

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

di ste??

nije valjda da svi imate zabavan i ispunjen zivot??? nije valjda da ste mladi, da idete van zenske trazit i sl.???

Ja nemam ništa od navedenog ali internet mi ne radi baš dobro {#}

Freak Show Inc.
16 godina
ivanec kaže...

di ste??

Ja sam bio na serveru par sati.

Samac.....

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

ovo ne radi battlelog?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

ovo ne radi battlelog?

?! radi

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 4

Može li netko preporučiti neku stranicu gdje je muzika common creative, odnosno da je bez copyrighta ?

Trenutno dok igram slušam playlistu na Spotify ali kada pogledam na Twitchu  u past broadcast 60% videa je mutano...

Primjer:

http://www.twitch.tv/manwex96/b/601406296

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Može mi neko reć koja je ono mapa u džungli ka... igra san samo jedan put na njoj bila mi je vrh sad je više nemogu nać... jer ipak na BF se igra samo nekoliko mapa i samo nekoliko modova. Mislin da je to mapa di ima najviše vegetacije i u tropima je naravno, ma mislin da znate. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Može mi neko reć koja je ono mapa u džungli ka... igra san samo jedan put na njoj bila mi je vrh sad je više nemogu nać... jer ipak na BF se igra samo nekoliko mapa i samo nekoliko modova. Mislin da je to mapa di ima najviše vegetacije i u tropima je naravno, ma mislin da znate. :)

Guilin Peaks?

Twitter: @191x7
13 godina
MatoOO13 kaže...
Danny_5 kaže...

Policija trenira strogocu?

Ako mislis na Mrskog Jr, naravno... Treba omladini pruziti priliku da se sto bolje obrazuju i ostvare cime bolje potencijale u zivotu. {#} Nije to zato jer obicno ima 15-0 score na meni, neeeeee..... {#}{#} 

CroPower76 kaže...
MatoOO13 kaže...

Friday kaže...
MatoOO13 kaže...
Danny_5 kaže...

Ne pratim forum par dana i malo se vratim unazad i vidim odmah da ste pali po starom mrskom. E bez starca nema udarca, vidite po Nexu. I ja kada porastem bit cu kao on {#} A ako ovako nastavite "naredit" cu junioru da vas prati po serverima a onda vam K/D ode u qrac je li tako Mato {#}

Zezam se vidim dobre partije na G serveru a nas nema jos ovaj tjedan. Vidimo se nakon Bozica pipice..........

PS

Junioru ide u skoli isto kao i u BF-u. Bacio se na tatu (jedan strasno fin covjek ne znate ga vi {#})

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
dr. zlo kaže...

Guilin Peaks?

je, bravo, fala

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Di ste đubradi mamurna?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice