Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Sad ozbiljno, ovo sam mislija malom dati za svetog nikolu i onda ga s tim poslati u vrtić da ganja curice

Ehem, neki od nas su osjetljivi na takve stvari... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Sad ozbiljno, ovo sam mislija malom dati za svetog nikolu i onda ga s tim poslati u vrtić da ganja curice

Poznajući današnje cure, pogotovo ove u vrtiću, skinule bi mu i ganjale njega.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Poznajući današnje cure, pogotovo ove u vrtiću, skinule bi mu i ganjale njega.

Stvar kućnog odgoja!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Baš razmišljam ovih dana kako bi moga opet napumpati ženu i napraviti još jedno tako da sam onda miran. Žena bi tila žensku, ali ako opet ispadne muško čut ćemo se pa ćemo obaviti kakav trade

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ajmo ovo nabaviti:

A kaj s onima kojima netreba taj inflatable? Vjerojatno Mudo...

Oni su u prednosti jer cijeli zivot treniraju s njim..

Mudonju ćemo zalit ledenom vodom i ostavit ga pola ure na buri. Onda mu se možda stisne na manje od 20 cm. Jedini način da budemo koliko toliko ravnopravni...

Jbg dečki, nema bure na duljoj prognozi. Znači, NAJE8ALI STE. {#}

Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ajmo ovo nabaviti:

A kaj s onima kojima netreba taj inflatable? Vjerojatno Mudo...

Oni su u prednosti jer cijeli zivot treniraju s njim..

Cheater!

{#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

Vlastiti server me izbaci zbog pinga.. pa kud ide ovaj svijet....

Sorry decki :D

A Kuky, kad si se ti tako naučio igrati s bowom? Ak se dobro sječam, nije ti snajper bio baš omiljeno oružje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Baš razmišljam ovih dana kako bi moga opet napumpati ženu i napraviti još jedno tako da sam onda miran. Žena bi tila žensku, ali ako opet ispadne muško čut ćemo se pa ćemo obaviti kakav trade

Onda kreni, nema tu puno mudrovanja, a i vrijeme ti ističe, ipak si ti Gerijatrija {#}

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

A Kuky, kad si se ti tako naučio igrati s bowom? Ak se dobro sječam, nije ti snajper bio baš omiljeno oružje.

Zadnjih par dana sam koristio bow i sniper, a ima tu malo uloge i sreća. :D

13 godina
Battlefield 4

Jeeee, žena napokon otvara account (za početak nije Origin, nego Steam, al ajde, bude se kasnije prebacila na BF ;)

Trebaju mi vaše ideje za njezin nickname {#}

Pitam jer znam da ste najkreativnija grupa na Zemlji i okolici.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jeeee, žena napokon otvara account (za početak nije Origin, nego Steam, al ajde, bude se kasnije prebacila na BF ;)

CyberDemoness?

CyberDemonica?

MissCyberDemon?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jesi siguran da to želiš od nas? {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jesi siguran da to želiš od nas? {#}

{#} Uvijek! {#}

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

uz kiber demona najbolje paše Dark Mistress

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#} Uvijek! {#}

Strong is the Force in you, young padawan! {#}

14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
Volume kaže...

Onda kreni, nema tu puno mudrovanja, a i vrijeme ti ističe, ipak si ti Gerijatrija {#}

Vrime mi sitiče? Daj nemoj me strašit Floyd majku mu :D Pa tek sam 27 napunija... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Vrime mi sitiče? Daj nemoj me strašit Floyd majku mu :D Pa tek sam 27 napunija... 

Ma bez brige, ja imam 35, pa ih radim ko na traci...

13 godina
Battlefield 4

Imamo ovdje kreativaca?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/your-journey-bf4-fan-art-comp/?bf4-your-journey-competition-120214-fb&sf33306735=1

As part of Battlefest Season 2, we’d like you to send us your most inspiring piece of Battlefield 4 fan art, themed “Your Journey”. This could be a screenshot or a drawing portraying anything from trips on naval units to chasing headshot medals as you’ve progressed through the multiplayer ranks. We’ll award the creators of the 10 best submissions with a copy of Battlefield 4 on the platform of their choice (perfect to gift to a friend if you already own it), together with a Battlefield 4 Premium membership for the same platform, and a copy of Dragon Age Inquisition on the same platform.

To enter the competition, send an image file no bigger than 3MB to battlefieldsocial@ea.com before December 8, 2014 at 5PM GMT. Please put “YOUR JOURNEY COMPETITION” in the subject line and state your gaming platform.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vratili su se cyberovi noćni postovi!!!

Bit će ovo prekrasna zima {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Vratili su se cyberovi noćni postovi!!!

Bit će ovo prekrasna zima {#}

Dobro jutro.

Bas gledam - izgleda da priprema seminar : )

12 godina
protjeran
Battlefield 4

Multi Talent assignment.

Odrađen kulturno odavno, ali na kraju svake runde mi ga pokazuje kao da je i dalje neizvršen.

Jel to normalno ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jarvan kaže...

Multi Talent assignment.

Odrađen kulturno odavno, ali na kraju svake runde mi ga pokazuje kao da je i dalje neizvršen.

Jel to normalno ili?

Sad vjerojatno trebaš biti talent da to skontaš {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Multi Talent assignment.

Jel to normalno ili?

ma sve ti je to normalno. po tome j anebi trebao imati ni MTAR ni GOL itd.

a na svemu imam vec par service starova {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 7:54 (CroPower76).
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Jarvan kaže...

Multi Talent assignment.

Jel to normalno ili?

Sad vjerojatno trebaš biti talent da to skontaš {#}

Dama not nice. You will never become a lady {#}

Neznam. Jest daje navazan bug naspram drugih ali su to trebali rijesiti odavno.

13 godina
CroPower76 kaže...

S obzirom da sam nedavno, ničim izazvan,  dobio 50ak battlepackova, i nisam imao način da ih obrišem s battleloga, mislim da sam bio vrlo precizan sa konstatacijom kolegi oko ovog problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 8:07 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
CroPower76 kaže...

S obzirom da sam nedavno, ničim izazvan,  dobio 50ak battlepackova, i nisam imao način da ih obrišem s battleloga, mislim da sam bio vrlo precizan sa konstatacijom kolegi oko ovog problema.

hahaha{#} 

ja sam se umorio dok sam ih pootvarao{#}

ja mislim da se jos uvijek dobijaju ti gold battlepacks i to ne mislim samo kad se prijedje rank.

Da li je to za service star koji dobijes ili opet nesto drugo?

13 godina
CroPower76 kaže...
Soldier977 kaže...
CroPower76 kaže...

hahaha{#} 

ja sam se umorio dok sam ih pootvarao{#}

ja mislim da se jos uvijek dobijaju ti gold battlepacks i to ne mislim samo kad se prijedje rank.

Da li je to za service star koji dobijes ili opet nesto drugo?

Nešto drugo = bug

17 godina
Jarvan kaže...

Multi Talent assignment.

Jel to normalno ili?

Najžalosnije, na CTE su to bili ispravili, ali kada je Final Stand "otišao" Live pojavljuje se još više neizvršenih assignmenta na završnom ekranu runde nego prije.

Soldier977 kaže...

Nije, bug, službeno je potvrđeno da ono što su nam davno obećali (za svaki Service star na klasi da ćeš dobiti Gold Battlepack https://twitter.com/tiggr_/status/519904597171650560) je naknadno bilo "ubačeno" sa Final Stand. Ja sam dobio 131 battlepack. Još trošim 200% boosteve.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nije, bug, službeno je potvrđeno da ono što su nam davno obećali (za svaki Service star na klasi da ćeš dobiti Gold Battlepack https://twitter.com/tiggr_/status/519904597171650560) je naknadno bilo "ubačeno" sa Final Stand. Ja sam dobio 131 battlepack. Još trošim 200% boosteve.

To će sada biti za stalno?

Malo mi je to glupavo jer boostera ima više nego što ih možeš potrošiti. Ja koristim isključivo 50% i ostalo mi ih je 20-ak. Imam ih dosta i od 100 i od 200% (čuvam ih za double XP {#})

A ovih od 25 mislim da imam oko 120. A ja ni ne igram puno. Vi ostali vjerojatno imate po 200-300 svih. Što je zapravo totalna debilana, ne?

Freak Show Inc.
13 godina
TomoR kaže...

Friday kaže...

To će sada biti za stalno?

Malo mi je to glupavo jer boostera ima više nego što ih možeš potrošiti. Ja koristim isključivo 50% i ostalo mi ih je 20-ak. Imam ih dosta i od 100 i od 200% (čuvam ih za double XP {#})

A ovih od 25 mislim da imam oko 120. A ja ni ne igram puno. Vi ostali vjerojatno imate po 200-300 svih. Što je zapravo totalna debilana, ne?

Ja nisam uključio neki boost ima već negdje godinu dana. Sad kad ste spomenuli, plašim se i otvoriti da vidim koliko ih imam.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja nisam uključio neki boost ima već negdje godinu dana. Sad kad ste spomenuli, plašim se i otvoriti da vidim koliko ih imam.

Ne seri, autospot vrijedi bar 300% {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice