Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.659.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...

Ako je to ovaj: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/rqdxzjr/vehicles/944083358/pc/

onda je panj jer smo 1:1 u dogfightu, a ja nisam posebno dobar letač.

Još sam ja dobio prvi okršaj kad smo išli jedan na drugoga.

On je mene kasnije skinuo s leđa mučki dok sam rejpao po podu, nisam ga primjetio na vrijeme.

Nope, to je ovaj lik i ne znam kakav je u drugim segmentima igre ali kao jet pilot je VEOMA dobar....na malom smradu je imao 11:0 pa se ti misli :))))

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže...

Nope, to je ovaj lik i ne znam kakav je u drugim segmentima igre ali kao jet pilot je VEOMA dobar....na malom smradu je imao 11:0 pa se ti misli :))))

Ovaj tvoj voli air superiority više nego majku rođenu.

Zajeban je sa stealthom, a debele avione ne preferira u toj mjeri.

Ako roka stealthom i conquest onda respect!

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Kad smo već kod malo puknutih (Špelac, divim se tvojoj ženi), pogledajte i ovo:

Dobra ideja i ono naše fotkanje nije bilo loše samo je ovo malo "profesionalnije" odrađeno oko videa. Svaka čast Tom gdje samo nađeš ovakve materijale ? Tu se vidi koliko još potencijala ima ovaj BF4. Mislim da se  trenutno teško može naći nešto slično u gamingu koliko god netko pljuvao po igri.

sake08
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Popio pivo sa Mudom {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Popio pivo sa Mudom {#}

I, je'l ti dao da škicneš, ili mu se sve vidi kroz mudante i gaće?

13 godina
Friday kaže...

Popio pivo sa Mudom {#}

{#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
Battlefield 4

Jel to zadnji premium event? :)

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gago4 kaže...

Jel to zadnji premium event? :)

Izgleda da jest.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Popio pivo sa Mudom {#}

{#}

{#}

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav jeli mi se netko moze javit tko zna seredit fps u bf4 katastrofa mi je fps  hvala 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ice45 kaže...

pozdrav jeli mi se netko moze javit tko zna seredit fps u bf4 katastrofa mi je fps  hvala 

Ni iz Dajsa to nisu znali napraviti. čak i oni briju da je nemoguće (bez ulaganja bubrega u komp).

Twitter: @191x7
13 godina
Ice45 kaže...

??

Pa kupis jaci procesor i graficku, 8 ili 16 GB memorije, SSD, Windows 8.1, i friski format i samo drivere i osnovne programe.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Laku noć!

Nadam se da ću sutra imati više volje igrati ovo čudo od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Ice45 kaže...

??

Pa kupis jaci procesor i graficku, 8 ili 16 GB memorije, SSD, Windows 8.1, i friski format i samo drivere i osnovne programe.

imam intel core i3 2120 3.30 ghz 8 gb rama ati radeon hd 7750 1gb drr5 2 samsung SSD 840 pro 258 gb i windows 7 i imam slab fps od novog update 

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel zna netko komande za bf4 net tools overlay? zanima me latencija i packet loss u igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peroko kaže...

jel zna netko komande za bf4 net tools overlay? zanima me latencija i packet loss u igri

Bilo je u jednom od Battlenonsense uradaka, ja mislim prosli tjedan, max 10 dana staro, uglavnom poslije patcha. Stavim ti link ako iskopam.

ovaj je stariji i odnosi se na CTE, ali ja mislim da je sve isto: https://www.youtube.com/watch?v=JZi15CqDlJU&list=PLfOoCUS0PSkXnH9XW0FqOllIZOzIc7eAm 

ovaj je zadnji i ima user.cfg za skinut ispod videa:

https://www.youtube.com/watch?v=FcJxvWJ1Q_8&list=UUP7QY6L5pvmm0-stL-pNFrw

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 14:56 (desh).
14 godina
protjeran
Ice45 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Ice45 kaže...

??

imam intel core i3 2120 3.30 ghz 8 gb rama ati radeon hd 7750 1gb drr5 2 samsung SSD 840 pro 258 gb i windows 7 i imam slab fps od novog update 

Na kojim postavkama igraš i koliki je taj "slabi fps" 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
neaktivan
Volume kaže...
Ice45 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Ice45 kaže...

??

Na kojim postavkama igraš i koliki je taj "slabi fps" 

prije sam  igro na medium 60+ sada nemogu ni 20 fps izgurat 

14 godina
protjeran
Ice45 kaže...
prije sam  igro na medium 60+ sada nemogu ni 20 fps izgurat 

Koja rezolucija? Jesi gledao zauzeće grafičke u programima tipa afterburner ili gpu-z? Jesi pokušao počistiti drivere i staviti friške? Daj malo detalja brate mili...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 15:23 (Volume).
17 godina
Battlefield 4

BF4 na medium na HD 7750? Nemoj me nasmijavati, ta grafa ga jedva gura i na low.

Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...

BF4 na medium na HD 7750? Nemoj me nasmijavati, ta grafa ga jedva gura i na low.

nezezam stvarno na medium 60+ aj mozes  mi rec kako da rijesm problem 

17 godina

Ako ti se igra s tom konfiguracijom vuče na medium detaljima ONDA problema nema i ne mogu ti oko ničega pomoći.

Naime, normalno je da ta igra radi loše i na osjetno jačim konfiguracijama od one koju imaš.

Jedino rješenje je nadogradnja računala, u tvom sluičaju jači procesor i jača grafička.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

prije zadnjeg patch-a sam imao 90-200 fps-a, a sad 50-70 ima ko kakvo riješenje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

lock fps-a i micanje bilo kakvih brojki. (FHD @60fps lock, gg wp gj)

Il igraš ili benchas. {#}

Ja sam si maknul sve da igram u miru. Samo sam si ostavil vuru u kutu da znam kolko je sati.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
logi7 kaže...

prije zadnjeg patch-a sam imao 90-200 fps-a, a sad 50-70 ima ko kakvo riješenje 

tako je i meni samo jos gore za 60+ na 15+ nemogu uopce igrat iza update 

14 godina
protjeran
Ice45 kaže...
191x7 kaže...

nezezam stvarno na medium 60+ aj mozes  mi rec kako da rijesm problem 

Lipo sam ti postavija par pitanja, a na ni jedno nisi odgovorija... Kako da ti onda itko riješi problem, da pogađamo?

battlelog - Volume_CRO
13 godina
protjeran

Do sada nisam shvatio da postoji taj mod za tu mapu. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...

Ni mi!

Postoji Domination na SVIM mapama :) Moramo isprobati sve jedan dan.

Btw, ne znam zasto, al imam osjecaj da je admin gay.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Ni mi!

Postoji Domination na SVIM mapama :) Moramo isprobati sve jedan dan.

Btw, ne znam zasto, al imam osjecaj da je admin gay.

Nabije vas admin sve redom... 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice