Nitko ništa ne piše.
Znači li to da su popravili BF?
Porazbijali su monitore, zato nitko ništa ne piše!
Nitko ništa ne piše.
Znači li to da su popravili BF?
Porazbijali su monitore, zato nitko ništa ne piše!
Koja kita je sa trčanjem??
Lik se toliko ljulja gore-dole da dobivam morsku bolest
I dalje je osjećaj igranja puding..
Jes to oni usporili trčanje? ko da cupka na mjestu jbt...
Počelo je...
Ne da su ga usporili nego vojnici imaju ljepilo na đonovima...
Sereš, svi znamo da ti ne valja miš
Sereš, svi znamo da ti ne valja miš
Moguće da je do toga... Na žalost nemam drugi da usporedim
•SLAMs: Damage and blast radius reduced slightly. Three Slams will no longer take out a MBT on their own. The disabled MBT will need a single rocket to be finished off.
4 komada trebaju za uništenje MBT.
•SLAMs: Damage and blast radius reduced slightly. Three Slams will no longer take out a MBT on their own. The disabled MBT will need a single rocket to be finished off.
Uvijek su mi mine bile draže. Slam mi je nekako kao C4 za djevojčice...
Izašli i novi AMD driveri:
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst14-9WINReleaseNotes.aspx
navodno je popravljen memory leak u suradnji sa ovim zadnjim patchom. Tako barem kaže CM AMD-a:
Izašli i novi AMD driveri:
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst14-9WINReleaseNotes.aspx
navodno je popravljen memory leak u suradnji sa ovim zadnjim patchom. Tako barem kaže CM AMD-a:
A mantle još uvijek nije sređen za seriju 7? E yebem im mater!
Uvijek su mi mine bile draže. Slam mi je nekako kao C4 za djevojčice...
Sa minama na možeš uništiti Attack Boat.
Slam je bio teže vidljiv. Postaviš ga u rupu, malo bliže vanjskom rubu i vozač ga ne vidi (ne pomaže ni pokušaj spotanja).
Slam mi je nekako kao C4 za djevojčice...
Slam je bio teže vidljiv.
I rest my case
Jesu popravili onaj bug sa slamom da više ne ''propada u zemlju''. To se posebno događalo na šangaju, postavljen je, ali ne na cestu već kao da upadne ispod teksture ceste tako da ga je nemoguće spotati i primjetiti, a digne te u zrak
Nisam baš ekstra objasnio ali valjda si me skužio o čemu pričam
Jesu popravili onaj bug sa slamom da više ne ''propada u zemlju''. To se posebno događalo na šangaju, postavljen je, ali ne na cestu već kao da upadne ispod teksture ceste tako da ga je nemoguće spotati i primjetiti, a digne te u zrak
Nisam ni znao za taj bug. Pitanje je da li će više ekipa koristiti slam, pa će i taj bug biti nebitan -> programeri DICE-a prebacuju task u "Korisnik odustao od zahtjeva za rješenjem problema"
Nisam ni znao za taj bug. Pitanje je da li će više ekipa koristiti slam, pa će i taj bug biti nebitan -> programeri DICE-a prebacuju task u "Korisnik odustao od zahtjeva za rješenjem problema"
Nisam ni ja do prije neki dan, šta je najgore, dok nisam slučajno naišao na neku raspravu na redditu di je lik linkao primjer. A ja bi se svaki put čudio kako sam odletio u zrak iako na cesti nisam vidio ni spotao bilo šta
Na 5:08
Hebote, to se meni neki dan dogodilo. Vidio lika kako odlazi sa navedenog mjesta. Dodjem do pozicije, gledam, stiscem Q kao budala i BUM. Mislim si valjda nisam dobro pogledao ili su krive pive. Kako čovjek može lako doći do krivi zaključaka i neopravdano optužiti alkohol. Dobro da nisam odlučio apstinirati.
I, jel peč šta popravio? Ili čekamo neki drugi?
Sve u svemu odlični patch i optimizacija bar što se mentla tiče i taman u paketu s novim amd driverima.Nema više memory leaka na conquest large bar kod mene ni frame dropova kod žešče šore na 64 plyera.Sviđa mi se ova customizacija sensitivity-ja i zasebne postavke iron,dot i scope atachmenta da možeš staviti isti sens na sve atachmente ako želiš.Maknut je onaj vizual recoil i ostao samo "pravi" recoil puške tak da kud ciljaš i kud vučeš nišan tu idu i metci tak da se i hedare sad daju kak spada skidat.Također hud postavke i ostale icone na ekranu se mogu customizirat a i skroz maknut ak hočeš.Aj napokon nekaj dobro bar kaj se tih stvari kaj mene zanimaju tiče.
Tko je znao igrati zna i dalje, tko ne isto mu je.
BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE FOR APPROXIMATELY AN HOUR ON OCT 1, 8AM UTC / 1 AM PDT DUE TO AN UPDATE.
Svi meci su slabiji, i treba jedan pogodak više! Užasno iritantno kad smo se nakon godinu dana privikli na ovo. Al se zato "lijepe" savršeno :)
FOV mi je bio skoro jednako podešen kao i prije pa ga nisam mjenjao.
EDIT: Nestalo mi je nekoliko attachmenta!
Hajde da netko objasni malo taj sens i kako ga prilagoditi - optimizirati.
Kakve puske.
Vidis ga da je sjeo u svoju igracku iz koje se nece dat izvuc : )
Isprobavao sam M240B, do sad je trebalo 2-3 metka da se netko ubije (ovisno dal je koji metak bio headshot), a sad treba i 4 komada, što je skoro duplo teže zbog užasnog recoila. (Za to oružje su mi nestala dva sighta i jedan grip)
Kakve puske.
Vidis ga da je sjeo u svoju igracku iz koje se nece dat izvuc : )
BTW, više neće biti tako lako prišuljati se tenku s C4.