- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A kakve sam ja sriće sad kad dođem doma žena će me dočekat s kakvim kupusom za ručak
I živilo citiranje

Uništavati alkohol s glupim Sokocu ka šta su kola i sprite? To je samo za pederčiće
Potpis ko kuća!
Zašto ne?!
Pa svi smo to radili..................................................... u osnovnoj školi
Ja pijem bambusice jer sam osjetljiv deckic, i kaj sad?
Btw:
EVO 3D, mob iz 2011.
Android 4.0 ICS.
Iznenađujuće fluidno i brzo.
Zvuk mi je na trenutke isprekidan. Čudno, ali igrivo.
Prikopčajte mob na komp.
Iskopirajte onaj fajl na SD karticu ili internu memoriju u Internal Storage/Android/OBB.
Na mobitelu s nekim File Explorerom pronađite taj fajl i pokrenite.
I to je to!
P.S.:
28 | Još uvijek si dosadan!! |
---|
Mislite li da je Cyber dosadan?
4 | Ne! |
---|---|
5 | Nijeee! |
28 | Ma kakvi! |
1 | Nikad! |
Btw:
EVO 3D, mob iz 2011.
Android 4.0 ICS.
Iznenađujuće fluidno i brzo.
Zvuk mi je na trenutke isprekidan. Čudno, ali igrivo.
Prikopčajte mob na komp.
Iskopirajte onaj fajl na SD karticu ili internu memoriju u Internal Storage/Android/OBB.
Na mobitelu s nekim File Explorerom pronađite taj fajl i pokrenite.
I to je to!
P.S.:
ja probao na S3 radi perfektno sama aplikacija i nema ni laganja zvuka nit ista,cak me odlicno cuju i ingame kad kliknem onaj mic
ali problem je sto se ne mogu joinat na frendove jer server browser ne radi,jedino onaj quick join servera radi
onak otvori samo battlelog na mobu i tu se ne mozes spojit nikako na server koji bi htio :/
mozda ima i battlelog za tablete pa nekim programom odglumit tablet i onda bi radilo??
1gb?? Pa nisan ja memoriju na mobitelu ispod kauča naša!!!..... Kako na iPhone?
Baci to shranje od iphona i kupi pravi muški mobitel
Kad smo već kod Battlefield 4 Commander Tablet applikacija evo jedna za sve iPhone-e.
Tutorijal: http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-get-battlefield-4-commander-app-on-iphone-ipod.1072429/ ako je slučajno bilo ispričavam se :O
Evo i slikice kao dokaz ;)
Baci to shranje od iphona i kupi pravi muški mobitel
Alo Alo nije to obični iphone... to je iPhone 5s
ali problem je sto se ne mogu joinat na frendove jer server browser ne radi,jedino onaj quick join servera radi
onak otvori samo battlelog na mobu i tu se ne mozes spojit nikako na server koji bi htio :/
mozda ima i battlelog za tablete pa nekim programom odglumit tablet i onda bi radilo??
Tako je, battlelog prepozna kad je pokrenut na tabletu i onda ima drugačije opcije:
Battlescreen, mogućnost pokretanja commandera, drugačiji izgled prilagođen većim ekranima...
Upravo proučavam. Kad nešto saznam javim :)
Battlescreen, mogućnost pokretanja commandera, drugačiji izgled prilagođen većim ekranima...
Upravo proučavam. Kad nešto saznam javim :)
Assuming you are rooted, go to the ROM customization and find Xposed Framework Mods then Per-App DPI settings.
To make Battelog think it's in tablet mode use these settings. This will not work for all phones
DPI: 0
Font Scale: 130
Resolution: 1000x1600
xlarge Res: X
Locale: Default
[*}Fullscreen: Force
No Title: X
Keep screen on: X
Orientation: Normal rotation
Ima li netko savjet za otključavanje Unice 6?
Šta 5 komada iz vode? Otiđi na lupini garden (ili kako već) bućak se u onom plićaku i uvik ćeš naletit na nekog. Ili na anal strike wave braker na onoj točki unutar brda di je podmornica, ja sam ih tu skupio u minut
Definitivno ne na Pistol only, mene tamo naguzili samo tako. Odeš na Lumpini Garden i nadaj se najboljem :) Sakrivaj se tu i tamo ispod mosta i cekaj u zasjedi :P
Šta 5 komada iz vode? Otiđi na lupini garden (ili kako već) bućak se u onom plićaku i uvik ćeš naletit na nekog. Ili na anal strike wave braker na onoj točki unutar brda di je podmornica, ja sam ih tu skupio u minut
Fantazija mi je lumpini garden kad ekipa pliva i pokušava me ubiti...samo sprašim scarh u njih i bok...yebo unicu
Fantazija mi je lumpini garden kad ekipa pliva i pokušava me ubiti...samo sprašim scarh u njih i bok...yebo unicu
I meni se dogodi da naletim na ekipu od njih nekoliko u toj mutnoj vodici, ali kad ih vidim onako bespomoćne kako plivaju kao male ribice nekako mi dođe milo i jednostavno nemam srca da izvadim pušku i navalim po njima. Samo im polako bacim c4, tužnog i spuštenog pogleda se okrenem na drugu stranu da ne gledam taj horor koji slijedi i stisnem prekidač sa suzom u oku...
I meni se dogodi da naletim na ekipu od njih nekoliko u toj mutnoj vodici, ali kad ih vidim onako bespomoćne kako plivaju kao male ribice nekako mi dođe milo i jednostavno nemam srca da izvadim pušku i navalim po njima. Samo im polako bacim c4, tužnog i spuštenog pogleda se okrenem na drugu stranu da ne gledam taj horor koji slijedi i stisnem prekidač sa suzom u oku...
Battlefield sad stories...znaš da moraš i uvijek je teško i boli.
A lovci u mutnim vodama...hehe
Aa, ne čitamo poruke? :D
Flood gate podigneš iz one kućice na Sunken Dragonu.
Dođeš na neku mapu s vozilima i vodom (npr Šangaj). Postaviš C4 na tenk (A ili E) ili brod ako je srušen toranj. Uskočiš u vodu i držiš C4.
Kad netko sjedne u vozilo, aktiviraš ga. Ja sam assignment rješio u 2 minute s punim brodom (imao sam već 1 kill)
Ja sam dvojicu u vodi slučajno sredio a onda sam trojicu sredio na Paracel Storm kod točke A .Baciš podvodni kamperaj s c4 i čekaš da zauzmu točku majstori s brodom ili čamcem . Ja sam sredio 2 s čamcima i 1 s brodom i sam sam se iznenadio kako je bilo lako. Evo možda nekom pomogne.
Evo ak neko hoce "povecat" vrijednost acca :)
Upisite u reedem code I-LOVE-THE-SIMS
....

jel ima netko problema sa battlelogom?
naime nikako da mi ga otvori/ucita (vec drugu vecer za redom)?
Wohoo, napokon riješiše veličinu CTE patcha. Sa 37gb na 130mb je velki pomak ;)
Today we release the first patch after the “reset” with the last HUGE release (sorry for that again). I am happy to announce that this did indeed FIX the patchsize!
This patch is ~130Mb! (Compared to patches with the same kind of changes that used to be several gigabytes).
Reminder:
If you are just coming back to the CTE, and have troubles joining servers etc – make sure you uninstalled the CTE before downloading and installing the huge update (37.6GB one).
PATCH CHANGES
This is what is included in this patch:
UI TRIAGE
Goal: de-clutter the HUD and give players options to customize the major components
- Now drawing the squad leader/commander objective orders in the game status UI (good for hardcore!)
- Moved the chainlink HUD a bit down so it doesnt overlap scoring messages
- Made chainlink UI use the same “physics” effect as other UI elements on the HUD
- Fixed an issue where the flashbang icons fading out feature broke the HUD visibility options for icons
- Fixed a bug where remote controlled vehicles won’t show the vehicle health in the HUD
- Revive HUD world icon now uses the visibility setting for the health bar/revive timer instead of the one for the main soldier icon
- Minimap Scaling
Implemented scaling of commander related minimap assets.
Visibility now independent from the HUD visibility option
Added option for setting the minimap icons size and visibility independently from the background
SOLDIER MOVEMENT
Goal: Make soldier movement feel more immediate, direct and in control.
- Third person crouch tweaks
One of the problems with “death behind cover” is crouching. As crouching is a finite state – we cannot predict if a player will crouch in the same manner we predict movement. This in combination with our client side authorative damage model means there is currently a possibility to get a pretty severe delay when crouching behind cover on someone elses side (and being able to damage it).We have tried to mitigate this by making crouch animations in third person quicker (in the beginning) – which should get rid of the worst of these issues. - These are transitions touched:
Transition Stand -> StandToCrouch_NodeTransition Run -> StandToCrouch_NodeTransition Run -> Sneak_NodeTransition StandTurn -> Sneak_NodeTransition Walk -> Sneak_NodeTransition Sprint -> Sneak_Node
- Sprint accelleration tweaked to match that of general movement
You now reach top speed faster/more directly and it vibes better with the previous change (no change to top sprint speed).
Goal: Get guns to always point where you shoot. Remove randomness from shooting. Finalizing this is a prerequisite to look at gun damage and _real_ recoil tweaking.
- TEST: M9 Pistol now has a single fire animation
This test is an answer to feedback we’ve gotten where the pistols “kick” and the way it randomly picks an animation was called out at something that makes it hard to hit targets (without adding depth). We’ve as a test removed all but one animation on the M9 pistol – to see what that does to shooting the gun. - TEST: New Red Dot is now smaller on request (feedback in forum!)
Pending this works out – we will look at replacing the other “red” (really pink) sights with this more red and “red-light” looking version - Tweaked size of Pistol Delta sight down a notch
- Fixed visual issues for ALL weapons (find any issues? report them in forum!)
PWD, LMG, Sniper Rifles, DMR, Shotguns - FOUND ISSUE IN TESTING OF BUILD:
Red dots on the Coyote and Reflexs RDS sights is clipping again after the downscaled red dot. Will be fixed in next update, Sorry about this!
GAME MODES
Goal: Improve selected gamemodes to deliver the intent and playstyle envisoned for the gamemode in question
- Obliteration Competitive
Bombs can now be placed in any order.
Reduced bomb disarm time from 10s -> 8s. There is a 3s warmup when defusing.
Reduced radar sweep on home bases to 40 meters on competitive. - Chain Link
Decreased the rate of ticker bleeding by 40%.
Increased round timer to 30 minutes.
Goal: With the changes to visual recoil, head flinching and netcode weapons have become deadlier and kills faster. Tune weapons to take this into consideration and find clear roles for them in doing so.
First out is a grenade pass. We think the game currently is a bit spammy when it comes to grenades. We want to make grenades something that is powerful – but not used lightly in any situation, also we want type of grenade you pick to mean something – and give the different grenades more clear roles.
- Reduced RGO capacity 2->1
- Reduced RGO inner blast radius 1.65->1
- Reduced v40 capacity 3->2
- Reduced v40 blast radius 7->6
- Reduced v40 inner blast radius 2.5->1
- Increased ammo bag pickup time for grenades:
Flashbang 5s->9s
RGO 7s->25s
v40 8s->13s
Handflare 1s->6s
M18 5s->9s
M34 8s->25s
M67 5s->25s
XM25 DART 1s->3.5s (5->4 rounds)
XM25 3.5s->6s
40mm 3GL 8s->18s
40mm Smoke 2.5s->5s (matching flashbang now)
40mm LVG/HE 8s->9s
BULLET COLLISION CLEANUP
Goal: Find and clean up inconsistencies in visual collision for bullets and players. Improve on the clarity of game environments.
- Fixed poor collision issue in cover assets like free standing pillar and store stack.
Affected levels: Operation Locker, Pearl Market, Flood Zone - Pearl Market
Fixed issue with collision of wall between C and D bases
??????
Mogli su prije javiti! Na 95% skidanja sam!!
Ako nece raditi...
??????
Ako nece raditi...
Mislim da se na nekoj od prethodnih stranica već pričalo o tome. Ne čitaš, srami se
Uglavnom dajsić preporučuje da se kompletan cte izbriše i napravi friška instalacija

??????
Ako nece raditi...
Bilo je već napisano ovdje i na Battlelog forumu.
Hvala decki
Obicno sve dva put procitam! I sad mi je ovo promaklo
Dva dana skidam ovaj CTE. Ako neće raditi, na žalost ide dolje s diska...
Hvala decki
Možda, ali samo možda se varam i nije bilo napisano ovdje, ali na Battlelogu definitivno jest.
Hvala decki
Možda, ali samo možda se varam i nije bilo napisano ovdje, ali na Battlelogu definitivno jest.
Ma je. Čak je i meni fila napisao:
Al sam ja to shvatio da je patch tako velik jer igra sama obriše stari i skida na novo. A ne da ja moram obrisati :(