gledao sam to na lockerima... neki tip čučio, a ovaj se ovako zaletio u njega i zaklao ga... onako divljački. :)
Haha a fora jel,ja nisam pa reko idem podjelit da vidi ko nije
gledao sam to na lockerima... neki tip čučio, a ovaj se ovako zaletio u njega i zaklao ga... onako divljački. :)
meni je bilo smiješno jer sam ja pazio na vrata, a ovaj pored mene skače u zrak s nožem i baca se na pod, ja pogledam, neki tip dolje čuči ili leži (ne sjećam se), a ovaj ga kolje... šteta što nema više takvih zanimljivih animacija kad ionako već traju dugo, i većinom zgineš dok završi.
Ima kakav easter egg danas?
Ipak je živ.
Tko?...taj Jika?
Ipak je živ.
Tko?...taj Jika?
Ne, tko je on?
Ne, tko je on?
Neki čiter...
http://i.imgur.com/FpnUtv1.jpg
Server bez igli i stingera,ekipa u heliju su admini i kickaju + ne smiješ rušiti C jer gore farmaju killove i smanjuje se vidljivost naravno,rade mi damage kroz APS kompletno,doslovno one shotaju sve.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/3e720ccf-0f31-4015-bcfb-76e000dbb4a8/SOL-Siege-Of-Shanghai-24-7-NO-LEVOLUTION-ll-Team-Solid/
taj se C ne smije rusiti bas zbog toga da heli ne moze nista tamo napraviti kad imas dobru ekipu na C. 53 sad vrti sangaj, pa tamo mozes bilo cime ubijati ;)
http://i.imgur.com/FpnUtv1.jpg
Server bez igli i stingera,ekipa u heliju su admini i kickaju + ne smiješ rušiti C jer gore farmaju killove i smanjuje se vidljivost naravno,rade mi damage kroz APS kompletno,doslovno one shotaju sve.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/3e720ccf-0f31-4015-bcfb-76e000dbb4a8/SOL-Siege-Of-Shanghai-24-7-NO-LEVOLUTION-ll-Team-Solid/
Nešto slično sam jučer ja doživio na http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc5c18ca-0111-42e8-a7c4-cb4a6a25b8c9/2-Hero-Gaming-Siege-of-Shanghai-Server-Ranking-1600T/
Megatr0n i još 2-3 iz njihovog platoona uzmu heliće na obje strane, jedni na druge ne pucaju samo rokaju pješadiju ...
Pravilo servera je ako te vozač helića zamoli da izađeš van, moraš izaći inače te admin ubije (a to su ujedno oni :) )
Jednom sam uspio ući u heli prije njih, megatr0n je sjeo na gunnera i naravno ovaj je odmah krenuo helijem na mene, a megatr0n ni da mrdne sa gunnerom...
I naravno zabranjeno je sve što može srušiti heli ^^
Dečki na kraju runde uvijek imaju k/d preko 3-4 ...
Nisam neki pro, igram čisto da se zabavim... ali ovakvi serveri su stvarno debilni....
P.S.:
Admin me tamo ubio jedno 20ak puta samo zato što se nisam htio klanjati i moliti ga za oprost kao vrhovnom bogu servera
Pa normalno, Megatron mali derpe.. Jao kak mi taj mali ide na živce..... da bar u igri postoji pljuska umjesto knifea... Ispljuskao bi ga ko vola..
Pozdrav svima, imam jedno pitanje a to je koja je razlika između BF4 i BF4 premium. Dali se dobe kakve nove mape ili nesto slicno?
Admin me tamo ubio jedno 20ak puta samo zato što se nisam htio klanjati i moliti ga za oprost kao vrhovnom bogu servera
Hehe, bili Friday i ja prisutni kad su te htjeli kickat sa servera radi "hard insults" :) :) :)
Ja popljuvao burek po ekranu od smijeha
Nešto slično sam jučer ja doživio na http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc5c18ca-0111-42e8-a7c4-cb4a6a25b8c9/2-Hero-Gaming-Siege-of-Shanghai-Server-Ranking-1600T/
i ja sam za nekim jučer se joinao na taj server. pa sam admina, mislim rocky, malo sa c4 napdao, pa me čovjek lijepo prebacio na svoju stranu. fora. :D
Pred neki dan naletimo na lika 117 lvl koji nije znao da automatski AA radi samo u slučaju da je letjelica spotana.
Pretpostavljam da će nakon ovoga još netko to saznati.
Evo da se posteno javim ... i ja sam tek prije par dana saznao da heli/jet mora biti spotan da ga automatski AA napadne nad bazom ... a da stvar bude gora, scout mi je omiljen ...
Cak sam po carrieru na paracelu trazio kako da udjem u taj AA jer sam vidio da puca par puta a kad mene love govno ni da metka pljucne :)
Eto ... i ja nesto naucio ...
isto sam tu naucio zahvaljujuci nekim ljudima koji nisu skrti znanja (manjina naravno)
Hehe, bili Friday i ja prisutni kad su te htjeli kickat sa servera radi "hard insults" :) :) :)
Bio je mučko fantansko đubre, zato su ga kickali i neka su...
a sto se tice tih raznih citera i tzv admina, vidim ima tu ljudi koji se bave programiranjem, pa zar ne mozete nesto smisliti da mu se ocita trenutni IP pa posalje "paketic"
da mu bar prozvace boot sector ako vec ne moze nesto naprednije recimo da mu se moze opaliti aplauz preko usiju kroz monitor...
pitanje jednog newba, ovako počeo sam prije neki dan dogurao do lvl 2 (znači jako malo iggrao) sa k/d 0,22 (botina žešća) ima li u bf4 cheatera? jel moj ak ima bug pa nemre niš pogodit, il koji vrag, uglavnom ljudi me izubijaju da ih uopće i ne vidim, ponekad sa nevjerovatnih mjesta (zidovi), ugl i kad vidim nekog moram ga zgađat ko nenormalan da ga ubijem dok mene obično riješe jednim shotom....
molim bez smjeha, jbg. newb sam u bf-u
Ipak u tome ima dvije dobre stvari,prvo ima prostora za napredak i drugo nema sanse da taj scor neko nazove citerski...
(tako se i ja tjesim)
Bio je mučko fantansko đubre, zato su ga kickali i neka su...
A to je bio drugi server haha :D je je, fantansko đubre sa 9:9 skorom xD
S tog sam servera sinoć frknuo uz poruku da mi je ping prevelik ....
Pred neki dan naletimo na lika 117 lvl koji nije znao da automatski AA radi samo u slučaju da je letjelica spotana.
Pretpostavljam da će nakon ovoga još netko to saznati.
Evo da se posteno javim ... i ja sam tek prije par dana saznao da heli/jet mora biti spotan da ga automatski AA napadne nad bazom ... a da stvar bude gora, scout mi je omiljen ...
Cak sam po carrieru na paracelu trazio kako da udjem u taj AA jer sam vidio da puca par puta a kad mene love govno ni da metka pljucne :)
Eto ... i ja nesto naucio ...
A je'l znaš da ako pucaš svojem helićem na "svoj" automatski AA da te izroka natrag?
Bar je tako bilo radilo na Gulf of Oman, kao US, ne znam da li su patch-ali.
Pa brate mili izludio si nas sa tim svojim oblijetanjima... Malo s ove strane, malo s one. Ne možemo se ni scouta protivničkog riješiti a još kad ti stigneš, jao jao...
Pa brate mili izludio si nas sa tim svojim oblijetanjima... Malo s ove strane, malo s one. Ne možemo se ni scouta protivničkog riješiti a još kad ti stigneš, jao jao...
Pokušao sam prijeći kod vas, al mi nije dalo :( too close to your previous team switch :@
pitanje jednog newba, ovako počeo sam prije neki dan dogurao do lvl 2 (znači jako malo iggrao) sa k/d 0,22 (botina žešća) ima li u bf4 cheatera? jel moj ak ima bug pa nemre niš pogodit, il koji vrag, uglavnom ljudi me izubijaju da ih uopće i ne vidim, ponekad sa nevjerovatnih mjesta (zidovi), ugl i kad vidim nekog moram ga zgađat ko nenormalan da ga ubijem dok mene obično riješe jednim shotom....
molim bez smjeha, jbg. newb sam u bf-u
Mlad si i neiskusan. Samo igraj i s vremenom ćeš ti biti taj koji ubija, a da ne znaju odakle ih ubijaš.
Nemoj samo trčati, uzimaj zastavice i pokušaj malo stati, sagledati situaciju. Koristi vozila kao gunner, prouči kretnje drugih, pomaži, bacaj kutije, liječi i popravljaj.
Imaš na youtube hrpu youtbera sa dobrim taktkama za igru, probaj malo guglat bf4 tips and tricks itd.
Čitera ima, ali ne toliko koliko ti se čini.
Ugl. ne odustaj, sretno!
Mlad si i neiskusan. Samo igraj i s vremenom ćeš ti biti taj koji ubija, a da ne znaju odakle ih ubijaš.
Nemoj samo trčati, uzimaj zastavice i pokušaj malo stati, sagledati situaciju. Koristi vozila kao gunner, prouči kretnje drugih, pomaži, bacaj kutije, liječi i popravljaj.
Imaš na youtube hrpu youtbera sa dobrim taktkama za igru, probaj malo guglat bf4 tips and tricks itd.
Ugl. ne odustaj, sretno!
Ti si se očito naspavao
Ugl. ne odustaj, sretno!
ili ga jednostavno ubacit u vatru, da ga samelju i ispljunu... i do sutra će znat već pola igre. :D
Ugl. ne odustaj, sretno!
Ti si se očito naspavao
Uskrs sam probdio, iz izlaska odmah ujutro kava pa cijeli dan kafenisanje, ali sinoć fino legao, jutros u 13h sati se probudio, taman na ručak.
Novi čovjek, čak me i lowbob njpa kao antrakš nemre izbacit iz takta.
Hvala dobrom gospodinu koji je odlučio da je Uskrsni pon. neradni dan.
Ugl. ne odustaj, sretno!
ili ga jednostavno ubacit u vatru, da ga samelju i ispljunu... i do sutra će znat već pola igre. :D
Ti si se očito naspavao
Ili je sretan što je imao jajca u ustima. Nije bitno čija ili kakva, bitno je da su jaja