zar nisi i ti admin... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, keyeva za BTK nema jos. Ono sto ste vi dobivali su keyevi za DLC (pwp i specact i dogtag). Meni je zena rekla na chatu, kad mi je provjerila account i vidjela da imam Limited Edition, da ce mi key poslati preko maila u prosincu.
Ja sam jučer na chatu dobio b2k ključ, kako mogu znat da je to baš b2k ključ?
jel vam se dogodi da vas spawna tijelom ali ne i duhom? ono, prodje neko vrijeme prije nego sto preuzmes kontrolu nad likom? i, dali vam se desi da ne registrira pogotke? cistina, ja i tuljan na 10 metara udaljenosti i prasim iz ak7u u njega i nis, nema krizica, nema krvi.
to sto se tice spawnanja sam vec i prije napisao svoje sumnje a sad vidim da je tako... na mapi si a ni ne znas da jesi :/
Ovako, keyeva za BTK nema jos. Ono sto ste vi dobivali su keyevi za DLC (pwp i specact i dogtag). Meni je zena rekla na chatu, kad mi je provjerila account i vidjela da imam Limited Edition, da ce mi key poslati preko maila u prosincu.
ja kad sam ukucao svoj ruski karkand key lijepo mi je pisalo "dlc ekspanzija btk" i stiso sam ok i to je to. nikakvi pwp spectat ili dogtag nego bas dlc btk...
Meni je isto tako dobio sam dva ruska keya,drugi kad sam upisao ljepo mi je kazalo BTK ekspanzija itd..
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
to sto se tice spawnanja sam vec i prije napisao svoje sumnje a sad vidim da je tako... na mapi si a ni ne znas da jesi :/
Nema to previše veze s tim. Oni igraju TDM i tamo te doslovno spawna 2m iza protivničkog igrača ili protivnika 2m iza tebe.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
Hvala Nick
Nema to previše veze s tim. Oni igraju TDM i tamo te doslovno spawna 2m iza protivničkog igrača ili protivnika 2m iza tebe.
Navodno je netko radio analizu spawna - i kažu da te protivnik vidi nepokretnog dok se spawnaš, prije nego išta možeš napraviti - 1-2 sekunde - dovoljno da te satre šaržerom...
ovo je bitno a to sam i sam osjetio... onaj dio kod spawnanja dok ti je jos sve crno. tamo si a ne znas
Trebali bi napraviti da se za teamkill gube bodovi kao šta je bc2 imao, ovako nitko previše ne pazi dali puca po svojima. I još ako je assault i upuca svog i onda ga oživi dobiva bodove...
Ti jednostavno ne razumiješ, ljudi su dali novac za igru, evćina ih je i preorderala vjerujući da će dobiti dobar, dovršen proizvod, i sad kad su dobili zbuganu igru koja ima tonu problema trebali bi otići iz teme i ne žaliti se, sami su krivi što su kupili igru pa to sve opravdava... Daj ne lupetaj.
Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju, kao što se ne može ni preorderati SWTOR :)
In your face ! Niggaa pleaseeeeee...
igram sad na CBC serveru i ima se šta vidjet moj tim ima 2 čitera i njihov ima 2... svi ostali imaju samo smrti i tu i tamo neki kill... ma krasno i nigdje admina... ptuj...
Trebali bi napraviti da se za teamkill gube bodovi kao šta je bc2 imao, ovako nitko previše ne pazi dali puca po svojima. I još ako je assault i upuca svog i onda ga oživi dobiva bodove...
Slažem se sa tobom da bi se trebalo gubiti bodove za teamkill...samo možda ako ga assault oživi, tada da se bodovi vrati...(ali možde bez dodatnih bodova za oživljavanje)...
pa na jednoj mapi sam doživio da me lik iz mog tima ubijao 2 ili 3 puta i oživljavao za redom za fakin bodove?!?!
Navodno je netko radio analizu spawna - i kažu da te protivnik vidi nepokretnog dok se spawnaš, prije nego išta možeš napraviti - 1-2 sekunde - dovoljno da te satre šaržerom...
ovo je bitno a to sam i sam osjetio... onaj dio kod spawnanja dok ti je jos sve crno. tamo si a ne znas
To sam ja napisao.
Dok sam igrao sa frendom prvo je frend posumnjao da se to dešava.
Onda smo počeli baš paziti na to i lik bi mi se uvijek prvo spawnao (vojnik se pojavio), a onda bi ovaj tek nakon otprilike par sekundi Evo sad sam živ.
Ali primijetili sam da se to ne dešava uvijek. Zna se i desiti da lika možeš ubiti iste sekunde čim se spawna i odma je živ čim se vojnik pojavi na bojištu, a češće se dogodi ovo prvo, da uđeš u lika samo da bi vidio kako neki lik već odavno prazni spremnik u tebe.
Isto tako dešava se da ubiješ lika i pol sekunde kasnije se spawna lik na njegovo mrtvo tijelo, makar to sam jako rijetko vidio.
Nemam pojma šta bi moglo utjecati na to.
I meni se čini da je tako, ali samo kažem da su se vjerojatno žalili na spawn lokacije a ne na to.
Provjereno - spawnaš se, vide te, ne mogu te raniti, ali imaju dovoljno vremena da te naciljaju i ubiju čim "dođeš sebi".
Mi koji imamo rusku verziju limited edition verzije dobili smo dva ključa prvi za igru a drugi za BTK,upravo sam upisao u i jasno mi je prikazalo produkt key za BTK,znači kad izađe upisat key itd...
tako da ne čekate na mail ključ jer ga imate.
Nešto mi nije jasno... Za šta služi onaj drugi key koji smo dobili uz BF3? Jedan je bio za samu igru, drugi za BTK zar ne? Ja sam u mailu dobio 2 ključa, jednostavno ih reedemao i to je to.
Ili se treba dobiti još jedan key, sada mi se sve pobrkalo?
ko je dobio 2 ključa je u redu... a tko nije, e taj još nezna ishod svoje kupovine.
Nece biti dva kljuca jer mi na orginalnom boxu na papiru iznad key-a pise:"SERIAL KEY ALSO GIVES AUTOMATIC ACCES TO BACK TO KARKAND ONCE RELESED"
Provjereno - spawnaš se, vide te, ne mogu te raniti, ali imaju dovoljno vremena da te naciljaju i ubiju čim "dođeš sebi".
Za sve žrtve spawnkilla:
I'm alive but dead, awake but asleep
My body grows cold but my heart beat beats on
And on... and on!
I scream out for help but they hear not a sound
Is this happening to me or is it just a dream
Let me out of here!
Vi svi inače imate naviku prostačiti na supportu?
Oni koji su pre-orderali BF3, zar ne biste trebali imati ovo pod "server browser"?
i još jednom da vidite da mogu check-ati tu opciju:
tako isto je i meni,oba dva kljuca sam odmah upisao i tako stoji
Na BOX-u (Limited Edition) piše da samo key za instalaciju vrijedi kao B2K key.
Evo igram vec 60-tak sati i moram reci svoja zapazanja:
-Kako sam se nasmijao kada sam odigrao singleplayer i procitao Matkovic jednog od moga tima!
-Jeste li primjetili u singleplayu u prvoj makljazi neprijatelji izlaze kroz zid sa ljeve strane?
-CO-OP,ne daj Boze to preci bez nekoga koga poznas,kada ides na public odabir frenda,sve sami debiliusi!
-U multiplayu sam ipak razocaran sa vrlo malom kolicinom razaranja zgrada,iako su nam obecavali brda i doline!
-Jel to sam ja spotam ili?Cini mi se da nitko ne igra u timu,svatko za sebe,kao kokosi.Dosta vozim heli i pun kuhac mi je da ja moram spotati tenkice,
a ekipa...ma hebe se njima tko gore leti!
-Respawn shupci su precesti,no o tome ima dosta u postovima gore.
-E sada,tesko za objasniti...:Kada vozite avion,koliko god da daleko od mape odletite,cim se okrenete,mapa je odmah ispod tebe,jel se to meni cini ili?
Sve u svemu ima dosta bugova i cheatera,nadam se da ce se to rijesiti,igra je super pogotov BUG-ov server,ali damo ne idem cesto,jer me razguzite
u po sekunde!
Evo igram vec 60-tak sati i moram reci svoja zapazanja:
-Kako sam se nasmijao kada sam odigrao singleplayer i procitao Matkovic jednog od moga tima!
-CO-OP,ne daj Boze to preci bez nekoga koga poznas,kada ides na public odabir frenda,sve sami debiliusi!
-E sada,tesko za objasniti...:Kada vozite avion,koliko god da daleko od mape odletite,cim se okrenete,mapa je odmah ispod tebe,jel se to meni cini ili?
Sve u svemu ima dosta bugova i cheatera,nadam se da ce se to rijesiti,igra je super pogotov BUG-ov server,ali damo ne idem cesto,jer me razguzite
u po sekunde!
Kako sam se rastužio kad je taj čovjek umro.
Glede co-opa, ja sam onu misiju sa helihopterom rješavao s nekim random likom, tako je dobro vozio da sam bio uvjeren da je bot, vrhunski je čovjek vozio, čudo.
Glede aviona, mislim da ti se čini.
jel moguće nekako podesiti appereance da bude stalno isti? namjestim željenu uniformu i svaki puta kada uđem odem na custimization i tamo mi je default uvijek i moram promjenit ako želim drugu :/
Glede co-opa, ja sam onu misiju sa helihopterom rješavao s nekim random likom, tako je dobro vozio da sam bio uvjeren da je bot, vrhunski je čovjek vozio, čudo.
UMRO???Ahh kud si mi rekao,jos nisam dosao do toga djela!
-Ja sam ti CO-OP drugu misiju isao 30-tak puta i nikada potrefio na dobroga vozaca,a samo sam 3 puta vozio i naravno,rođo ne spota,ili ne puca...ma katastrofa!
Evo pocelo me danas bacat iz cistog mira iz igre. Jucer sve normalno.
Ti jednostavno ne razumiješ, ljudi su dali novac za igru, evćina ih je i preorderala vjerujući da će dobiti dobar, dovršen proizvod, i sad kad su dobili zbuganu igru koja ima tonu problema trebali bi otići iz teme i ne žaliti se, sami su krivi što su kupili igru pa to sve opravdava... Daj ne lupetaj.
Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju, kao što se ne može ni preorderati SWTOR :)
Niggaa, engleski ti je grozan!
UMRO???Ahh kud si mi rekao,jos nisam dosao do toga djela!
-Ja sam ti CO-OP drugu misiju isao 30-tak puta i nikada potrefio na dobroga vozaca,a samo sam 3 puta vozio i naravno,rođo ne spota,ili ne puca...ma katastrofa!
Uh, isprike, spolao sam totalno nesvjesno.
Kad si se uhvatio MPa i Co-opa predpostavio sam da je SP prijeđen.
Niggaa, engleski ti je grozan!
Yessssss :DDDD