Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nick54312 kaže...
AA-d00d kaže...

Nemam, zayebaval sam vas cijelo vrijeme :3

Misliš njih? {#}

Joj da, da si me skužio onda bi me pustio da nastavim{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Treba te odvest na egzorcizam.

16 godina
Battlefield 3

Ima li netko novaca na paypal-u ili gdje vec da mi kupi battelfild 3 LE na Origin-u

ja mu uplatim pare na ziro racun

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedan video, da malo prestanete laprdati o kljucevima. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
AA-d00d kaže...

Treba te odvest na egzorcizam.

Nemam ništa protiv ali uz uvjet da će biti neki lesbo-sado-mazo warmup party{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Ima li netko novaca na paypal-u ili gdje vec da mi kupi battelfild 3 LE na Origin-u

http://steam-expo.com/vijesti/obavijesti/kupi-igre-na-steam-u-preko-steam-expo-servisa-za-kupovinu/

14 godina
nick54312 kaže...
oo7 kaže...

http://steam-expo.com/vijesti/obavijesti/kupi-igre-na-steam-u-preko-steam-expo-servisa-za-kupovinu/

kakve bf ima veze sa steamom?

16 godina
nemogu kupiti battelfild 3 na steam-u
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

kakve bf ima veze sa steamom?

Zayeb.. :/

Ali možda vrijedi i za Origin.

17 godina
bmwhartge kaže...

Evo jedan video, da malo prestanete laprdati o kljucevima. {#}

Otvorim video, a ono ide oglas od Modern Warfarea 3. Hahahahah xD

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Battlefield 3

dajte prestainte se sprdat i recite mi jeli sigurno uzet key sa basehosta,preorderao sam LE za samo 195kn

22 ne odustajem od kupnje na bh-u
20 odustajem od kupnje na bh-u
Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

holy shit izgleda da je basehost ozbiljno nesiguran, a onda treba uzet s origina, tu se ne moze prevarit ,recite mi kolika je tamo trenutno cijena normalne i koliko je LE igra, i da li se moze pare uplatit u neku od naših banaka u kunama jer neznam radit s paypalom i tim glupostima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam odustao o BH i uzeo si sa zavvi.

Odlućo sam otkazati zbog onog linka koji je stavio  pirat sa ea forum

rađe dati malo više pa biti siguran.

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

holy shit izgleda da je basehost ozbiljno nesiguran, a onda treba uzet s origina, tu se ne moze prevarit ,recite mi kolika je tamo trenutno cijena normalne i koliko je LE igra, i da li se moze pare uplatit u neku od naših banaka u kunama jer neznam radit s paypalom i tim glupostima.

Nije BH nesiguran ali rijetko kome se da zezat s ruskom verzijom.

Kupovati igre koje su već izašle je ok jer znaš točno na čemu si. Ali raditi preorder na BH ili bilo kakvim sličnim stranicama, ne hvala. Bar je to moje mišljenje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
ZC_Someone kaže...
athlon64 kaže...

Nije BH nesiguran ali rijetko kome se da zezat s ruskom verzijom.

Kupovati igre koje su već izašle je ok jer znaš točno na čemu si. Ali raditi preorder na BH ili bilo kakvim sličnim stranicama, ne hvala. Bar je to moje mišljenje.

cujes s obzirom da je 12 ljudi tamo otkazalo preorder ocito da nesto ne valja,jel mogu sad dobit odgovor na drugo pitanje?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Na originu ti je cijena ispod 50E. 49.99E, a platiš karticom.

15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

Na originu ti je cijena ispod 50E. 49.99E, a platiš karticom.

omfg pa to je 350kn????? pa to je skoro duplo skuplje nego sta bi me na bh-u preorder koštao??? a i karticom ne plaćam sigurno,jer svi u familji koriste keš.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Partybreakeri... Fino se ide u Moskvu xDDDD

Live chat Live chat
24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

omfg pa to je 350kn????? pa to je skoro duplo skuplje nego sta bi me na bh-u preorder koštao??? a i karticom ne plaćam sigurno,jer svi u familji koriste keš.

Hebiga, 350kn i platiš karticom. Ili daj nekome 350kn na račun unaprjed pa nek ti kupi potom, u protivnom drugog načina plaćanja nema.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Se igra piratka šta ? Crack je out  !

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Base host je posten i najbolje ako nemas karticu das njemu da ti uplati na tvoj origin account igru preko origina i imas je odmah i mozes je preloadat vec 21.10.

Obicno bude i neka sitna provizija...

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

Hebiga, 350kn i platiš karticom. Ili daj nekome 350kn na račun unaprjed pa nek ti kupi potom, u protivnom drugog načina plaćanja nema.

nažalost onda origin ispada iz igre,pa jel ima neka normalna sigurna stranica da se moze uplatit na banci i da je ok cijena?

17 godina
neaktivan

Zavvi, game.co, dvd.co....

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

BF3 In-game Console

Biti će par komandi samo, više manje za CPU / GPU usage i perfomanse, i prikaz FPS-a.

Daj mi link za video? :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
AA-d00d kaže...

cijene? i kakva je razlika od njih do basehosta, ako postoji pacth za jezik onda ruski key nije problem,pitanje je da li je moguce da mi onemuguce igranje sa njihovim keyem?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
AA-d00d kaže...

cijene? i kakva je razlika od njih do basehosta, ako postoji pacth za jezik onda ruski key nije problem,pitanje je da li je moguce da mi onemuguce igranje sa njihovim keyem?

Oko 250kn + 10kn poštarine te dođe Limited Edition s CDom kod Zavvi-a., malo skuplje kod game-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 20:43 (nick54312).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
AA-d00d kaže...

Pa imaš li ti internet ili ne?

Kad si već lijen ajde onda ću ti reći: zavvi i game.co £30, dvd.co £33. Za jedan, drugi i treći još računaj da ćeš platiti poštarinu (a moguće i carinu,porez).

Jedan, drugi i treći su britanski retail shopovi, jezik isključivo engleski. Jeftinije nego preko origina samo što ćeš morati čekati da ti paket dođe u poštu.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
Battlefield 3

Zasto ste svi odustali od Base Hosta? hocete rec da neznate ruski {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
AA-d00d kaže...

Oko 250kn + 10kn poštarine te dođe Limited Edition s CDom kod Zavvi-a., malo skuplje kod game-a.

aha,znaci to je igra na cd-u?? nije samo key, o pa zakon,bit će lijepo imat cd i kutiju a ne samo neki key, i jel mogu bit 100% siguran da je tamo uredna igra?? uzet cu to onda,btw odakle oni salju,ja sam u splitu pa se mislim da bi moglo bit malo vise postarine,iako to stane u kuvertu pa je ok.

17 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Zasto ste svi odustali od Base Hosta? hocete rec da neznate ruski {#}

Lako s ruskim, ćirilica je problem{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice