Bas mi je fino citat forum u mojoj klimatiziranoj hacijendi uz ledeni Stiegl i ekstaticni osmjeh nakog oralnog zadovoljavanja od strane jedne pacijentice...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas mi je fino citat forum u mojoj klimatiziranoj hacijendi uz ledeni Stiegl i ekstaticni osmjeh nakog oralnog zadovoljavanja od strane jedne pacijentice...
Ma j.ebeš i cold Stiegl i oralni sex...kad samo čučiš na AnR-u. Pitaj doktora za BF "skeleđiju"
Ma j.ebeš i cold Stiegl i oralni sex...kad samo čučiš na AnR-u. Pitaj doktora za BF "skeleđiju"
Ma Antraks je samo tuzan sto je ovih dana Casa di Basta na Kanalima prazna i sto trenutno vise koristim penthouse na AnR-u
Prelazak s AMD X4 (pod Moj PC) na Intel i5370k. Da ili ne? Gledano iz perspektive igraca
Da, sto se tice dosadasnjih BF serijala. Ali da sam na tvom mjestu sacekao bi BF 4, jer vidis da AMD vec sad serucka . Svakako preko ljeta je vrijeme za buljenje u guzice i sise , crni tomislav ispod sape. :)
Ja bi pričekao prve službene system reqse da vidimo koliko će tražiti, a onda vidio.
Evo, poslusat cu savjete, odustao sam od i5 3570. Bar za sad.
Makar, mogao sam ga dobiti zapakiranog sa garancijom za 1.300 kn.
Cekam Betu BF4, pa cu onda razmisliti :)
Prelazak s AMD X4 (pod Moj PC) na Intel i5370k. Da ili ne? Gledano iz perspektive igraca
Da, sto se tice dosadasnjih BF serijala. Ali da sam na tvom mjestu sacekao bi BF 4, jer vidis da AMD vec sad serucka . Svakako preko ljeta je vrijeme za buljenje u guzice i sise , crni tomislav ispod sape. :)
Ja bi pričekao prve službene system reqse da vidimo koliko će tražiti, a onda vidio.
Evo, poslusat cu savjete, odustao sam od i5 3570. Bar za sad.
Makar, mogao sam ga dobiti zapakiranog sa garancijom za 1.300 kn.
Cekam Betu BF4, pa cu onda razmisliti :)
Za 1300kn, zapakiranog?
Ček, i5 3570K ili 3570? Ako je 3570K onda obavezno kupi, obavezno!
Za 1300kn, zapakiranog?
Ček, i5 3570K ili 3570? Ako je 3570K onda obavezno kupi, obavezno!
u svakoj poruci fulam!!
i5 3570K.
Pa uzmi ga onda. Novi košta oko 1900kn lol.
1.559 kn, Extreme digital.
Dvijesto i nesto kuna razlike.
A tko zna sto cu pronaci jos do izlaska cetvorke.
Trebat će im 2 mjeseca da ti ga dostave xD
Ja bih svakako išao na Intel, neovisno o generaciji i modelu.
u svakoj poruci fulam!!
i5 3570K.
Ako ti nije hitno, definitivno pričekaj. Imam taj procesor i trojka i dalje divlja kako je volja, ali četvorka izlazi za konzole nove generacije koje su kako znaš bazirane za AMD hardwaru pa tko zna kako će se stvari razvijati a 1300 kn baš i nije malo.
A cooler ostavi, mugen je odličan hladnjak ( za svoju cijenu naravno).
Jedina stvar koja me smeta kod Intela je to što su stavili tu prokletu jefinjak pastu pa proc sa čak i mugenom dostiže 60 stupnjeva u BF3, i to neklokan :(
Još samo kada si kupim novo kućište (već ga bio naručio ali banana - nemaju ga na lageru) i sredim airflow biti će bolje, ali za sada je malo koma, pogotovo kada grafa i mugen zapale zajedno..... ko da slušam poljetanje jumbo jeta
To ne gledaj ED je jedan od najlošijih servisa kod nas, spor i nepouzdan.
U admu je 1700kn.
Di si ga mogao dobiot za 1300 si rekao jel?
To ne gledaj ED je jedan od najlošijih servisa kod nas, spor i nepouzdan.
U admu je 1700kn.
Di si ga mogao dobiot za 1300 si rekao jel?
Da, 1300.
Svejedno cu pricekat. Dobro ce mi doci lova. Pogotovo ako starkelja Cyber upadne na faks

Pa kada trenutno nema Špelca, budem te ja onda pitao:
Jesi si sredio prijevoz do faksa.... mislim, jel imaš gdje parkirati svoj tenkić?
Šala naravno :D
Šta namjeravaš upisati, naravno ako se smije znati :DDDDDD
.
.
Šumarstvo, smjer hladovina.
Jesi si sredio prijevoz do faksa.... mislim, jel imaš gdje parkirati svoj tenkić?
Moras sad ti, a? :)
FOI Varazdin, cetverogodisnji, rjesio sam dvije godine, nasao posao i lagano faks bye bye
Sad je plan zavrsit :) Za sad, prema bodovima, upadam, ali tko zna koliko starkelja je polagalo drzavnu maturu pa sad cekam dal ce se kome ispod mene na listi priborojati bodovi.
Koji off topic!!
FOI Varazdin, cetverogodisnji, rjesio sam dvije godine, nasao posao i lagano faks bye bye
Sad je plan zavrsit :) Za sad, prema bodovima, upadam, ali tko zna koliko starkelja je polagalo drzavnu maturu pa sad cekam dal ce se kome ispod mene na listi priborojati bodovi.
Koji off topic!!
Oo, iz VŽa si (tek sad vidim u nicku ). Koji kvart točno?
Koji off topic!!
Sorry, nisam mogao odoliti :))))))
A ako ti treba pomoć da rješimo tih par starkelja koji te ugrožavaju, samo zovi, bumo išli u "privatne posjete" da ih nagovorimo da ti "prepuste" mjesto.......naravno u tvom tenkiću
Ako te to tješi, ja sam bio na upravnom pravu ( ma viša upravna je to za mene lol) i odustao u drugoj godini jer nisam mogao proći ispit iz prve godine(čak sam položio i većinu ispita iz druge godine :D) i tak da sada trenutno već par godina hladim sivu tvar u mozgu tj. ono što je ostalo od nje
Oo, iz VŽa si (tek sad vidim u nicku ). Koji kvart točno?
Joj ima nas jako puno tu na forumu iz Vz i okolice!
Zagrebacka, kod Turista.

O kako je je lijepo bućnut se u more i dirat te gledat curice na plaži a na večer lijepo rejpat i zajebavat na AnR
P.S Usput Antraks pedeju ne diraj mi dedu jer će biti klistir fest.
Jel neko zna korisnika " leo horvat" ???
Mamićev čovjek, mani ga se...
ozbiljno pitam jbg...
Uzo sam acc od njega i na kraju mi ukradu acc (inace bio je redovno vamo na forumu)
Jel neko zna korisnika " leo horvat" ???
Mamićev čovjek, mani ga se...
ozbiljno pitam jbg...
Uzo sam acc od njega i na kraju mi ukradu acc (inace bio je redovno vamo na forumu)
Nikad ne kupuj accountove, jer ako on zna sve informacije(sigurno ih zna), osim sifre, moze zvat support i uzet account nazad...
Mislim da se ovako kopi-pejsta, jedan dobar ruski server, rijetki kvalitetan na kojem je FF on i skuplja se odlična pub ekipa.
Čisto infomativno.
Mislim da se ovako kopi-pejsta, jedan dobar ruski server, rijetki kvalitetan na kojem je FF on i skuplja se odlična pub ekipa.
Čisto infomativno.
Ne radi ti link

Hell nam je Rocco?? Pa jos nije stavio ni jedan smajli curica s keckicama! :) Po tome sam ga kuzio :)
Sto je, banali te pico? :))

Hahaha pa nije valjda da ste tek sad skužili tko je rocco?...pice
@Cyber banao me još prošle godine jedan određeni bucko i tek sam sada imao potrebu da praznim svoje komplekse na bug face forumu.