ja sam stavio patch i uključio test mode, ali ja imam AMD grafu, možda je kod tebe drugčije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BTW, jel treba stavlja onaj Pixel Clock Patcher prije pokretanja CRU-a?
Do 75 hz ne trebaš patch..sve preko trebaš
Zapravo sam ja u pravu zato što si ti u krivu.
I zato što sam ja uvijek u pravu.
Nisamo tu da diskutiramo o mozgalicama i "shebemo jedno drugog" kamoli da se ne "natječemo" na toj razini ovdje smo da razabramo šta valja šta ne valja (pritom mislim na ovaj razgovor) ali s obzirom na tvoj ajmo ga nazvat "obzor" prema ea ili battlefieldu ne iznenađuješ me u tom pogledu i ti se jednostavno nezelis ili nemozes pomirit sa cinjenicom da im nesto ne valja.

Nisamo tu da diskutiramo o mozgalicama i "shebemo jedno drugog" kamoli da se ne "natječemo" na toj razini ovdje smo da razabramo šta valja šta ne valja (pritom mislim na ovaj razgovor) ali s obzirom na tvoj ajmo ga nazvat "obzor" prema ea ili battlefieldu ne iznenađuješ me u tom pogledu i ti se jednostavno nezelis ili nemozes pomirit sa cinjenicom da im nesto ne valja.
Ma sta. Pa nema nista savrseno osim M. Jordana. Fuck 'em.... i ko ih hebe usput.
Recon je jako mocna klasa ako se zna koristit, moze se hrpa bodova nabit, i to za campanje,
Recon je najbolja klasa za haxore, najlakse za opravdat HS-ove od pol kilometra i kd od 55-2. Ne kazem da nema ljudi koji igraju dobro i znaju gadjati, ali uz shotgunove snajperi se najvise zloupotrebljavaju. Uostalom samo idiot haxa s m16, s tom puskom je teze promasiti nego pogoditi.
Sto se tice revajvanja, mene to samo zivcira. Sto me niko ne dize, sto me dize, a nije pocistio protivnike pa me ponovo ubiju, sto ja ponekad ne pazim pa dignem nekog na glupom mjestu pa se moram izvinjavat, itd...
Igracima bi se trebao brojiti i kill i death, neka sa samo brise u ticketima.
Navodno može do 72Hz!
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/dell-u2312hm-ips-vs-dell-p2412h-vs-dell-u2412m/134403.aspx?page=3&jumpto=3457868&sort=asc&view=flat
moj nece preko 66,jednostavno neda
Ekipa, molio bih vaše mišljenje o prijedlogu iz drugog odlomka u ovom postu:
Hvala.
Pa vidi se na oko koliko ljudini na videima igra radi glađe nego ostalima sa LCD-ovima.
moj nece preko 66,jednostavno neda
Ispravak,po slikama ovog decka iz teme i svoj sam natjerao na 75hz,odlicno
Recon je jako mocna klasa ako se zna koristit, moze se hrpa bodova nabit, i to za campanje,
Recon je najbolja klasa za haxore, najlakse za opravdat HS-ove od pol kilometra i kd od 55-2. Ne kazem da nema ljudi koji igraju dobro i znaju gadjati, ali uz shotgunove snajperi se najvise zloupotrebljavaju. Uostalom samo idiot haxa s m16, s tom puskom je teze promasiti nego pogoditi.
Sto se tice revajvanja, mene to samo zivcira. Sto me niko ne dize, sto me dize, a nije pocistio protivnike pa me ponovo ubiju, sto ja ponekad ne pazim pa dignem nekog na glupom mjestu pa se moram izvinjavat, itd...
Igracima bi se trebao brojiti i kill i death, neka sa samo brise u ticketima.
LoL, pa snipom je najlakse ubit, jos to sitno do 500m.
Ovo dalje je malo teze, recimo ja znam na gulfu rejpat na brod sa tornjeva, pa odma pisu da sam cheater, a i sami ste vidjeli u vide-u.
Jednostavno je lako imat dobar K/D sa snipom ako ga se zna pravilno koristit.
Sama Mogucnost rejpova je jedan od najgorih djelova u gameplayu Btf 3
A kako bi ti to ograničio?
U BC2 si im mogao doć u bazu i rejpat ih,ovdje nemožeš....neznam šta bi još mogli napraviti po tom pitanju.
Eventualno nekakve tocke za sponanje u zamjenu za veci broj zastavica ili neke "kruzne" izlaze ili nesto trece neznam oni su programeri - jedna of najtezih stvari mi je quitati a sta napravit kad te 5 snajpeta kampercina gadja cim proviris - to je po meni ogromna zamjerka - niti uzivas niti razvijas skil a ovi sto pucaju u tebe isto u nicemu nenapreduju samo lovecavaju kd sto opet neznaci nista...
za to je iskljucivo kriv los balancer i igraci koji paze na kd pa kada su u rejpu boje se izaci iz baze da ga nebi pokvarili, i sta bi onda onaj igrac koji zna igrati trebao pustati ovome snajperu iz baze da ga ubija? pa normalno da ce netko nekoga rejpati ako je ovaj bolji a onaj gori nista neobicno i neviodim zasto to nekoga zamara.
za to je iskljucivo kriv los balancer i igraci koji paze na kd pa kada su u rejpu boje se izaci iz baze da ga nebi pokvarili, i sta bi onda onaj igrac koji zna igrati trebao pustati ovome snajperu iz baze da ga ubija? pa normalno da ce netko nekoga rejpati ako je ovaj bolji a onaj gori nista neobicno i neviodim zasto to nekoga zamara.
Slazem se - no ubija me u pojam recimo kad ekipu sa kojom igram rejpaju oni uzmu snipere legnu svi u home base i pucaju - ja na chat napisem a zasto vi pucate pa u rapeu smo odose nam zastavice - trebamo se svi na jednu stranu pokrenit zadnja dva samo revajvanje i probijes se sigurno ili neku drugu taktiku bolo sto napravit ebes kd - a ne mnogi ko trolovi samo cekaju da admin balansira timove i pucaju... uz to ako je protivnik bolji nek pobjedi ali je igra tako koncipirana da je svaki treci server na publicu rape - vjerovatno jer su homebaseovi u kutevima suprotnim najcesce nista drugo nije za ocekivati - ali da nisu u kutovima ili neznam kako vec sigurno nebi bilo toliko frustrirajuce ponekad
a šta ovako imaš 4 klase od koji je jedna daleko superiorna nasprema ostalih.
o reconu neželim trošit riječi.
žalite se hebote da masovno ekipa sa recon klasom kampa pa LOL
naravno kad je klasa podređena za takavu vrstu igranja,(manje-više)
da nepričam kad znaš da neki igrač drži dobru poziciju ,a jedan squad medica uletava na njega.
pa nema boga da se ovaj izvuče jer se uletava na njega sa prefireom (jedan) dvoje iza njega ,i treći eventualno kao neka podrška ako ovi failaju.
i takvih je situacija mali miljon di je baš onaj klasični bičing medica.
ma samo da nema tog rivajvanja i ja bih bio presretan.
ili onda barem ako ga ne izbace nek probaju izjednaćit sve klase da su podjednake ,ovako to nema smisla .
neka stave da u jednom životu moš 2 puta nekog revajvat, kad pogineš "napune" se kopatice i imaš opet 2 revajva... Pa ćeš birat kako i koga ćeš revajvati...
kad ce end game biti igriv?
Skinio sam patch ali nemogu igrati ni jednu novu mapu
Ma ja nakon patcha imam užasne frame dropove toliko da mi je igra neigriva...ne znam koji rac.
I friški winsi i sve, igra užas....moguće da je do mene nešto, ali nezz prije bilo sve ok
Pitat ću ovdje jer vidim da je dosta ljudi iz ove teme kupovalo kod njih.
Kupio sam cd key kod Eplati. Jučer naručio, danas uplatio oko 14h. Kad će key?
Vidim da neki pišu da dolazi za pola sata i tako nešto, pa me zanima jel bi trebalo biti brige ili ne?
Vec jedno 2 tjedna ne mogu igrat kako spada jer mi igra laga il rubberbanda....
ping od 35 do 80
3 koraka unaprijed 4 unazad...
uzasno frustrirajuce!!!! ako moze pomoc?!?!
Koliko je velik uopće ovaj vražji zadnji patch ili šta se već skida preko Origina?
Koliko je velik uopće ovaj vražji zadnji patch ili šta se već skida preko Origina?
6GB
Ma ja samo nešto sje.. ovaj zeznuo pa izgleda moram sve skidati ispočetka
Vidim da neki pišu da dolazi za pola sata i tako nešto, pa me zanima jel bi trebalo biti brige ili ne?
Ja sam naručio kod njih isto, ali plaćao sam preko paypala te bilo je nekakvih problema sa autorizacijom i dobio sam key nakon 2 dana od uplate. Inače ako si platio u banci/pošti ja mislim da ćeš sutra dobit key...
Ja sam naručio kod njih isto, ali plaćao sam preko paypala te bilo je nekakvih problema sa autorizacijom i dobio sam key nakon 2 dana od uplate. Inače ako si platio u banci/pošti ja mislim da ćeš sutra dobit key...
Ok, hvala! :)

Ako je netko uocio FPS dropove,neka slobodno ostavi koji komentar u temi..
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/forum/threadview/2832654625464484218/
ja nisam primjetio fps dropove, fps mi je isti 50-60, ali jesam lag, tj tresenje kabine u avionu je uzasno, a ping dobar
Spao sam sa 50 na 30 fps-a..
Uzas,neznam sta se dogada.. Place mi se. Sve isprobao vec..
Spao sam sa 50 na 30 fps-a..
Uzas,neznam sta se dogada.. Place mi se. Sve isprobao vec..
Ja igram slideshow na 20fps.