s čime se ti Špelac zamaraš?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje kupiti BF3 + B2k CD key u Hrvatskoj? Ima neki dobar site?
Gdje kupiti BF3 + B2k CD key u Hrvatskoj? Ima neki dobar site?
Ljudina d.o.o quality goods for you
Šalim se!
U hr...http://nova.eplati.com/
s čime se ti Špelac zamaraš?
Ne zamaram se, to je trivijala...
@ petak - kolig ja sam dosao ovdje trbuhom za hlijebom iz poharane nam slavoncice -
Uzeli novi server, od govnar-portala. (g-portal)
Čini mi se nekih 150kn mjesečno tako nešto. Hitreg dobar, mislim da će bit i više nego dobar za gejmanje. Još moramo probat i 12v12 ali dosad što smo probali, jako dobro
CECO puno HVALA!
Poštelaj si core parking...
Molim te daj mi dodatno pojašnjenje, malo sam noob za te stvari.
moras si podesiti porcesor da ti se neparkira nego da se stalno vozi.
Nestao si jučer ko sanader!
Čini mi se nekih 150kn mjesečno tako nešto. Hitreg dobar, mislim da će bit i više nego dobar za gejmanje. Još moramo probat i 12v12 ali dosad što smo probali, jako dobro
CECO puno HVALA!
Za "privatno" koristenje?
Cudno mi ja ak je public da nisi stavio link :)
CECO puno HVALA!
A ne, ovaj nam je samo za war. Nego htjeli smo malo eksperimentirati sa drugim serverima osim Diabolicovog, koji je i vise od duplo jeftiniji, i za sada, nakon 10ak odigranih partija,mozemo samo reci da je server odličan. Hitreg strava, nema lagga..... Ceco nam je to predložio i hvala mu.
naštimao sam taj core parking, kako je klolega 191x7 predlozio u postu iznad, i mislim da sam se rijesio trzuckanja. Sve radi za 10
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2046&jumpto=3509408&sort=asc&view=flat
CECO puno HVALA!
a za warove da...public više nemaju smisla, em nam se neda punit, em kad se napuni onda nema mjesta za sve pa je plač i tako.
Ovako je samo za war i privatne mečeve, a publiciramo se po tuđim, tako je najbolje.
ja imam stalno dropove,bilo kakve postavke prikaza,neznam zašto...šta je užasno igrat sve na low,pojavljuju se gličevi,prolasci kroz zidove...katastrofa
najbrze i najednostavnije
Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!
Ma kakve crne tajne, nije ovo moje područje. Još uvijek pokušavam izmjeniti jquery tako da mi se prikaže TU i TD lista. Uspio sam dobiti da mi se prikažu ikonice (kao prije kad klikneš na broj) ali nisam još broj dobio iz baze natrag. Ne nađem dobar in-place jquery editor. Našao sam koji return treba izmjeniti ali nemam sa čime
Govoriš o funkciji koja se okida nakon klika na broj pored hvala?
Jesi li možda pokušao umjesto ovoga 't' podmetnuti 'a' ili 'd'? Onaj gibberish od javascripta da naslutiti da će vratiti listu usera i sa tim argumentima. Sorry ako pričam gluposti, ne bavim se baš pretjerano front end-om, a pogotovo ne javascriptom.
Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!
Ma kakve crne tajne, nije ovo moje područje. Još uvijek pokušavam izmjeniti jquery tako da mi se prikaže TU i TD lista. Uspio sam dobiti da mi se prikažu ikonice (kao prije kad klikneš na broj) ali nisam još broj dobio iz baze natrag. Ne nađem dobar in-place jquery editor. Našao sam koji return treba izmjeniti ali nemam sa čime
Govoriš o funkciji koja se okida nakon klika na broj pored hvala?
Jesi li možda pokušao umjesto ovoga 't' podmetnuti 'a' ili 'd'? Onaj gibberish od javascripta da naslutiti da će vratiti listu usera i sa tim argumentima. Sorry ako pričam gluposti, ne bavim se baš pretjerano front end-om, a pogotovo ne javascriptom.
Da, ništa se ne dogodi jer se u jquery šalje referenca na kliknuti element i po parametru 't' ti vraća podatke samo ako je gumb HVALA bio taj koji je pozvao metodu. Našao sam konkretnu metodu koju bi valjalo hacknuti ali nemam nikakav jquery editor sa kojim bi to mogao napraviti na "živoj" stranici. Meni je ovo prvi susret s time, ali po zdravoj logici se vidi o čemu se radi.
najbrze i najednostavnije
a cuj, i metodom koju je 191x7 postao, doslovce u 2 klika napravis to i jednim pastom...a jos k tome ne instaliravas neko privatno .exe potencijalno stetno smece na komp
cyberdemon, aj obrisi nekog sa origina, nemogu te prihvatit za frenda
Ovako.. Frend mi je dobio acc of kuma koji ima i B2K, a ja bi kupio samo obični BF3. Možemo igrati skupa?
Neka mi to neko malo pojasni.
Unaprijed hvala! :)
Ovako.. Frend mi je dobio acc of kuma koji ima i B2K, a ja bi kupio samo obični BF3. Možemo igrati skupa?
Neka mi to neko malo pojasni.
Unaprijed hvala! :)
mozete, samo nemozete igreti skupa dlc mape koje ti nemas a on ima, ove standardne mozete
Zaboravio napomenuti, i anarki je tu :D
jel to onaj govnarki sto stalno cendra? :)