Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

s čime se ti Špelac zamaraš? {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Evo moj prvi TD  {#}

Prvi

Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje kupiti BF3 + B2k CD key u Hrvatskoj? Ima neki dobar site?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
xXxBartmanxXx kaže...

Gdje kupiti BF3 + B2k CD key u Hrvatskoj? Ima neki dobar site?

Ljudina d.o.o quality goods for you 

Šalim se!

U hr...http://nova.eplati.com/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

s čime se ti Špelac zamaraš? {#}

Ne zamaram se, to je trivijala...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Evo moj prvi TD  {#}

Prvi

A vidi odma ispod Razer zove Kalka na ts {#}

battlelog: xXxtreme_BushMan
14 godina
protjeran
Battlefield 3

lol vidi ovo umro sam od smjeha.{#} od 9:05 do 10:00

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:18 (bmwhartge).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

@ petak - kolig ja sam dosao ovdje trbuhom za hlijebom iz poharane nam slavoncice - 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Uzeli novi server, od govnar-portala. (g-portal)

Čini mi se nekih 150kn mjesečno tako nešto. Hitreg dobar, mislim da će bit i više nego dobar za gejmanje. Još moramo probat i 12v12 ali dosad što smo probali, jako dobro

CECO puno HVALA!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 17:12 (bmwhartge).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...
CroMystiq kaže...
Proc mi ne prelazi 40-50% zauzeca a grafika se vrti između 80-99% i na točno određenim dijelovima mapa imam padove fps i to pretežno na vanila mapama neovisno 32-64 igrača . Sve na low ide od 80-124 fps.Igra lokana na 125 fps. Mislim da igra nije izbalansirana. Crysis 3 sve na high 49 fps zakucano i imam osjećaj da fluidnije radi. Tako da proc otom potom. Moje mišljenje :)

Poštelaj si core parking...

Molim te daj mi dodatno pojašnjenje, malo sam noob za te stvari.

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
14 godina
protjeran
CroMystiq kaže...
191x7 kaže...
CroMystiq kaže...
Proc mi ne prelazi 40-50% zauzeca a grafika se vrti između 80-99% i na točno određenim dijelovima mapa imam padove fps i to pretežno na vanila mapama neovisno 32-64 igrača . Sve na low ide od 80-124 fps.Igra lokana na 125 fps. Mislim da igra nije izbalansirana. Crysis 3 sve na high 49 fps zakucano i imam osjećaj da fluidnije radi. Tako da proc otom potom. Moje mišljenje :)

moras si podesiti porcesor da ti se neparkira nego da se stalno vozi.

13 godina
protjeran

Cro mozda ti ovo pomogne:

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Nestao si jučer ko sanader!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan Esl versus protiv favorita, bilo je napeto...{#}

Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Čini mi se nekih 150kn mjesečno tako nešto. Hitreg dobar, mislim da će bit i više nego dobar za gejmanje. Još moramo probat i 12v12 ali dosad što smo probali, jako dobro

CECO puno HVALA!

Za "privatno" koristenje?

Cudno mi ja ak je public da nisi stavio link :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

CECO puno HVALA!

A ne, ovaj nam je samo za war. Nego htjeli smo malo eksperimentirati sa drugim serverima osim Diabolicovog, koji je i vise od duplo jeftiniji, i za sada, nakon 10ak odigranih partija,mozemo samo reci da je server odličan. Hitreg strava, nema lagga..... Ceco nam je to predložio i hvala mu. {#}

Dama_The_Crow
13 godina
CroMystiq kaže...
191x7 kaže...
CroMystiq kaže...

naštimao sam taj core parking, kako je klolega 191x7 predlozio u postu iznad, i mislim da sam se rijesio trzuckanja. Sve radi za 10 {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2046&jumpto=3509408&sort=asc&view=flat

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:45 (Soldier977).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

CECO puno HVALA!

a za warove da...public više nemaju smisla, em nam se neda punit, em kad se napuni onda nema mjesta za sve pa je plač i tako.

Ovako je samo za war i privatne mečeve, a publiciramo se po tuđim, tako je najbolje.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja imam stalno dropove,bilo kakve postavke prikaza,neznam zašto...šta je užasno igrat sve na low,pojavljuju se gličevi,prolasci kroz zidove...katastrofa

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

animosity_frenzy kaže...

Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!

Ma kakve crne tajne, nije ovo moje područje. Još uvijek pokušavam izmjeniti jquery tako da mi se prikaže TU i TD lista. Uspio sam dobiti da mi se prikažu ikonice (kao prije kad klikneš na broj) ali nisam još broj dobio iz baze natrag. Ne nađem dobar in-place jquery editor. Našao sam koji return treba izmjeniti ali nemam sa čime

Govoriš o funkciji koja se okida nakon klika na broj pored hvala?

Jesi li možda pokušao umjesto ovoga 't' podmetnuti 'a' ili 'd'? Onaj gibberish od javascripta da naslutiti da će vratiti listu usera i sa tim argumentima. Sorry ako pričam gluposti, ne bavim se baš pretjerano front end-om, a pogotovo ne javascriptom.

KILL! Have no fear!
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
Friday kaže...

animosity_frenzy kaže...

Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!

Ma kakve crne tajne, nije ovo moje područje. Još uvijek pokušavam izmjeniti jquery tako da mi se prikaže TU i TD lista. Uspio sam dobiti da mi se prikažu ikonice (kao prije kad klikneš na broj) ali nisam još broj dobio iz baze natrag. Ne nađem dobar in-place jquery editor. Našao sam koji return treba izmjeniti ali nemam sa čime

Govoriš o funkciji koja se okida nakon klika na broj pored hvala?

Jesi li možda pokušao umjesto ovoga 't' podmetnuti 'a' ili 'd'? Onaj gibberish od javascripta da naslutiti da će vratiti listu usera i sa tim argumentima. Sorry ako pričam gluposti, ne bavim se baš pretjerano front end-om, a pogotovo ne javascriptom.

Da, ništa se ne dogodi jer se u jquery šalje referenca na kliknuti element i po parametru 't' ti vraća podatke samo ako je gumb HVALA bio taj koji je pozvao metodu. Našao sam konkretnu metodu koju bi valjalo hacknuti ali nemam nikakav jquery editor sa kojim bi to mogao napraviti na "živoj" stranici. Meni je ovo prvi susret s time, ali po zdravoj logici se vidi o čemu se radi.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

a cuj, i metodom koju je 191x7 postao, doslovce u 2 klika napravis to i jednim pastom...a jos k tome ne instaliravas neko privatno .exe potencijalno stetno smece na komp

14 godina
protjeran
Battlefield 3

cyberdemon, aj obrisi nekog sa origina, nemogu te prihvatit za frenda

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako.. Frend mi je dobio acc of kuma koji ima i B2K, a ja bi kupio samo obični BF3. Možemo igrati skupa?
Neka mi to neko malo pojasni.
Unaprijed hvala! :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Evo jedan Esl versus protiv favorita, bilo je napeto...{#}

Zaboravio napomenuti, i anarki je tu :D

14 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...

Ovako.. Frend mi je dobio acc of kuma koji ima i B2K, a ja bi kupio samo obični BF3. Možemo igrati skupa?
Neka mi to neko malo pojasni.
Unaprijed hvala! :) 

mozete, samo nemozete igreti skupa dlc mape koje ti nemas a on ima, ove standardne mozete

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
17 godina
zdenko1991 kaže...

Zaboravio napomenuti, i anarki je tu :D

jel to onaj govnarki sto stalno cendra? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice